Påskhelg framöver

Ledig dag imorgon och sen bara 4 timmars jobb innan påskledigt. Skönt värre.
Hoppas på soligt vår-väder så vi kan vara ute och ha det mysigt.
Nu sitter en trött S i sängen och tittar på Pippi Långstrum och testar glajjor som han fått av momme och moffe.


20 mars

Snart går vi in i april och sen är det sommar. Visst?! :) Solen skiner men det blåser ruggigt kallt.
Jag och S drog på Maxi och handlade idag. Väl i kassan insåg jag att Jonas hade mitt visa-kort. Suck. Pinsamt. Fick ringa Jonas som fick fara ifrån jobbet och komma upp på maxi. Dubbelsuck. Sixten börjar vara på riktigt dåligt humör och grinar och är lättretlig för minsta. Trippelsuck.
Har tagit fram mina få påsksaker idag. Skulle vilja ha lite fler saker. Gula ljuslyktor, gula dukar och såna där träbokstäver som säger Glad Påsk.


Helgen som gått

Vi startade fredagkvällen med ett roligt besök på Leos lekland. På lördagen åkte vi ut till Sandra och Tias för hockey och badtunna. Hajk-bananer och goda ostar var kvällens höjdare.
På söndagen ett besök på Edda följt av pizza-middag följt av en Sixten som sov i vår säng hela natten. Han snusade tätt vid min sida och sparkade jonas i ryggen.


Powernap

Oj så skönt det var att vara ledig idag och bara hänga. Både lunch och middag gjordes redan igår så vi leker mestadels. Lite för kallt för att vara ute trots strålande sol vilket ju känns lite trist. Kanske blivit varmare nu iofs.
Funderar på om jag ska ta mig en powernap eller om jag ska göra något vettigt nu när han sover. Det lutar åt det förstnämnda :)


Serievinnare

Idag har vi haft ledig dag. Sixten ritade och färgen hamnade mest i munnen.
Sen har vi varit och köpt en ny diskmaskin eftersom vår nuvarande pajat.
Efter det följde mamma och pappa mig och Sixten till isladan. Där firade vi slutspelsplats. Sixten fick träffa vår maskot Garvis, fick en AIK flagga målad på kinden och sen fick han ett mjukisdjur i form av Garvis och en AIK-puck.


Skit-vecka

Sjuk-vecka. Jag har jobbat sex timmar denna vecka. Jag är så less så less på att vara hemma. Man blir ju helt mosig i hela kroppen av att bara vara inne. Att roa en sjuk ettåring är fasen inte skoj det heller.


RSS 2.0