Gone with the Wind


En motionsrunda och sen lite ministädning så är jag nu redo att krypa ner i soffan och kika Dexter!! Det gillar jag.

Om det är någon som planerar att vara uppe i natt så visar dom en av mina favoritfilmer på kanal 5. Klockan 01.25 startar den och slutar där vid 5 klippet!!

"Frankly, my dear, I don't give a damn."

bild från google.se

Proppis


Efter en stor portion spagetti och pastasås känner jag mig färdig för sängen!  Det är hur mycket som helst som ska göras här hemma och jag borde verkligen ta tag i lite olika fix. Varför ska man jämnt vara så trött på måndagkvällarna?  Kanske lite motion kan få igång gamm-kroppen! =)



1a advent


Redan första advent och jag har hunnit så långt som att ta fram lådan med julpynt, inte så mycket längre haha.
Idag har vi varit på stan och shoppat lite knäck och kola, lyssnat på min kusin sjunga på torget och sedan fikat med mamma, pappa, Emil och Linda på Café Viktoria. Det var nog roligare med skyltsöndag när man var liten och fick paket av tomten =)


Veckan i bilder

I måndags var det lussebak.


Degen jäste grymt bra!


Det färdiga resultatet, fast bara hälften ungefär eftersom vi gjorde säkert över 100 bullar =)




I torsdags var vi på Thanksgiving Dinner och åt gott.




Till höger i bild ser ni resterna av en 5-kilos kalkon!


Dessert.



Nu har jag just avnjutit en god frulle och ska sätta igång med lite städ och om ork och lust finns lite jul-fix. Julfixet kan eventuellt bli imorgon också. Vi får helt enkelt se =)


Thanksgiving dinner


Igår spräckte jag ett par svarta jeans när jag satte mig i bilen, snacka om pinsamt. Det var tur att vi var på väg hem. Jag vägrade gå in och handla på Moröhallen så det fick J göra själv! :P
Idag gick jag därför ut på lunchen på Cubus och shoppade loss, dom har nämligen rea idag.
Jag handlade en hel del: två par byxor, tre par blusar och två baslinnen. Perfekt!

Snart drar vi iväg till Palle och Fredrika med flera för Thanksgiving Dinner. Sååå roligt!! Har även hört det ryktas om att ett par till sötnosar ska dit som jag ej träffat på länge så det ska bli riktigt skoj!



Sindy


Jag kan inte fatta att Sindy har varit så här liten. Jag tycker att hon fortfarande är värsta plutten.


Julbord


Har just kommit hem från årets första julbord på Arken. Såå mycket gott, fast jag är ju en skinka och rödbetssalladstjej så jag vet inte riktigt om det är värt pengarna.
Nu blir det att dega ut i soffan framför hockeyn!


OnePiece


Det snackas mycket på mitt jobb om OnePeace jumpsuites för tillfället. Jag hade som missat hela hypen ochl i veckan när en tjej berättade att hon beställt en OnePeace såg såg jag väl ut som ett ? så hon förklarade vad det var.
Och, ja tack, jag skulle inte ha något emot att krypa ner i soffan iklädd en =)

Bild från Google.se

 


Kreol


Idag så har jag hunnit med mycket medan Jonas tog en lååång sovmorgon. Jag har hunnit jobba ett par timmar, vara på Beijers och köpt EN fönsterbräda, jag har hunnit hem och kollat om fönsterbrädan passar (Jonas märkte inte ens att jag var hem), har varitt på Blomsterlandet och Rusta och shoppat julsaker. Sist blev det Maxi och handling. Sen hem och väcka J för då tycker jag att det var färdigsovit, klockan var ju ändå två!

Nu sitter jag i soffan och håller på att svettas ihjäl. Jonas gillar klabbar kan man ju lugnt påstå.

Snart blir det Kreolska grytan och sen hör jag det ryktas om Saw3 - huvvaligen!!


Duktiga


I veckan har vi varit rätt så duktiga. Taklister och golvlister är nu uppsatta i alla rum som är tapetserade. Det som är kvar i tapetserar-väg är det lilla extrarummet och vardagsrummet.
Jag hoppas vi kan ta oss i kragen och försöka tapetsera extrarummet i helgen, det skulle vara värt. Vi funderar på att bara måla väggarna i vardagsrummet vita eftersom det gått rätt mycket pengar till renoveringen och det börjar sina i sparkassan. Vi har endel kvar som ska köpas; kakel, fönsterbänkar och bänkskivor...


