Hockeyfreakar

Tog bussen hem till Skellefteå kl kvart över två på torsdagen. Satt hela bussfärden å taggade för match =)
Steg in i den älskade, mkt väl besökta, ishallen kvart i sju (efter att ha snikat in fel väg och nästan kört över nå folk på kuppen). Väl där kunde jag inte hitta åt mina hockeypolare, vilket var lite trist men hittade åt en klasskompis som jag stod bredvid. & vilken match det blev. AIK spelade sjukt bra å LInköpng slappade i fösvarszonen. Många puckar studsade vår väg & det var helt galet spännande ända in i slutminuten. Seger kändes fantastisk!! 3-2 ,bra kämpat AIK =)
http://www.skellefteaaik.se/matcher_referat.asp?match=06-09-28

Spenderade följande dag på staden å shoppade en liten blus, sen gick jag till biblioteket för att läsa lite så man inte har kvar allt på måndag. Hoppas bara Adlibris kan få tummen ur å skicka mina böcker.
Åkte hem till farmor å farfar för en delikat middag, busade lite med kusin Simon och åt en smaskig tårta som bakexperten Ingela hade gjort =)
Åkte till isladan efter det för att se lite mer hockey, AIKs B-jun spelade mot Teg. Varför jag såg den matchen kan man ju fråga sig med tankte på att jag knappt visste vem nån spelare var. Men vill få ut en så stor dos av AIK innan jag åker tillbaka.

Mötte upp Annah på det där nya nattcafét (eller ja nya å nya), satt å snackade en massa strunt med henne. Rikigt mysigt där måste jag säga. Blir nog fler gånger. Timmarna flög förbi & plötsligt var det stängningsdags kl ett. Gav henne en skjuts hem.
Men efter lite inside info visste jag att sweet Tina skulle befinna sig på mitt old place Max, så jag drog förbi en sväng för att få insupa ännu mer girlieskvaller =)

Nu blir det korvmackor!

/Em

ny höjdare

Okej.... Nu favorit:
Wasa sport med pesto + oliver!
The shit!

Najti!

/Em

puuuh

Idag hade vi muntlig redovisning om Ungdomar i vardagens väv boken. Gick piss för mig men bra för gruppen. Ja svamlade :P
Hursomhelst så känns det riktigt najs. Första momentet avklarat och imorrn har vi introduktion SocialPsykologi jeeejj =)

Idag har jag haft typ en bakisdag, fast jag ej har vart bakis :P
Kom hem från skolan vid halv tolv, gjorde mig nå käk sen så hade jag tänkt skunka ner i min najsiga säng å sova en stund. Fastnade istället framför datorn och ja... Har i princip suttit här hela dagen. Laddad hem en massa serier från AJ för att ta mig in på nån värd hub efter att ha blivit bannad från Malå (Int för att den var så värd). Så nu har The Magster fixat in mig på Swe North & jag kan känna mig som en människa igen & börja ladda hem ännu mer....- så jag kan spendera ännu mer tid framför min älskade lilla laptop =)

Som sagt så är jag ju en riktig serienörd och för er som inte har koll på vilka serier jag ser tänkte jag lista upp ett gäng (listor är ju som ett återkommande tema bland andra bloggare - & jag vill ju inte gå mot strömmen :P ) .

*Beyond the Break

*Grey's anatomi

*Desperate Housewifes

*Jake in Progress

*Entourage
*Gilmore Girls
*OC
*One Tree Hill
*Prison Break
*Rome
*Related
*the Bedford Diaries
*Weeds
*Veronica Mars
*Whistler
*Hotel Babylon
(Kommande att se)
*
Jericho
*Psych


Okej, dessa är nu inte skrivna i npn typ av gillar bäst ordning men det är klart att man har ett par favvisar =)
Och jag har säkert glömt nån till skitserie.. men jag låter dem vara glömda.

/Em


2a examinationen

Ja, som jag sagt nu ett par gånger så gick ju förra examinationsuppgiften bra. Inga kompletteringar och betyget godkänt.
Med det taggande beskedet satte jag förra veckan igång med att läsa nästa bok, som jag åxå nämnt tidigare(tror jag).
Trodde verkligen att det skulle bli mycket lättade att skriva denna gång. Det är lättare och betydligt mer intressant men trots detta går det trögt!
Var nyss inne i ett flyt men nu står det still igen, borde ta en paus & gå ut & gå eller ngt men vill inte sitta så länge med denna uppgift ikväll. För inlämningen är imorgon.
Jaja det går nog fint.

