ghetto superstar

Sitter å lyssnar på lite musik denna tråkiga morgon.... fredag, helg å ledighet för dom flesta men för mig är det jobb som gäller... gruvar mig lite! Owell, lyssnar på en massa Kelly Clarkson. Hon är hur bra som helst! Ladda hem beautiful disaster å bara njut! Sen får man inte glömma att lyssna på shakiras nya, hips don´t lie! Lyssnar åxå på lite gammal musik, eller gammal å gammal jaja... Ghetto superstar med mya, pras å odb! Å gillar fortfarande fredrik snortare-petter!

Spelade en liten turnering igår... hihi... kom tvåa... värt! Hunkan plus! Fast det var ju knappast det som var det värda! Det var jag, pakke?! , AJ, Palle, Hasse, Annah... Kom headsup med Palle å vi spelade som på... å Pakke kikade lite på mina kort åså å sen så tyckte han att jag spelat rätt bra! Det var ju som kul å höra... man är ju ingen höjdare kanske men gjorde ett par bra moves iaf! =)

Igår fick vi även manuset till AJs film... Har läst igenom den å längat jättemkt till v ska börja filma.. Jag ska ju vara camwoman =) Haha, åså ska jag ju ha mig en roll åxå... som Emma ;D Nä men det ska bli kul å spela in den... det blir då ngt annorlunda i vardagen =) Sen måste man ju spela superbra så att man blir draftad till att vara med i den "riktiga" filmen sen när manuset blir sålt! ;D Jaja, skådespelerskan Emeli LOL... Håller mig nog bakom kameran! =)

Baby I´m to lost in u!
/Em

Pokerproffs

hampen

Nu har våren äntligen kommit till Skelet =) Visserligen var det inte soligt idag, men har hunnti med att sitt aute på altanen å sola iaf =) I princip hur härligt som helst! Lina skickade en massa bilder till mig för ett par dagar sedan! Hittade en massa roligt gamla bilder (shit vad många hårfärger ja haft)
Bla. denna som är tagen en sommarkväll för två år sedan! Hoppar från trampolinen i Hampen! Den fick mig iaf att längta så j**la mkt till sommaren!!

Fick just en samta från Annah, blir kanske en poker turnering ikväll.... Spelade igår, hos Hasse å Annah... kom på tredje plats, inte fy skam men känns ändå som en förlust! Ska ta revanch ikväll då! Har dock kommit fram till att det kommer fasen inte att bli nå pokerproffs av mig!

Valborgs då.. ja jag vet ännu ite vad som händer... Man är ju lite för gammal för att rumla runt på stan å va fullis. Hoppas på en mysig grillfest men vännerna... Lite spelande ... men man vet aldrig vad som händer i våra länder!

Jobbar kväll n ui helgen, kan det bli mkt folk?? Fasen dom får väl spara sig till Valle!! Håll er hemma.
Längtar jättemkt till jag får flytta in i lägenheten! Ska dra ner til Ikea  nästa fredag.. Ska hitta mig en fin soffa å soffbord hade jag tänkt!

Förresten, visst ser ni alla Prison Break! det är ju lätt den bästa serien att tanka nu!! Hur bra som helst!!

Nu ska jag surfa vidare!
Piz/ em

Thailand

Hopp! Nu sitter min vän Lina å hennnes kille på ett plan på väg till Thailand... Jag är sjukt avis!! Vekligen!! Skulle jättegärna åka tillbaka dit!!
Jag å en kompis pratde om resor osv, bla det faktum att när man en gång vart iväg på en lite längre resa så är det svårt att nöja sig med en medelhavsresa.
Älskar å resa å har ju gjort det en hel del... Det är jag glad över, att jag ändå gjorde som jag vill efter gymnasiet å inte halkade in på nån högskole linje bara för att....

Fast nu börjar det ändå kännas som om man borde ta tag i sitt liv litegrann. Har ju sökt skola till hösten å jag har hittat en två årig utbildning som jag jättegärna vill gå men är väldigt tveksam till om jag tar mig in...

Nu har jag fått en lägenhet iaf... Det känns skönt!! Lisa som jobbar med mig sa upp sin lägenhet nu i veckan å då ringde jag helt enkelt å sa att jag ville ha den(eller nu ska jag väl inte ljuga, mamma ringde) och så fick jag den... rätt så värt =)

Nu ska jag iväg å kika på lite möbler =)

Piz/Em

Älska AIK

Älska AIK


All älskar

Alla älskar SKELLEFTEÅ AIK!!!!!!! Så Jä*la underbart!!!!!!! Kan det bli en bättre kväll.....