Äntingen fredag. Det blir tacos till dinner och sen blir det nog lite soffhäng skulle jag tro =)


Inte så mycket...


Jag tror inte jag har så mycket att berätta om för tillfället. Briljerade på jobbet idag, briljerade min korvstroganoff och nu brijerar mitt Skellefteå mot Frölunda.
I veckan händer det verkligen ingenting alls, lite trist. Måste nog kolla vad det går på biografen så man inte ruttnar ihop här hemma :P

Mest av allt längtar jag till på söndag - då är det julens första julbord =)


Guld


Idag när vi kom hem från jobbet så upptäckte vi att uppfarten var skottad och inte nog med det så hängde det en påse på dörren innehållande färdiggräddade plättar, sylt och grädde.
Vad har jag gjort för att förtjäna så snälla föräldrar!? Höll nästan på att börja grina av lycka =)


No money


Igår fyllde jag på mitt kontantkort via internetbanken. Det brukar gå väldigt fort innan kortet fylls på men inga pengar har dykt upp så jag loggade in på internetbanken idag och såg felmeddelande "Tyvärr är det för närvarande problem med att ladda kontantkort". Känner mig låst som inte kan ringa.
Måste ju ringa min bror och fråga om han köpt nåt på farsdag som man kan få vara med på.  Svårt med farsdagspresent!


Shopping till hemmet


Idag begav sig jag och mor iväg för att hitta gardinstänger och fönsterbrädor. Lättare sagt än gjort.
Vi började med gardinstängerna och endast fyra timmar senare hittades dom perfekta. Vi har nog varit på varendaste affär som kan tänkas sälja ett par vita ena. På Spets och Ting som sista anhalt hittade jag dom. Dock så hade dom endast knoppar till tre stänger så det är ju bara halva huset. Har dock insett att jag kanske måste hitta några billigare till dom andra rummen. Nästa svettigt.

Fönsterbrädor gick inte så mycket bättre det. Var på ett gäng olika affärer men dom har inte måtten vi behöver. Men dom borde ju kunna beställa hem!?


Skellefteå Lucia


Rösta på min söta kusin till Skellefteås lucia.


Medlefors och jullängtan


Idag har vi haft hälsodag med jobbet som spenderades på Medlefors. Vi startade dagen men lite Mindfullness följt av Core. PUH så jobbigt. Sen blev det smarrig lunch och efter lunch hade vi körsång. Det var riktigt skoj!
Alltid uppskattat med dessa dagar att slippa ifrån jobbet och all stress.

Nu sitter jag och lyssnar på julmusik och försöker googla fram om det finns nån julshow i Skellefteå som inte kostar multum!

Snart blir det middag hos mamsen och pappsen - det brukar aldrig vara fel =)
Den här showen hade jag gärna sett!



Fortsättning följer


Det går saakta men säkert framåt med renoveringen. Idag var vi på Beijer och kollade ut bänkskivor och en diskho som vi ska beställa. Tre-fyra veckors leveranstid dock, vilket ju är trist då jag helst vill att allt ska ske på en gång.

Sovrummet börjar snart bli klart. Jag hoppas att vi kan flytta sängen en gång för alla imorgon och göra klart allt där. Så åtminstone ett rum i huset blir färdigt någon gång. Just nu känns det som att det är halvkaos överallt.


Seg


Idag är jag seg. Jonas skruvar Ikea och jag fick då uppgiften "tvätta", vilket innebär att jag nu sitter i soffan =) Detta är rättvisa! :P  Särskilt med tanke på att en maskin tar två timmar haha.


Ikeatrippen


Puh. Äntligen hemma från Happis. Vi fick med oss en hel del från Ikea men inte allt vi behöver tyvärr. Bänkskivor var beställningsvara och det hade vi ju såklart inte kollat upp innan så det blev en surprise. Får se hur vi gör med dom, kanske beställer dom i stan istället. Så nu har vi endast en halv köksö att montera ihop :P


Nu: Middag.

Havdag


Dag före röd dag = halvdag för oss idag. Kom dock hem nu för jag ligger lite minus på flexen så stannade kvar två timmar extra för att komma ikapp =) Det är roligare att ligga på plus än minus kan man lugnt påstå.

Idag blir det middagsfrämmande av L&P. Endel av middagen styrde jag upp igår så jag tror att jag ändå kan ta det rätt så lugnt!

Imorrn blir det IKEA i Happis YEY!

Nu ska jag inta soffan med lite Twix och ett glas Cola! Äntligen helg! =)


RSS 2.0