Nollan

Så har man flyttat från det älskade Skellefte, förhoppningsvis ej för gott! Känns mkt bättre än jag trodde jag skulle göra, saknar vissa älskade vänner å la familia såklart men nya vänner å nya upptåg har gjort saknaden lättare!!

Fick hjälp av pappsen med flytten i söndags. Fast besluten att göra mitt lilla rum emeli-like så släpade vi soffa+ bort , hyllor å tavlo uppför trapporna. Å har fått till det hemtrevligt! Han lämnade mig vid nio på kvällen å då var man utlämnad hehe. Nervositeten inför måndagsmorgonen infann sig aldrig, hade hyfsad koll på var jag skulle å allt gick som smort, hittade klassrummet, å klassen såg ok ut. lite väl mkt tjejer men mer killar än vad jag trodde det skulle vara. Vi är ca 80 pers å det är väl 75/25 tjejer/killar.

Tisdagen sparkades igång med föreläsning av Mats å jag tror väl i princip hela klassen såg ut som frågetecket! Sociologi är väldigt flummigt! Väldigt brett å väldigt knepigt. Sen infann sig paniken när jag inte kunde få tag på Giddens boken å vi hade seminare redan om en vecka. (Fick tag i den idag - lördag - å har nu på mig en dag att läsa å fatta 7 kapitel hehe-halvtajt! ) .

Sen på tisdag kväll var det dags för nollningen att kicka igång, lekar av alla dess slag. Vi var typ sämst på allt - var tvungna att tokfuska för att ens vinna en gren å få våra poäng! Hamnade annars i den bästa gruppen - Erik som är gammal vän med Lisa från gymnasiet, -Lovisa en tjej från Ånäset! Ida -lulebruden -  Sanna - en Ume tjej som är riktigt härlig. Sen en par till som är mer eller mindre OK. Tog det lugn på tisdagen - lekte lite sen så drog nåra av oss hem till Erik - jag å han - tog oss en drink å drog sen hem till två av faddrarna på en liten fest.

Onsdagen mer förelsning - denna gång om socialpsykologi - den inriktning jag ska välja å efter det kändes det väll lite mer klart kanske men fortfarande knepigt. Onsdagkvällen bjöd på fest med utgång. Stor uppslutning å alla var taggade å vi festade till ordentligt å utgång på Corona -smökfullt där å vi dansade loss ordentligt - hur skoj som helst!!!

Upp på torsdagen vid sju - var halvbakad men det gick fint, hade bara föreläsning i två timmar så det gick bra! Hem å sova lite för att spela lite ölbrännboll på kvällen. Sen drog vi hem till mig, drack lite vin å öl å gick ut på NH - trevligt!

Lediga på fredagen men vi träffades ett gäng å gick igenom lite seminarie frågor, vilket var väldigt bra för nu har mkt klarnat upp. Man förstår lite mer å det blir bara mer å mer intressant!!
Sen drog v till Myrorna för att inhandla 80-tals kläder för kvällens galej!!
Faddrarna hade ordnat en lokal på tomtebo å vi satte igång vi sju tiden. Lekte lite, minglade en massa, drack vin, danstävling - vilken JAG genom nåra oanade talanger lyckades knipa åt mig segers. Välldans skoj utgång på E-puben där dansandet fortsatte.
Baloo-grillen bjöd på härlig hamburgare som natta - mat å vi vinglade hem för att få ett par timmars sömn innan lördagen skulle ta sin början.

Så idag har vi kutat omkring på stan å haft Burträsk bingo, halvsega var vi men lyckades väl ok. Sen var det dags för det plandera uppträdandet - vilket inte var så planerat från våran sida. Vi hade inget uppträdande förrns typ 5 minuter innan vi skulle göra det. Det var jag som fick snilleblixten att vi skulle göra å ett å två kom igen jucka med rumpan å tre å fyr känner hur pulsen pumpar å fem å sex, å sexsexsexsexsex, å sju å ått rör din kropp. ( Ja å eftersom jag var den enda som kunde låten - körde jag ett soloperformance med dom som gjorde rörelserna ;D ) Sen så var det bara en grupp till som hade ett uppträdande, vi lyckades dock inte klå deras smör-låt. Vi kom tvåa efter veckans alla upptåg. Mkt tack vare att jag å Lovisa har blivit bundisar mer Karin en av faddrarna som höll i poäng- prickarna. Dom andra fjäskade men vi, vi dansade på borden ;D

Så nu sitter jag å väntar på att erik, Lovan å Viktor ska komma förbi på n liten förförfest. Ikväll blir det "mys" hos Karin å en till av faddrarna. Utgången blir nog at dra oss ner på stan nånnstans. Vet inte riktigt vad stället hette - har ju inte så kol, följer bara stömmen!!!
Är taggad!!!

Veckan har varit galen, jobbig men hur kul som helst!
Å Jojje - gissa vilka två som även har styrt sin kos till Umeå om inga mindre än - Stina å Hanna haha!!

Min laptop funkar btw exemplariskt - mitt bösta köp nånnsin!!!!

Saknar er där hemma å hoppas jag hinner träffa er när jag kommer hem nästa helg!!!

Nu duschen!!!

/Em

Kommentarer
Postat av: Lbomb

Åhå EM! Fullt upp förstår jag ju. Låter ju hur galet som helst med en massa fest.Hoppas du fotar massor.
Skolan greppar du när den kör igång ordentligt. :)

Är det wedding? nästa helg? Annars så ska vi festa hos petra på lörd? SÅ om inga planer finns planera i detta!

Nu ska jag hämta hem Amos o Nelson! det blir lattjo

2006-09-03 @ 10:19:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0