Jobbtankar

Happis resan var lättare sagt än gjort att planera. Babypassning ska fixas, bil och så ska ju jag såklart vara ledig. Men hoppas iaf på att komma oss iväg den 9e.

Funderar på ett jobb byte. Är lite less nu måste jag erkänna. Men vad skulle jag då i så fall göra till hösten när den anställningen skulle va slut. Här på xzakt skulle jag då åtminstonde veta att jag får jobba kvar. Men vill heller ej fastna. Svårt det där. Får se hur det blir.

bartömning

Gaaaaaaaaaaaah, jag dör av tristess. Ringer ingenting på jobbet och har läst allt skvaller som går att hitta :P

Gårdagen spenderade jag i goda vänners sällskap, startade kvällen med grillning hos TQ ( kanske det godaste jag ätit på länge, riktigt lyckat vart det ) sen gick vi vidare till Campus och in på studentpuben. Där var det bartömning, och då vääääldigt billigt i baren. Jag var dock rätt seg och tanken på att stiga upp idag gjorde att jag inte hjälpte till alltför mkt att tömma baren =)  Men trevligt var det. Obligatorisk Max vid tolv tiden sen hem och sussa.
Av ngn anledning vaknade jag dock sex imorse, lycklig över att det var tre timmar kvar till uppstigning drack jag ett glas vatten och gick och la mig igen för att sova. Detta gick dock ej så bra som tänkt och vid åtta lyckades jag somna om igen en timma innan väckarn ringde. Å vad jag ville sova vidare, Men men, dubbel lön idag tackar man ju inte direkt nej till så rullade ner på jobbet.

Nu sitter jag å väntar på att bror ska ringa och komma och hämta upp mig för lite morsdagsfirande.
Parentes - kan ni fatta att Emil har tagit körkortet!! OMG vad tiden går fort när man har roligt :P

Sen blir det jobb hela veckan och en Happis resa ska planeras, nog för att jag är mest taggad för Alko *fniss*

C ya


hänt extra

What to say. Var ett tag sen jag skrev, har hunnit med lite partajj och annat skojsigt.
Önskar dock att det hade blivit dokumenterat med lite mer med bilder, men men.... Ni får väl stå ut med en kort sammanfattning av de senaste två veckorna.
Hade taggat upp för en riktig trevlig dag/kväll då jag fyllde år, besviken vart jag ju inte!
Dagen innan hade jag å J klämt i oss ett par vinglas för mkt men det botades dagen efter med lite smörgåstårta och en massa presenter av la familia.
Kvällen kan man säga startade när Johanna och Pieter dök upp där vid fyra snåret och jag fick för mig att vi skulle testa lite olika drinks för att se vilken som skulle passa bäst som en fördrink, slutade med att vi gjorde nå strawberry drinkar och drack upp allt själv =) Mmmmums!
Sen dök folket upp för lite käk och ännu me alkoholhaltiga drycker, och vidare ut på Ballen för ännu mer drinks och lite dancing!
Avslutade kvällen på Maccedonken med smarrig fyllemat. En lyckad födelsedag måste jag säga, men om dte är ngn som har bilder plz send me =)

Denna helg har vart lugn, var väl tänkt att det skulle bli lite partys men stannade hemma istället, drack lite öl, såg film och har svullar precis som man ska göra de dagar man spenderar i soffan =) Myyys!
Premiär såg UFC för ett par dagar sen, trodde väl det skulle vara hur kasst som helst men man kanske måste se ett par avsnitt till.




snart 24

Mina vänner!! På lördag smäller det, den stora dagen närmar sig med stormsteg =)
Emeli goes ett år från halvvägs till 50... Wiiiihoooooo =)
Det vankas fest!
Dyk förbi my place @ 19.00 !!

Annars äre mys mys mys.



en liten roadtrip

Har som tänkt skriva här i ett par dagar nu. Men varje gång jag loggar in har jag ingen aning om vad jag ska skriva om. Finns vissa saker jag skulle vilja skriva om men som jag helst behåller för mig själv och vissa saker som jag helt enkelt finner för tråkiga för att skriva om....

Typ Valborgs, vad ska man säga... For på ferre hos Palles mama, det var trevligt men fick mina öl snodda av nå snorisar som kom dit så vart en lugn tillställning. For hem med två favvisar vid natt snåret och käkade mackor och snackade skit. Men Emeli var trött och seg och ville mest sova.

Var iväg på en liten roadtrip förresten, det har jag ju glömt berätta. Jag PiNi å Anna begav oss med pappsens bil ner till Härnösand förra fredagen och intog Henkes lägenhet för ett litet party med ett besök på en av nattklubbarna i H-sand. Kan inte säga att det var det största stället jag vart på ,men efter att jag å Anna smällt i oss en bag in box med rödvin kan jag inte påstå att jag brydde mig särskilt mkt om det. Hamnade i sedvanliga diskussioner om hockey (gör det alltid när jag ej är i Skell ) men H-sand borna är ju av ngn anledning Modo fans så vart rätt snabbt tystad. från min sida. Kul kväll.

Owell, dagen efter vaknade Anna kl åtta till jag å Nils stora förskräckelse och satte igång att surra. Tur vare att hon åkte iväg en sväng till så vi fick sova vidare ett par timmar innan vi körde vidare mot Sundis och IKEA =)
Väl inne på Ikea kvicknade vi till, eller nåväl jag iaf, Pini var fortfarande lite slö. Hursomhelst så vart det en massa najsig shopping och min lägenhet börjar likna ngt som kan kallas fresch :P



Nu ska fröken intensivitet försöka jobba vidare och sluta tänka så j*kla mkt på annat

okej okej...

Vinnaren i hamburgertävlingen är utsedd...
Funderade länge och väl bland teorierna. Olovs teori om Hamburgaren i dess nakenhet var ju rätt poetisk men föll ändå för teorin om att killar ska visa sin manligheten och äta upp all mat dom betalt för.
Priset går därför till en Micke, priset... tjaaa... vad ska vi tro, en öl? =)

RSS 2.0