sluttampen

Ikväll mina vänner är det en mycket viktig match!!
Om ni inte kan vara där eller på Larrys (som jag) lyssna då på SR.se

Kämpa AIK!!!!!!!!

foppa

Jag måste bara få dela med mig av vad ni säkert sett en massa ggr redan, men klippet är för klockrent för att jag inte ska få visa mitt första skratt denna söndagsförmiddag....

http://www.youtube.com/watch?v=MhkBGFS_5Zw&mode=related&search=

pinsamt värre

9-0.... Och nej! Inte till AIK =( Pinigt värre!

På måndag då gäller det!! Måste vinna mot Frölunda!!
*hoppas*

Jag vet att jag är tjatig.... å jag vet att den kanske aldrig blir min men ändå.....
har ni sett en finare hund?!

http://www.sphk.se/samojed/

vinterkräksjuka

Jag har inget att skriva om känns det som.... eller åtmisntone inget jag känner för att skriva om just nu.
Ligger i magsjuka, igår var det katastrof - kändes som om nån tryckt upp en fotboll i magsäcken på mig. Idag känns det bra igen, förutom en sjuk nackont pga för mycket liggande känner jag mig kry som en fisk.

Fredag - ja med tanke på min mage så har det inte gjorts så många knop denn kväll. Sett Så ska det låta och sjungt med till Får man ta hunden med sig in i himlen. Haha tillsammans med mina föräldrar  - känner mig som värsta panschisen!! =) Aja men det var soft!

En dag kvar bara =(

mys

jess ok... hm.. vad har hänt?!
Mys i veckan, jobb, film, jobb, bio, jobb , film.... är väl ungefär vad som hänt.
Var och såg Casino Royal i förrgår, själva på bion va vi!! Det var coolt! Biljett snubben fråga till och med vilken volym vi ville ha på filmen, "låg, mellan eller hög" haha.....

Vart hos L&P ikväll, sett mysig film med mysigt sällskap... Fast det bästa var nog ändå skorna som L beställt men som passade min storlerk på fötter bättre - så ännu ett par skor till samlingen =)

Imorrn blir det shopping för nya lönen! Middag och en öl eller två eller tre på ngt najs ställe =) Ska bli kul! Taggad!!

bredbandssupporten

Oj oj oj, bredbandet känns.... om jag säger så här, jag vill tillbaka till Faktura frågorna. Aja, alla jobb är ju svåra i början när det är så nytt - det blir nog bra om et par dagar.


I helgen är det jobb på maxan som gäller, taggen finns ju inte alls men vad gör man inte för pengar =) Plus att jag gillar ju faktiskt att jobba! Men tungt med så många pass i raken kanske! Ska säga upp mig från max btw, men tro int att det är slutet för det.... Man vet ju aldrig vad som händer. Men trivs bra på mitt nya jobb så ska försöka behålla det, dom har tydligen sparkat typ en hel bunt redan. Tydligen så är det fler som kommer att få gå sen när utbildningen är över - så det gäller att sköta sig.

Kan bli att ta en öl på fredag hos Segen men ännu osett om jag ids pallra mig dit, skulle ju va trevligt. Aja ni får väl se om ni ser mig vimlandes =)


Just nu - Jojo - too little too late
Jo jag vet ät en liten sucker för radiopop =)  Å ja jag gillar faktiskt Darin haha......

Funderar på ett samtal - borde på ett sätt men jag vågar inte... Vet inte vad jag ska säga.... mycket att reda ut men inga frågor att ställa.  Vill veta, samtidigt som jag vill leva i ovissheten. Knepigt det där. *suck*
Beautiful disaster.

deppen

Lägenheten gick till ngn annan, har vart sjukt.....less.... sen jag fick höra det!! Vill int bo hemma längre!! Har gjort det för mycket nu den senaste tiden.
Blääää, mitt liv just nu - jag vet inte, allt känns..... äsch strunt samma!
Tur jobbet är najs =)  Imorrn ska en blind leda en blind, dags för första samtalen på bredbands supporten - spännande!! :P  Kommer nog att rocka ;-D


singeltjejen

Helgen bjöd på bus, vännen som jag ej träffat på 8 månader var hemma i kalla skellefte på en liten "semester". Vi drog upp på isladan för att se AIK vinna över Djurgården =) Sen bar det hem för att svida om för fest!
Festen stod dom glada festfixarna L&P för och kvällen var mycket lyckad, öven om vissa av de festande inte riktigt tog sig ut på Station :P
Men jag å JQ vimlade och minglade och shakade runt som d prinsessor vi är =)

Lägenheten jag var å kollade på i fredags var perfekt!!! Hoppas!

Snart kommer den hemska dagen. Dagen jag firat som singel varendaste evigaste j*vla år! Alla hjärtans dag. Å jo jag är bitter! Vill åxå få ge gelehjärtan till nån annan än mamma liXom. Eller få blommor av nån!! Bläää!!


tapig

Okej, varför kan man inte uppfatta i tid att det var en halv-invit av den söta killen på jobbet då han säger "jaha...vad ska du göra ikväll då" ..... Bläää vilket tap man är :P
Så nu istället har det blitt knasigt, när hände det att jag bidrog mig metmask-syndromet att ej kunna snacka med det andra könet??!! Detta måste brytas!!

RSS 2.0