/Em

söndagstrött

Fredagen var ball. Förfestade hemma hos Emma, en klasskompis, drog sen vidare ner på stan för att gå på O'learys. Jag å Lovan rockade såklart hela stället. Drack Staropramen, trängde oss i toakön och var hetast på dansgolvet :P
Rolig kväll som avslutades med fyllemat på Frasses. Dock så har det aldrig känts så jobbigt att cykla hem någonsin, var svintrött.

Upptäckte smset av Lina på nattkvisten att de skulle komma in till Umeå kl elva så ställde väckarklockan och allt. Men av vana så vet man ju att dom inte direkt brukar hålla på tiderna så sov till halv tolv innan jag steg upp å gjorde mig redo för en dag på stan!
Hängde ut på Starz, jag ögonshoppade pga lite kass ekonomi så här i slutet på månaden. Medan Lina, Pål & Helena shoppade loss. Lr ja mest Lina kanske. Hursomhelst vr det en mysig dag.

Sen hade man tur & vart hembjuden till Helena & Joel på middag & spelkväll. Helt underbara måltider som måste påpekas att det var i plural. Förrätt, varmrätt, godis, chips & endast 3 efterrätter. Vi orkade dock bara 2 st. Men starkt jobbat det efter all mat vi tryckt i oss.
Spelade spel ( som jag såklart vann i ) & hade en supermysig kväll =)
Mkt mätt & belåten, eller ja kanske lite fööör mätt men ändå trampade jag hem vid halv ett tiden för att sussa gott.

Idag har jag försökt plugga men det har gått trögt så det blir samma press imorrn som förra gången jag skulle skriva arbete. Men det löser sig nog. Det gick ju fint på förra uppgiften så =)
Har även vart & tränat Body Combat, haha jag var helt lost. Men det var kul, massa sparkar å slag å jag fnissade mig igenom passet men lyckades ändå svettas en massa. =) Blir nog att köra ngn mer gång!

Nu blir det att läsa klart boken så man är redo att skriva klart uppgiften imorrn!

/Em


Resorb

När jag började blogga så hade jag en lite regel.. Det var att icke skriva i fyllan. Just nu bryter jag denna regel,... :P
 Måste först få säga detta, att denna blogg var aldrig tänkt som en lättnandes dagbok, dvs en plats där ja kunde skriva om mina känslor om saker & ting. Nä, denna blogg var mer bara för att jag ska beskriva min vardag för er, vad som händer i mitt liv .Här och var kanske det slinker in ett par tankar eller så...

Vill bara dela med mig av en sak innan jag slocknar i min underbara säng.
Jag har fått en ny kompis, hon heter Lovisa. Hon är jävligt häftig på alla sätt och vis.
Jag har dock aldrig träffat en person som är en sämre cyklist än henne ;P
Jag vet inte vad jag ska säga för att beskriva situationen bättre, men  om jag säger så här : vi har vart ute kanske 4 ggr. 100% av ggrna har hon lyckats cykla av vägen. Ja det är Lovisa. Hon är för härlig men en usel cyklist =)

Har vart ute på Larrys ikväll igen, det var asskoj. Hm, den gången jag inte har kul??!! :)
När vi cyklade hem så stötte vi på polisen som hade förhör med nåra killar på Ålidhem.
Fy fan vad man vart påmind då om allt shit som kan hända en tjej som mig, eller dig!! Usch!
Nu var det nog fråga om en misshandel eller liknande men ändå. Har aldrig känt mig rädd i Skellefteå någonsin, men nu. Jag vet inte, tror typ att jag är superwoman men den dagen det händer mig...... Den dagen vill jag ej tänka på. Hur fortsätter man efter ngt sådant??

Nä nu vart jag alltför påmind om varför man ej bloggar när känslorna svallar.
Godnatt!

/Em

Mars

Tog mig idag en härlig promenad till strömpilen - hade ett mission att inhandla en fin present till en fin tjej! =)  Hittade ngt som jag hoppas kommer passa. Hon får dock vänta lite påden eftersom, Emeli alltid ute i sista minuten, postade den idag.
Hursomhelst, så tänkte jag att jag skulle passa på & köpa mig ett par schyssta strumpbyxor nu när det börjar gå mot kallare tider. Så gick in på Lindex, icket ont anande om vad komma skall. Gick ut från Lindex endast 477 :- fattigare. Okej ni kanske har fattat vid detta laget att det inte bara blev ett par strumpbyxor. Det vart 4 par - ja åså + en helt gudomligt snygg väska. Röd. =)
Kan verkligen inte hålla mig när shoppingtarmen sätter igång att suga. Men lika nöjd för det är väl jag. För kommer lätt att bli hetaste chicken på campus :P

Var & tränade idag, tränade aerobics på första gången på typ fem år??
Det var asskoj, men mitt knä tyckte inte att det var lika roligt. Det höll ihop men det envisades med att göra ont å nu visar det sig som en svullnad bara för att göra mig extra påmind om att Nej Emeli - inte än!