Ja för er då som inte vet va ja snackar om!!! Skellefteå AIK har idag gått upp till Elitserien efter vinst borta mot Bofors!!! Hela stan jublar!!! Jobbade tyvärr kväll ikväll så jag missade matchen... Men firandet missade jag då sannerligen inte... Kl ett när jag slutat drog jag upp till Templet (isladan) där väntade redan 2000-2500 pers.. Joblandes, hyllande, fulla å oerhört glada!! Vi fick vänta cirka en halvtimma innan vi spottade bussen från Falmark(eskorterad av två polisbilar med sirener på)!!! När dom kom smällde man upp raketer, å jublet steg!!! Spelarna i bussen flockade vid fönstret klappandes händer i takt med folkmassan.. Helt galet, alla känslor, obeskrivligt!!!
Sen då. jo plats på scen utanför ladan.... Johan Åkerman, Magnus Vernblom, Mats Lindgren.... Folk skrek efter Libor men in på scen kom den gamla, allas, Per Mikaelsson.. Inte ett öga var torrt... Åså Tommy Samuelsson, mannen som gjorde det möjligt, inte att glömma!!!

Fattar ni hur sjukt stort detta är sör Skellefteå... Onsdag natt kl halv två.. står 2000 pers utanför en lada å skriker på ett hockeylag!!! Gaaaaaaaah helt galet!! Hur kul som helst!!! Så som vi har längtat!! Å tänk dom so var med om SM guldet 78, att ha suttit på dom läktarna i tjugo år å väntat å väntat!!! Åså äntligen!!!

På måndag har vi Rögle hemma!! Blir segerfest då med.. Å för att inte tala om imorgon då AIK har bokat torget kl halv fem för att fira!!! Jag är helt uppspelt kommer aldrig att kunna sova!!!

Men ska försöka iaf!!!

Piiiz /Em

Kvällsjobb

Det har vart en riktigt slö dag idag, det blir som lätt så när man har kvällsvecka. Börjar jobba kl 16.00 å hela dagen går man som bara å väntar på att fara å jobba. Det är nackdelen med att jobba kväll, annars gilar jag det eftersom jag är kvällmänniska utill fingertopparna.
Läst ut Carolina Gynnings självbiografi Ego, helt ok faktiskt! Gillar som henne.

Slog igång inspelningen från gårdagens DH imorse! Kanske lätt det bästa programmet som går just nu! Det å OC såklart! Bree är ju ändå för härlig, men vilken brat till kid hon har, man vill typ bara slå till han ibland! Haha, men vilken skräll att han var gay! Coolt!

Ikväll då, tror att jag jobbar med Issa, blir nog bra. Men jag är inte så nöjd över at jag missar kvällens match! Det suger faktiskt riktigt hårt! AIK spelar alltså mot Bofors, hur tror vi att det går då?? Jaa, vinst såklart. Dom måste fasen vinna nu! Dom kan ju faksiskt avgöra ikväll!! Då blir det endast glädjetårar på måndagens match mott Rögle!! Nämen tippar 5-1 till Skellefteå!! Rimligt?? Kanske!!

Okej, nu drygar jag bara ut tiden lite till jobbdags! Känns inte så peppande! Men vad gör man inte för pengar?! Hm, just ja! Söker efter en lägenhet, en etta eller en tvåa.. skulle sitta fint! Så om nån har nå tips.....??

Over and out!
PIz /Em

Just Me

Just Me


Första inlägget

Jaa, då har man skapat sig en ny blogg...
Får se om man skriver lika mkt här som i den förra =)
Var väll kanske int bäst på att skriva i den, men jag måste faktiskt skylla på att jag aldrig mindes mitt användarnamn å lösen!!

Sitter å varvar ner efter jobbet... Snackar med Maggan ;) Om fisar å om hur jag ska styra upp den här bloggen!! Maggan är söt!

Jobbat med Palle ikväll... rätt chill faktiskt. Synd att han ej jobbat oftare!!

Imorgon då.. Ja AIK spelar ju mot Bofors, grymt viktig match. Vinner dom den så är dom vidare till Elitserien. Men förlorar dom har dom bara en match till(på måndag) att ta sg upp, det är mot Rögle. Så det börjar dra ihop sig riktigt rejält nu! Men Hoppas Hoppas Hoppas!! Alla älskar Skellefteå AIK!!!

Nä nu pallarjag inte att skriva mer.. Måste kolla hur bloggen ser ut!

RSS 2.0