la stuga

Idag har jag chillat med familjen i Renholmen. Jag gav Jonte en fridag som jag skulle tippa han spenderade mestadels framför datorn.

Jag å brorsan åkte ut till Renholmen vid elva och packade oss in i båten för att dra ut mot "Skaksand", rätt så stora vågor gick det och hela jag inklusive klänning vart dyblöt när vi skulle hitta en bra position för båten att hålla sig på.
Sen upp för att torka i solen men där måste jag ha sett ut som en crazy person då bremsen(?) anföll. Huvva vilka ilskna jävlar, dödade minst tre stycken. 


Hursomhelst så sitter vi om 24 timmar på ett plan på väg hit: 

 

Turkiet here we come!

ceasar sallad

igår spenderades den första bra dagen på min semester på stranden, själv. Det var väl sådär men skönt och få lite sol iaf.

Middagen intogs på Sigrid, vilka lyxlirare vi är. Kom  på det, det enda jag i princip skriver i bloggen är när vi vart ute och käkat något. Aja, har inga planer på ändring.
Jonas dunkade en liten ceasar sallad jag tror han ångrade sig när han sneglade på min tallrik med fläskfile och bea sås. Det var smarro.

Efter drog vi på Coop för inhandling av snacks. Och vidare till L&P för film.
Georgia Rule - se den, den var bra.

Sen drog vi hemöver och slog igång The Persuit of Happiness. Den var också mys.

@ H&A

igår var det kalas hos mina föräldrar då min moster från Gällivare skulle firas. Vi åt så sjukt mycket god mat, oj vad mina föräldrar är duktiga på laga god mat.

Vi avrundade kvällen hos Hasse å Annah och såg The Usual Suspect. Den var bra, jag trodde jag sett den men icket. det var trevligt.

Nu sitter J och en polare och dricker öl och spelar kort och jag är förvisad (mer eller mindre självalt iofs) till datarummet.

Ska se Never Back Down, har hört det ryktas om ett par snygga boys =)

Kanel

Igår pokrade vi hemma hos L&P, spelade mest hela kvällen, drack öl och vin och käkade chips. Det var en najs kväll, mycket surrande.

Idag intogs lunchen på Kanel, mycket smaskiga kycklingmackor och en paj till efterrätt. Mums.
Snart blir det hem till la parentas för mera mat.

Snart Turkiet!! Wihoooo! =)

mini

Igår var det Sigrid som stod på menyn. Vi åt lite hamburgare och snackade Las Vegas 2010.
Sen drog vi en minigolf vid Edda trots lte regn. Bra gjort! =)
På Hemmakväll tänkte vi kirra en film, men det var lättare sagt än gjort då L&P hade sett det mesta :/

Idag regnar det och jag är neg. Inte en solig dag på min semester, vill ha sol, steka vid en strand och pommes från Boviken korren.


RSS 2.0