Mobilbloggar

Försöker lära mig mobilblogga. Här är lite pre-dinner snacks.


Kvällens:


Bishops

Den lille korven lämnades hos mamma och pappa för en timma sen. Jag och Jonte har sedan dess legat under filt/täcke och vilat.
Ikväll firar vi Lina som fyllt år! Planen är att vi ska äta middag på Bishops Arms men har hört det ryktas att om man vill ha bord där måste man vara ute i god tid. Back-up planen är då Allstar.


18-års kalas

Äntligen fredag. Jag slutade jobbet vid tre-snåret, drog då hem och gosade med bebis innan vi for vidare på min kusins 18-års kalas. Det känns som igår mamma och pappa berättade att jag skulle få en kusin adopterad från Thailand. Tiden går fort.

Efter kalasandet blev det hem för slingning. Nu sitter jag i soffan och ska strax skölja ur håret, har hinkat cola light och degat på facebook.

Pass

Idag har vi varit på polisstationen och fixat ett nytt pass till mig och ett pass till lille blixten. Om drygt en månad åker vi till Teneriffa! Så härligt! =)

Nu blir det Hart of Dixie - en superbra feel-good serie!

Rädda ungen


Idag har vi haft föräldraträff där vi fått lära oss lite första hjälpen för bebisar. Usch, jag fasar verkligen för att han ska sätta något i halsen.



Lite dryga sju månader sitter han själv och leker, mumsar i sig en burk mat per dag men tyckte fortfarande att det är godast med flaskan, låter som en dinosaurie när han skrattar, vet var lampan är, kan snurra runt på golvet men har inte kommit på att ta sig framåt, gåstolen är favoriten och vill helst leka med alla andra barns leksaker för dom ser roligast ut.


Mamma, inga kort idag - bad hair day, du vet.


När mormor och morfan kom hem från Sydafrika hade dom med sig safar-kit till mig.



Jag äääälskar att bada.







sova, jobba, leka

Holy moly så trött jag är!

Det händer inte mycket alls just nu. Jag jobbar, kommer hem och är med Sixten tills han går och lägger sig. 
Sen viker jag och Jonas åt varsitt håll och varsin dator. Tills vi möts igen där vid tio- halv elva- klippet då vi går och lägger oss. Utbyter ett par ord och somnar när huvudet landar på kudden.

Opera

För ett par dagar sedan åt vi pizza, jag hade lyckats övertala Jonte att vi skulle beställa från Junibackens pizzeria för en tjej i min föräldragrupp introducerade mig i en jätte-jättegod pizza.
Opera

Dom missade dock att lägga på ruccolasalladen. Men den vad god ändå!


Ibland är det så himla kladdigt att ge Sixten mat. Han ska vara upp i ansiktet hela tiden och klia sig och he in händerna i munnen och allt vad han nu pysslar med. Nog var det enkelt när han bara åt flaska =)






Ny design

Vad fina tamponger dom gjort! Värsta hippa.


Fler ungdomsböcker

Ska påbörja denna bok-serie.

Julklappen

I jul fick vi en fin klapp av fina vänner!
Den invigde vi i helgen.



Kan dock meddela att dessa chili-cheese INTE var goda alls. Usch, osten var som grynig. Mozzarellasticksen var ok men inte mer än det.
Nästa gång går vi på Willys och köper, där har dom likadana som dom har på Max!

Trettondagshelgen

Vi har inte gjort mycket denna långhelg. Idag var vi på stan och hade tänkt köpa lite kläder till oss själva men den enda som fick kläder var Sixten.

Sixten i sin morgonrock, snacka om myskille!


Sindy "den bortglömda katten" ville vara med på ett hörn men stack strax då Sixten greppade efter henne.


Jonte sitter eldvakt hehe.



Vi har ju en ny kamera och blixten kommer så långt före själva fotot så han hinner alltid blunda på bilderna som är tagna i lite mörker. Iallafall så drömmer han om AIK.


Mario

Jag och jonte har köpt Mario Kart på nintendo 64. Nostalgi =)


Pippi-mössa


Tack L&P för den fina mössan!



Mer bilder från nyår












Jonte dricker öl ur shotsglas.





Nyårsmiddag

Maria och Jojje hade med sig hummersoppa med jordärtskocka(?). Trodde inte att det skulle vara så jättegott om jag ska vara helt ärlig men det var riktigt riktigt gott!
Ingen bild på soppan men Jojje hade bakat et jättegott surdegsbröd.


Helena och Joel hade med sig anka med apelsinsås och potatisgratäng.



Lina och Pål hade med sig dubbelmarinerad oxfilé och jätteräkor på spett inlindade i parmaskinka och marinerade i chili och en massa annat.



Allt var supergott och jisses så mätt man blev.


Jag och Jonte hade gjort Very Cherry Choclate Cake till efterrätt.
Mums!


Nyårsdukningen

Jag är mycket nöjd med min nyårsdukning.






RSS 2.0