Julen


Julledig och det känns helt galet skönt. Har vänt dygnet rätt så hårt men det gillar jag. Vara uppe sent och sova ut länge på morgonen. Så det ska vara när man är ledig.

Julhelgen har vart mycket tid med familj och vänner. Idag var vi och spelade bowling. Gick skit! Fan. Men sen fikade vi hos Jojje och ja, jag älskar ju sweets så kvällen var räddad =)

Annars har det bestått av följande intag: cola, julmust, vin, drink, tequila, portello, kola, knäck, muffins, bullar, donuts, godis, ostkrokar, chips, snacks, julmat, skräpmat och toppen över i:et - ingen träning.
Jag känner mig sjukt nyttig. =)
På fredag är det sagt att det nya livet ska börja. Ska plugga in mig lite bara för det är GI som gäller och det är ju lättare sagt än gjort. Måste få koll på vad man ska äta riktigt och inte äta.

Sen så måste jag få pasta en bild på den snyggaste, tror han är en av mina tre. Jonas säger att jag ändrar mig hela tiden men man måste ju alltid vara uppdaterad och ha dom bästa.


Såg att han skulle vara med i en film med Malin Åkerman. Fan om hon lägger tassarna på han ;P
Han är kanske inte en kille som jag normalt tycker är superläcker men i serien Friday Night Lights så kan jag inte sluta flina när han kommer in i bild =)


19 december



Jojje har kommit upp till Skell och det är ju alltid lika trevlig. Så igår intog vi soffan och åt tacos, drack glögg och s¨g två filmer. Den första hette the Tournament. Den var helt ok. Sen såg vi Train, tror jag den hette, den var inte så där superbra. En läbbig film utan handling, men inte nog läbbig för att man skulle hoppa till och skrika.

Sen idag har jag jobbat lite övertid, bra med extra pengar =)

Nu taggar jag mest inför party. L&P har inflyttningsfest och det ska bli riktigt roligt, vidare ut på Station8 är väl tanken. Hoppas vi tar oss in, tror det kommer att var sjukt mycket folk ute.





Too small


Nyårsklänningen jag beställde var för liten så nu måste jag ut på jakt efter dress. Har en klänning som jag iofs skulle kunna ha på nyår. Men då måste jag hitta en ny outfit till på lördag. MEn blir nog kanske så för har inte hittat några glammiga klänningar på stan.

Inget löshår idag. Kanske imorgon.


Löshår


Imorgon dumpar jag mitt korta hår och blir "långhårig". Hoppas det blir bra och att det inte ser superfejkat ut =)


Agnes




Idol finalen


Idol finalen var nog troligen den tråkigaste jag sett hittills av alla år.
Bäst igår kväll var såklart Agnes. My god, vilken star hon är! Överklassade alla med milslängder i hennes coola outfit!

Efter Idol fick jag mitt ett gott skratt när jag sappade över till ettan. Då sjöng Wyclef och får med sig hela norska kungafamiljen i nån halvhjärtad reaggae dans. Haha det var humor och se.


Snart kommer vår nya bil! Jag längtar, jag har ju inte ens sett den live!!


RSS 2.0