Skulle läsa min Ungdomar i vardagens väv ikväll, men Grey´s Anatomi och Veronica Mars var helt enkelt alldeles för intressanta! Hm, när ska man få den här skoldisciplinen???

Nu ska jag sova å drömma om.... ngt häftigt, typ drakar igen -det var en skoj dröm!

/Em


update Ville

http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,891023,00.html

Köper sällan skivor men snudd på att man måste ställa in sig på hans när den kommer ut :P

/Em

de röda

Oolalaaa, såg nyss den nya HM reklamen. Jag är kär. I de röda pumpsen i slutet av reklamen!
*Vill haaaa!*

/Em

lite orolig

Lite orolig blir man ju såklart när man läser om en militärkupp i Thai där hon befinner sig. Nåväl, som tur är, inte riktigt där hon befinner sig.
I bangkok råder för tillfället utegångsförbud, pansarvagnar har belägrat regeringskansliet.
-Inget krig nu!

/Em

cykelpaj

Jasi dagarna går fort!!
Börjar komma in i rutinerna, skola, äta, plugga, träna, äta.... Var en massa år sedan man hade sådana rutiner. Det känns skönt. Trivs bra här. Utbildningen är fortfarande flummig, knepig men grymt intressant.
Saknar my hometown massa stunder, som ikväll. Då var det bra att springa sig fullständigt, svettigt, jäkla slut på löpbandet - på mitt 2a hem. Iksu.

http://www.flott.se/main.htm
Hade stora förhoppingar om att jag skulle hitta the One, gick in på Flott med ett förväntansfullt leende. Men var tvungen att lämna butiken nedslagen. Cheap Monday var inte för mig. Synd!
http://se.zoovillage.com/store/brand.asp?BrandID=265&CategoryID=2|0&SortBy=4

Min cykel krånglar - det är inte bra. Skulle träna TC(team-cykling) men hann inte i tid pga detta missöde. Bakhjulet ville helt enkelt inte rulla - får titta på det imorrn i dagsljuset. Hoppas det löser sig.
Fast jag skulle iofs vilja ha en ny cykel - får kanske helt enkelt köpa mig en! Får se =)

Nu blir det nog sängen. Föreläsning imorrn - skönt efter alla seminarier.
Btw så gick dem muntliga redovisningen som vi hade idag om boken helt ok - hoppas jag iaf!!

/Em

Brynäs - AIK

20 min kvar till nedsläpp. Snat börjar den grymt efterlängtade Elitserien.
Blir en rikigt spännande säsong, det är bara så trist att man måste följa säsongen på distans.
Hoppas så innerligt på en bra säsong för allas vårat AIK!!!

/Em


blått S =(

Jaa då var valet över - kommer att bli fyra intressanta år framöver om alliansen kan hålla vad de lovat eller om detta kommer att leda till katastrof för Sverige.
Besviken!

/Em

ville

http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,888357,00.html


usch

Hur kunde dom skicka hem den rödhårige killen??? Ville
Han var ju kanske den sötaste som stått på en scen!!
Vilka tårar ..=(



/Em


fredag

Fredag kväll, sitter å snyftar till Idol. Visst att man kan snyfta till ett å annat Extreme Home Makeower  avsnitt men Idol liXom ;P

-Uppgiften inlämnad, känns skönt att det den första är avklarad, hoppas på att nästa bok är bättre!!
-Röstade igår, så det är bortgjort =)

Nu är det helg, med Tacos, Vin, Iksu, Latte på Waynes, lite shopping av en sjal eller två och såklat sova en massa =)
Ja helg kan ibland vara för bra!!

/Em

still bored

A men kom igen ni Empa, en uppgift kvar!!! Det går så trögt.
Funderar på att göra en "gymnasiet" : glo på tv hela kvällen tills kl tolv då jag oooops kommer på att jag har en uppgift att lämna in morgonen efter. Därefter sitta två timmar å gnota ihop nå flummigt som jag imorgondagens ljus kommer att skämmas nå så gud förbannat över att jag ens skrivit men det kommer vara försent att ändra det för ja har en kvart på mig att ta mig till skolan å lämna in det förbaskade arbetet =))

