Clash of the titans


Igår var det en riktig lyxig dag, pizza till middag sen for vi på bio och såg Clash of the titans och då lyxade jabg till det med riktig cola =)  Clash of the Titans tyckte både jag och J var bra! Typ en äventyrs-action-film.

Sen blev det feel good movie i form av Leap Year, men den ville inte Jonte se med mig så den fick jag se själv. Den var helt ok.


Nu ska jag göra mig klar för jag och Jonte ska knalla runt på stan och kanske shoppa nån pryl eller så.


For sale


Vårt hem.


Världens finaste kisse





Mäklarkungen


Fotografier av mäklarkungen idag :D  Snart ligger lägenheten ute på Hemnet. Så spännande.
Känns kul att flytta till Morö Backe, vuxet lixom.
När vi var på banken och fixade lånelöfte så träffade jag en bekant till mina föräldar som bor granne med farmor och farfar och när jag berättade att vi skulle flytta dit så skrattade hon och sa "Ja då har ni ju lite och leva upp till, Tore skottar snö så fort det kommit en snöflinga".



Mina farföräldrar

Jag är lätt på Powerwalks T =)




Promenad


Jag är sugen på att gå promenad men det är som trista promenadstråk här på Torpet + att jag gärna hade haft lite companion. Jag försökte till och med muta Jonte med glass på Ainas mot att gå fram och åter dit en det funka inte =)

Nu inväntar vi mors-fars, dom skulle tydligen hit och lämna nån matta eller vare nu var. Det blir tredje dagen i rad morsan är här och stylar hemmet inför fotningen imorgon. Jag känner mig redan galet nervös, tänk om vi inte får sålt!!!


Donken


Jag vart sjukt sugen på McDonalsds mat. Nu är närmaste Donken minst 1,5 timma bort. Det skulle bli en dyr middag :P


GI när det är som bäst


Så här se GI ut när det är som bäst :D
Denna lyx-tallrik åt jag när Jonte var och tatuerade sig i Luleå.




Jag vill shoppa grejer till nya huset!! Det finns ju så himla mycket fint nu. Jag var in på Åhlens och hittade en massa jag vill handla. Men det är kul å googla.
Tänk om man skulle ha haft råd med en sån här rotting-möbel.


Från Ojega.se

Outlander


Idag har det var cleaning mest hela dagen. Styra upp altanen och lite pyssel. Rasmus har till och med premiärat att vara ute en stund medan jag skurade upp utemöbeln. Det tyckte han var väldigt spännande. Värre var det för de två döda fåglarna som mest troligt krashat in i nåt av våra fönster och låg stendöda på altanen. Usch.

Sen blev det film för jag och Jonte, vi såg en film som heter Outlander och vi båda tyckte den var bra. Nu fixar Jonte tvätten och jag ska lägga mig och se nästa film - Dear John. JAg har höga förhoppningar så jag hoppas jag inte blir besviken.

 

 




Tallrikar


Dessa tallrikar skulle jag kunna tänka mig en uppsättning av - från Indiska.


Påskpynt


Jag har haft vääääldigt mycket påskpynt - not! Men det är kanske dags att plocka bort det lilla jag haft! :P




Sick


Jag har ont i halsen och blir trött bara att gå upp för trappen. Usch, jag vill inte blir sjuk. Det är många på jobbet som är sjuka nu och när man sitter så tätt som vi gör blir det lätt att sjukdomarna går runt.

I helgen blir det så lugnt som det kan bli. Kanske göra lite ärenden, kika lite film och dona på lite mer. Ska städa och göra snyggt inför fotningen av lägenheten.

Just ja, det snöar här uppe i norr. Trist va, jag som hade sett framemot att kunna sätta sig på altanen med en bok och sola lite. Men jag har hört att det ska vara fint väder imorgon så jag hoppas på det.


Junk in my trunk


Idag har mamma och pappa vart här och hjälp oss städa ur förrådet bland annat. Vi fyllde ett helt släp med skräp som ska slängas. Shit vad man samlar på sig skrot.

Förresten, om det är någon som gillar Science Fiction serier så kan jag rekomendera nyproduktionen av V. Jag diggar den.


Sorterar


Ikväll har jag pysslat på med att styra upp garderoberna i extra-rummet. Jag har kastat handdukar och sängkläder som vi inte använder. Känns meningslöst att det bara ska ligga där och ta upp plats. Det kan vara bra att förbereda sig inför flytt redan nu. Sen har jag gjort en speciell låda där jag lägger grejer jag ska sälja på loppis (när jag nu ska på ork och lust till det).

Imorrn blir det ett lass med skräp till bränngropen och ett par sängar som redan nu ska få flytta in i huset.



Sugen?


Jag åt tre hårdbrömackor till middag nyss och sen när jag ätit klart så smaskade rasmus i sig smulorna från mackorna. Vadå sugen?? Trodde katter bara åt kött men icke sa nicke. Oliver och ostkrokar är ju annars Rasmus favvo. Skum helt enkelt.

Det känns som att jag och Jonas har så mycket att göra att jag knappt ens vet var jag ska börja.
Göra en lista kanske? =)  I love listor!


Googlar bord


Yes please!


Stuffed


Idag har jag vart på kalas då min bror fyller 21 år idag. Först blev det kyckling-röra-fyllda tortillas, sen kladdkaka med grädde åså nån kaka och Cola på det. Jag känner min uppsvälld som en ballong.




