bad på Edda

4 badsugna begav sig idag till Eddahallen för att spana in deras nya bassänger. Jag är riktigt impad måste jag säga. Hur fint som helst. Mest tyckte vi om barnbassängen, eller ja Rocky iallafall. Vi andra tyckte nog att det hade vart soft att stanna vid relax-avdelningen =)
Sen styrde Hanna upp riktigt smarriga kycklingsallader åt oss =) Det var bra för jag var superhungrig.
Nu är man segast i världen, sådär som man bara blir efter att ha badat, det är rätt skönt.


I söndag var jag på kalas efter en oväntad men trevlig invit, där bjöds det på massa gott, det godaste på väldigt länge måste jag säga. Tack för allt fika!

På kvällen gick vi och såg Arn, jag tyckte den var toppen och Annah med, men grabbsen var inte riktigt lika nöjda. Men jag rekomenderar den!

Nu laddar jag för att dessa vardagar går fort och att jag snart får träffa M som entrar Skell =)

bytes mot något kul

http://www.blocket.se/vi/17507094.htm?ca=23_3_s

svettig

Ojojoj, har vart och tränat. Orkar knappt skriva så slut är jag. Jag var svettig redan på uppvärmningen men man kunde ju inte direkt ge upp så det var bara och plåga sig igenom passet. Tur det var relativt skoj. Gruppträning, det är min grej.

Jonas vinner massa extra pengar genom poker just nu. Vad ska jag göra för att få in extra pengar, det är frågan? Trav, Triss, Bingo? Hmn, spelade iofs på trav för nån helg sedan, hela 17 kr vann jag. :P

Vi var och såg Mumien igår på bio. Den var ju inte superbra men inte superdålig heller.


äntligen fredag

Imorse försov jag mig. Fast jag hann i tid till jobbet i alla fall då Jonte va snäll och skjutsade mig. Han tror att jag försov mig med flit så jag skulle få slippa gå. Så var det ej, men han tror mig inte =(
Dagen har vart stressig då vi var lite folk och många som ringde. Till och med jag har suttit i telefonen.


Nu är det helg. Det är otroligt skönt. Vad man längtar till helgen och fort är den över.

Funderar om jag ska fira helgen med en coca cola. Det var länge sedan nu. =)

rädda tjejer och killar

Movie igår hos L&P. Vi såg barnhemmet och käkade varma mackisar.
Se barnhemmet, man var rädd!!

Nu ska jag återgå till mitt fajita-görande.

tillbaka

Igår började jag om att jobba. Gick helt ok. Men när jag kom hem från jobbet ville ja ba lägga mig ner och sova, sova och sova ännu mer. Lägenheten skriker efter städning men igår orkade jag ej göra något alls. Jag la mig i soffan och där låg jag. Helt död.

I söndags var vi och såg Batman - den var mkt bra!
Igår såg vi Hancock - också bra!

Idag pysslar jag lite men har tänkt lämna städningen till min andra hälft. Tror det är hans tur att ta tag i detta. Jag är för trött för att styra och ställa. Jag gör det till hans tur att skälla på mig för att jag ej städar.

Spenderade helgen i Renholmen, det var trevligt och avslappnande. Inte så bra väder men vi tog med oss Ester och gick en promenad och hittade smultron som bara den. Så vi plockade ett gäng som farmor sedan, hör och häpna, la i en fördrink.
På söndagen drog vi in till Piteå stad och åt lunch och shoppade, jag morsan och Kicki shoppade loss på rea. Jag köpte en långklänning och en svart kjol för totalt 179 kr. Det var ok shopping tyckte jag.

RSS 2.0