/Em

bored

Okej jag är så jävla uttråkad. Har suttit med det här arbetet nu i flera timmar. Och det går så jäkla seeeeegt!!
Har ingen aning om vad jag ska skriva så jag hittar på lite här å där. Ja använder mig av Linas goda råd och ORDBAJSAR mig igenom uppgiften. Vill bara vara klar så jag kan vila =)

/Em


flexibilitetens gränser

Så var man tillbaka i vardagen och Umeå.
Skellefteå var great, mysigt bröllop å Larrys med vännerna på fredagen var trevligt. & inte glömma home sweet home - MB!! När man åker in i Skellefteå känns det som att man aldrig varit ifrån. Tog en fika på Waynes med de söta vännerna, snackade lite stunt med Annah ett tag. Mös med katten en massa och hade bakisdagar med pappsen. Såg hockey såklart, Emil har ju börjat spela i Lejon  - inte riktigt lika spännande å se som då han spela i AIK ... -men han får ju glänsa iaf =)

Sitter i mitt mysiga, lilla rum å gör mina läxor - vem hade kunnat ana att den dagen skulle komma då Emeli skulle sitta å plugga kl nio på kvällen.
Jag har skittråkigt, boken som jag ska skriva om till på fredag var skittråkig - handlar om flexibilitet i arbetslivet. En avhandling är det dessutom så den var väldigt svår att läsa, iaf i början.
Undra hur detta ska gå???

Längtar till helgen, hoppas på att hinna träffa L & P en sväng när de är ner.
På lördag ska vi ha typ klassfest, eller endel av oss ska iaf käka tacos å festa & jag hoppas denna helg på att ta mig ner på stan för en utesväng där!! =)

Ha kommit igång nu bra med träningen och idag var det riktigt skoj - körde att basic step-pass, å svetten rann =) Det var skoj!!

Nu tillbaka till pluggningen!

/Em

posten

Har  ett litet råd : glöm aldrig att sätta namn på din brevlåda. I hela 3 dagar hade jag inte hett dit mitt namn på brevinkastet å nu är flera brev på vift - tydligen uppe i Kiruna. Irritationen!!

/Em

prinsessan

Hon glänste mer än stjärnorna igår,

Bröllopet var vackert, romatiskt, personligt, busigt & alldeles underbart!!
Dom var vackra tillsammans - o vilket par! Hon, som aldrig slutade se så där äckligt lycklig ut hela tiden & han som inte kunde slita ögonen ifrån henne - det var kärlek!!
Det var deras kväll!

/Em

Iksu

Idag sa våran studivägledare. Ja nu är ni två veckor in i terminen. - Galet! Tiden har gått så fort, känns mer som tå dagar.
Veckorna har varit fyllda av föreläsningar, seminarium, plugg, festande, ätande å allt känns fortfarande bra! Vissa saker i skolan är ju mer intressanta än andra & att plugga hemma är inte min starka sida. Men tror nog att jag ska kunna överleva. Längtar till socialpsykologin som sätter igång om drygt två veckor. Ska bli intressant!

Sitter med en sjuk träningsverk. Var på Iksu igår å köpte träningskort så nu ska man bli fit - förhoppningsvis!! Ikväll blir det troligtvis ett kämpigt spinning-pass. Eller Team cykling som det kallas här! http://www.iksu.se/

I helgen blir det att snyfta till Robert & Helenas bröllop. Blir nog en ehm.. mysig tillställning =)

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,883897,00.html


/Em

NH

kvällen började väl lite segt men den tog sig allteftersom. Vi drog hem till Karin å festade loss till Zlatan & Boten Anna. Snacksade en massa chips med dipp å dansade i vardagsummet.
Sen så närmade sig kl tolv å jag upptäckte att det bara var jag å faddrarna kvar. Vi drack upp våra vinglas å jumpade cyklarna för att ta oss till NH på campus, ingen staden vända - får vänta till en annan helg.
Kul ute men Baloo-grillen var typ höjdpunkten!
Sängen lockade väldigt mkt å har sovit till tolv - skönt! 
Synd bara att man inte kan ha en äkta bakis-dag å måste plugga!!
Ska ta mig en promenad nu!

/Em

Nollan

Så har man flyttat från det älskade Skellefte, förhoppningsvis ej för gott! Känns mkt bättre än jag trodde jag skulle göra, saknar vissa älskade vänner å la familia såklart men nya vänner å nya upptåg har gjort saknaden lättare!!

Fick hjälp av pappsen med flytten i söndags. Fast besluten att göra mitt lilla rum emeli-like så släpade vi soffa+ bort , hyllor å tavlo uppför trapporna. Å har fått till det hemtrevligt! Han lämnade mig vid nio på kvällen å då var man utlämnad hehe. Nervositeten inför måndagsmorgonen infann sig aldrig, hade hyfsad koll på var jag skulle å allt gick som smort, hittade klassrummet, å klassen såg ok ut. lite väl mkt tjejer men mer killar än vad jag trodde det skulle vara. Vi är ca 80 pers å det är väl 75/25 tjejer/killar.

