Premiär


Idag har det vart många premiärer. Åt min första skål med jordgubbar, låg ute och solade efter jobbet + att Sindy har fått vara ute för första gången.
Vilket härligt väder det har vart idag. Jag klockade ut tidigt och drog hem för lite kvalitetssolning. Sen for vi upp på Maxi där jag konstaterade att jag bara skulle ta det lugnt och inte stressa -- för satan vad folk det var där! Jonte intog köerna på bolaget och jag köerna på maxi!


Tar det lugnt


Idag försvann all ork. Efter jobbet så skulle jag och Jonte försöka hitta oss en matplatsgrupp men när vi kom på EM så hade dom börjat stänga redan 17:00. Då for vi hem istället, men inte utan en router så att vi båda kan surfa loss samtidigt. Muy importante :P
Hursomhelst, ingen ork så det blev mackor till middag framför film - GreenZone. Sen kom mors-fars förbi och visade hur man gör upp en brasa i kaminen eftersom vi håller på att frysa ihjäl i detta hus.
Nu väntar jag på att Jonte ska joina mig i vardagsrummet för ännu en film - Edge of darkness.

VM

VM har sannerligen börjat, Väligt lägligt i flyttider så har J blivit bälldans intresserad av fotboll!

En natt soven i nya huset och trots att det råder kaos i hemmet så känns det bra!



Kompass


Jobb. Packa. Bära. Sova. Jobb. Packa. Bära. Sova.

så ser livet ut just nu. Men på lördag sover vi första natten!!


Piteå


Helgen har spenderats i Piteå. Min pappa fyller 50 bast på lördag och eftersom han och mamsen åker till Mallis på fredag så passade vi på att kidnappa honom för firande på Piteå Havsbad i helgen. Hela tjocka Karlssons släkt + två kompispar till mamma och pappa var iväg. Det var verkligen en trevlig helg!


Födelsedagsbarnet.


Emil och hans flickvän Linda.


Kärleken och morsan.


Min farbror och hans tjej Ingela.


Farmor och farfar som rockade buggen på dansgolvet.


Sjukt creepy kille som var alldeles för vig.


Mors-fars.


Me and J.


Me and my brother from the same mother.


Radarparet Book/Karlsson.


A tiny drunk.




RSS 2.0