Bakismat


Efter gårdagens vinintag har det vart segt idag. Vid elva kom brorsan och han tjej och hämtade upp mig för en tripp till stugan och lite skoter. Där väntade mamma, pappa, farmor och farfar med grillen redo och det intogs en hel del mat. Dubbemack i järn, limpa med ost och varm choklad. Väldigt gott en sånhär dag. Det enda trista var att det var svårt att köra skoter, man var verkligen tvungen att hålla sig till spåren. Så jag vågade mig inte ens ut själv, tänkte att jag skulle köra fast direkt och skulle måsta krypa till korset och be pappa och brorsan komma och slita loss mig. Men det var härlig dag ändå, sitta i solen och få lite fräknar är inte helt fel det heller =)

Igår var vi planerade och hade köpt hem en såndär färdig pizzabotten som man bara rullar ut och strimlad skinka. Hur smidigt som helst!


Tredje gången gillt?


Hehe, jag har ätit sååå god mat.

Jag älskar kortspel, fyrmans, tvåmans, plump. wist. poker. chicken.. Å jah är såååå bra på chicago.

När T&A började tala om Gin & rummy...





Pizza


My god, det var länge sedan jag hade såhär mycket finnar. Jag ser ut som ett himla pizzafejs. Me no like.
Tacka vet jag ungdomstiden, visst man hade finnar men man var lyckligt vetande om att dom försvinner när man blir äldre. Haaaallåååå jag är väl äldre nu, ska dom inte försvinna då???!!! :P


4 dagars


4 dagars jobb avklarade och nu är det helg igen. Supernajs. Jag hoppas på att lördag och söndag bjuder på bättre väder än detta gråa piss.

För ett tag sedan beställde jag en hatt- och en skohylla från Jotex, problemet vara bara att jag hade råkat skriva ordern på en sedel från Ellos så jag undrade var grejerna höll hus riktigt. Sen fick jag en lapp tillbaka där det stog något i stil med att de ordenummer jag angett inte fanns haha. Jonas tyckte att det var väldigt typiskt mig.
Nåväl, jag skickade den korrekta ordern till Jotex och nu ligger dom på OK och väntar på att få plockas ut.

Ska blir najs och få en matchande hallmöbel, har ju hittills haft grejer som förra lägenhetsägaren lämnat kvar på grund av att vi inte hittat rätt storlek. Vår hall är minimal och alla hatt- och skohyllor vi sett på affärer har varit för långa.

Igår var det match. Jag såg den ej. Det är jag glad över. Enough said.




Sköna ledighet


Lyxigt har det varit att vara ledig, det känns verkligen som att jag behövde det. Igår följde jag med min familj till stugan där vi körde lite skoter och åt en massa. Vädret strålade och solen värmde så skönt på kinderna =)

Sen på kvällen var jag knäckt efter att ha varit en dag ute, det blev soffan med bok och ett avsnitt av serien Solsidan.

Till middag gjorde vi en variant på den där vanliga rätten som jag inte vet vad den heter.
Jag hade iallafall i.

Fläskfilé som jag skar i bitar och la i en ugnsform.
Jag blandade sedan
Grädde
Lite Sambal Oelek
Soja
En burk tapenade
Peppar

Slå över såsen i formen och in i ugn i cirka 50 minuter.

Det skulle gentligen ha varit Creme Fraiche i också men vi hade ingen hemma. Rätten blev iallafall supergod och tapenaden gjorde sig verkligen bra i såsen. Till och med Jonas som såg lite skeptiskt ut tyckte det var mycket gott.


Chicken Pad Thai


Ligger fortfarande i sänge med laptopen i knät och har slö surfat hela morgonen men nu tror jag att det är dags att stiga upp och styra upp dagen.

Igår var vi och käkade middag med min släkt, Tatung bjöd som vanligt på oerhört god mat. Jag åt fläskfilé på spett med pepparsås och pommes.

Jonas är i Luleå idag och tatuerar sig och jag har beställt en Chicken Pad Thai från en Thai restaurang. Vi har ju en thai restaurang här i Skell men dom har inte Chicken Pad Thai på menyn vilket jag tycker är väldigt konstigt faktiskt. Men hursomhelst, rätten som jag åt på restaurangen i Luleå smakade precis som den gjorde i Thailand. Jonas sa dock att han inte skulle in till Luleå stad så jag hoppas verkligen att han får en lucka över och kan köpa med sig den åt mig....

 

 



Tatung


Dagen har varit slö efter gårdagens vinintag =)  Man undrar ibland om det är värt det haha =)

Om en timma blir det middag på Tatung för min farmor och farfar firar Guldbröllop, häftigt. Jag är väldigt taggad på maten kan jag lova hehe. Efter middag och firande blir det hem till soffan. Fredagar är en bra dag. Vampire Diaries, Grey's Anatomy, Private Practice och Survivor jihaaa!


En bra kväll


Jag har haft en mycket bra kväll- Att jag måste titta på tangentbordet är ett gott tecken :p En bra kväll helt enkelt. Ej fullast och yngst -- bra combo =)

T&A - We did It! =) Jag säger ej mer. Ej klart - men nästan. MB.

Påsklov


Iiiiiiiiiih så skönt med påsklov!! Crazy! Jag ska sova till minst 12 varje dag :D
Ikväll firas lovet in med lite vin hos en arbetskompis sen är det helt öppet vad som händer men jag hoppas på en sväng till stugan och lite skoter. Tyvärr är det nästa för mycket snö, kan bli halvkaos då skotern inte är den allra bästa, eller ja den har ett par år i nacken helt enkelt.


RSS 2.0