Tisdagen sparkades igång med föreläsning av Mats å jag tror väl i princip hela klassen såg ut som frågetecket! Sociologi är väldigt flummigt! Väldigt brett å väldigt knepigt. Sen infann sig paniken när jag inte kunde få tag på Giddens boken å vi hade seminare redan om en vecka. (Fick tag i den idag - lördag - å har nu på mig en dag att läsa å fatta 7 kapitel hehe-halvtajt! ) .

Sen på tisdag kväll var det dags för nollningen att kicka igång, lekar av alla dess slag. Vi var typ sämst på allt - var tvungna att tokfuska för att ens vinna en gren å få våra poäng! Hamnade annars i den bästa gruppen - Erik som är gammal vän med Lisa från gymnasiet, -Lovisa en tjej från Ånäset! Ida -lulebruden -  Sanna - en Ume tjej som är riktigt härlig. Sen en par till som är mer eller mindre OK. Tog det lugn på tisdagen - lekte lite sen så drog nåra av oss hem till Erik - jag å han - tog oss en drink å drog sen hem till två av faddrarna på en liten fest.

Onsdagen mer förelsning - denna gång om socialpsykologi - den inriktning jag ska välja å efter det kändes det väll lite mer klart kanske men fortfarande knepigt. Onsdagkvällen bjöd på fest med utgång. Stor uppslutning å alla var taggade å vi festade till ordentligt å utgång på Corona -smökfullt där å vi dansade loss ordentligt - hur skoj som helst!!!

Upp på torsdagen vid sju - var halvbakad men det gick fint, hade bara föreläsning i två timmar så det gick bra! Hem å sova lite för att spela lite ölbrännboll på kvällen. Sen drog vi hem till mig, drack lite vin å öl å gick ut på NH - trevligt!

Lediga på fredagen men vi träffades ett gäng å gick igenom lite seminarie frågor, vilket var väldigt bra för nu har mkt klarnat upp. Man förstår lite mer å det blir bara mer å mer intressant!!
Sen drog v till Myrorna för att inhandla 80-tals kläder för kvällens galej!!
Faddrarna hade ordnat en lokal på tomtebo å vi satte igång vi sju tiden. Lekte lite, minglade en massa, drack vin, danstävling - vilken JAG genom nåra oanade talanger lyckades knipa åt mig segers. Välldans skoj utgång på E-puben där dansandet fortsatte.
Baloo-grillen bjöd på härlig hamburgare som natta - mat å vi vinglade hem för att få ett par timmars sömn innan lördagen skulle ta sin början.

Så idag har vi kutat omkring på stan å haft Burträsk bingo, halvsega var vi men lyckades väl ok. Sen var det dags för det plandera uppträdandet - vilket inte var så planerat från våran sida. Vi hade inget uppträdande förrns typ 5 minuter innan vi skulle göra det. Det var jag som fick snilleblixten att vi skulle göra å ett å två kom igen jucka med rumpan å tre å fyr känner hur pulsen pumpar å fem å sex, å sexsexsexsexsex, å sju å ått rör din kropp. ( Ja å eftersom jag var den enda som kunde låten - körde jag ett soloperformance med dom som gjorde rörelserna ;D ) Sen så var det bara en grupp till som hade ett uppträdande, vi lyckades dock inte klå deras smör-låt. Vi kom tvåa efter veckans alla upptåg. Mkt tack vare att jag å Lovisa har blivit bundisar mer Karin en av faddrarna som höll i poäng- prickarna. Dom andra fjäskade men vi, vi dansade på borden ;D

Så nu sitter jag å väntar på att erik, Lovan å Viktor ska komma förbi på n liten förförfest. Ikväll blir det "mys" hos Karin å en till av faddrarna. Utgången blir nog at dra oss ner på stan nånnstans. Vet inte riktigt vad stället hette - har ju inte så kol, följer bara stömmen!!!
Är taggad!!!

Veckan har varit galen, jobbig men hur kul som helst!
Å Jojje - gissa vilka två som även har styrt sin kos till Umeå om inga mindre än - Stina å Hanna haha!!

Min laptop funkar btw exemplariskt - mitt bösta köp nånnsin!!!!

Saknar er där hemma å hoppas jag hinner träffa er när jag kommer hem nästa helg!!!

Nu duschen!!!

/Em

RSS 2.0