sushikväll

Nu är man ordentligt svullad.. Är hos Lina å har tryckt sushi - i princip hur gott som helst. Åt säkert tjugo bitar muuuums!!
Sen drog vi på obs å inhandlade så vi kunde göra oss en ordentlig laddning marrängsvisch.. Va kan ni tänka er... det har man inte ätit sen.. ja jag vet inte när. För min del var det förmodligen i mina yngre dagar, på den tiden man fortfarande firade nyårs med familjen. & då vart det marängsvisch när det var karlarnas tur att laga maten. Hursomhelst så var det smarro.
Såg Jarhead, helt ok film om amerikanska soldater, typ som man tror att dom är.....

Nu, måste hitta mig en lägenhet!!! Har sagt upp min älskade lght i stan nu. Så no turning back haha nä men jag är som taggad för Umeå =) Typ iaf ;D

/Em

Tomas

Lördagen började j*vligt segt!! Steg inte upp förrns två på dagen efter nattens jobbande. Kom inte hem förrän kl halv sju på fredag natten. Därav den långa sovmorgonen, men det var skönt - jag gillar att sussa!
Nåväl, drog hem på MB för att chilla bara, såg film - soldaten Kelly. En lagom intelligens befriande, fjantig film med Hilary Duff! Men den var bra!! Gillar såna filmer. Fjantiga, töntiga, romantiska å roliga!

Sen åkte jag hem till Jojje där det bjöds på kyckling sallad - kan det bli bättre... Jo vänta...

Sen åkte jag å Lina iväg för att plocka upp Madde i byske, sen var det raka spåret till Piteå. Vi hade utnämt kvällen till en svulllar kväll så vi drog oss snabbt till Langos ståndet å köpte två st som vi splittade på.....
Men sen började vi känna av festivalstämningen å beslöt oss för att ställa oss & invänta mr Tomas. Fick en toppen plats längst fram å han levererade riktigt bra! Bjöd på show i hela två timmar, and he still got IT =)  Det var värt varenda kr vi payade. Å vi sjöng glatt med i låtarna - kanske inte lika mkt om miss T! Men hursomhelst, som jag brukar säga, en mkt lyckad kväll ;)
Sen fortsatte vi svullningen med en pad thai ( utan jordnötter såklart ) å vårrullar - mums! Å avslutade det hela med chokladmunkar!!

På väg hem hann vi till å med bli halv hjältar - ringde polisen å anmälde en eventuell rattfyllerist!! Hela historien orkar jag inte berätta men det var iaf väldigt charlies angels spännande!! Vi hade kunnat klassas som stalkers hehe....

/Em

vanliga onsdag

Tjejfesten vart lyckad! Drinkarna var goda å även om jag inte vann pokern så var det mkt trevligt. Tina lyckades knipa åt sig segerplatsen med mig som god tvåa.
emeli & tina

pokerspel
Det var mkt seriösa tjejer ( ja åså Pär då förstås ) som spelade om hela tjugo kr!!
Sen var det utgång på S8 som gällde. Mkt lyckad kväll - som vanligt iofs!!

Har tackat ja till min utbildning i Umeå nu, så nu är jag på lägenhetsjakt!! Inte lätt att hitta en ok lägenhet vill jag lova!! Vill verkligen inte bo i korridorsrum men det är i princip vad som finns ledigt!! Men jag behöver då inte stressa för jag har fått erbjudande av flera om soffplats där i början. Å det är ju skönt att veta ifall det skulle total-skita sig!! 
Var å lånade en sociologi bok på bibblan - endast 601 sidor lång. Men jag tänkte jag skulle kika igenom den litegrann. Ska välja inriktning väldigt snart. Antingen sociologi eller socialpsykologi! Lutar mot det först nämnda men jag vet inte rikigt!

Igår sade vi adjö till sweet Maria, det var tugnt, tårarna var nära! Känns ju som att hon nyss kom upp! Har inte alls hunnit med allt man planerade i vinterns mörker när allt man kunde tänka på var den kommande sommaren. Men återseendet är förhoppningsvis inte alltför långt borta!!

Nu ska man iväg å göra ett litet gästspel i Piteå!
Imorgon blir det Tomas Ledin för fulla muggar!

/Em

räkans tjej

Jahapp..... Nu har man återhämtat sig så pass efter lördagen att man orkar med kvällens bravader!
Det som står på dagordningen är en kaffe på waynes vid två sen bara hem å förbereda allt inför kvällen!! Tjejkväll hemma hos mig, drinkar, poker å jag hoppas på en massa skvaller - så som bara tjejer kan skvallra =)

Var ut en sväng till båtmuseet igår för att trycka en härlig räkmacka med extra majjo såklart =)  Mysigt värre där ute!! Sen drog vi hem på MB å hämtade upp lite tennisbollar för att ge Nelly-bomb ngt roligt med!! Vi kastede å hon kutade.. En helt slutkörd N damp ner på en filt hemma hos mig medan vi såg en film - light .... någonting med Demi! Den var bra!! Jag var rädd - som vanligt när jag ser hemskisar!!

Kunde ha vart lite bättre väder tycker jag, hade planerat att infinna mig på favvis solstället nere vid älven men det får bli en annan dag!!

Ses på S8 då!!
/ EM

Suris

Nä jag är ingen suris... däremot var det dags för sommarens 1a (å kanske sista) surströmming igår. Jag å flickorna, L & J bänkade oss hos på torpet med en massa surströmming å Chapel Hills lådvin - mums.
Flickorna smarrade på men jag höll mig till vegetariskt - ingen surströmmare kanske! Men det var gott ändå!! Satt å surrade en massa om framtiden åså... Blir det Umeå lr???

Sen gick vi vidare till Östgårds place! Där var det full rulle vill jag lova! Ack så roligt man kan ha med Bojsen! Å ack så fulla alla var tihi - så det ska var!! Fortfarande semester!!

Kom väl hem vid sju snåret på morgonen - halvsent! Efter att ha käkat riktigt smarrig korv på Shell !!!
Seg idag.. Är hemma på MB å laddar batterierna litegrann!

Ska gå ner å käka lite hallonsorbét nu - smarro !!! =)

Tjejfest på onsdag!!!

Ciao bellos!!
/Em

Kryckoffret

   Har vart i piteå idag med med Annah... Flanerade runt på staden, shoppade ett litet linne - hm såklart =) Det vart en maaassa smaskig mat å senare gick vi och såg Pirates. Slutet - jag dog! a men den var bra!!
 Okej dom här meningarna har påriktigt tagit fem minuter att skriva pga en alldeles för kelsjuk kisse.
Var hursomhelst en soft dag..... Vi hade tänkt ligga på beachen - men en smula kallt för det kanske!!

Ja åså har lyckades jag ju vrida knäskålen ur led i måndags- så nu är man ett sjuksrivet kryckoffer på sin semester! ;D  Int så värst ball men men sånt som händ!!

Framtiden är fortfarande en pissluktande störtskur

/Em

Lata dagar

Äntligen!!! Semestern är här å den kunde inte ha kommit lägligare, fy va less jag var därpå slutet!! Å gud så skönt det är att vara ledig! har dock inte riktigt varvat ner ännu, tar nog et tag innan man vänje sig =) men skönt är det!!!

Prommisen upp på morö backe var skön.. måste börja röra lite på fläsket nu när man inte kutar omkring på jobbet å bränner där!  
I lördags var det partaj hos Lina å Pål.. Madde å Lina hade styrt upp en riktigt trevlig kväll, med tipsrunda å ballonglek (fast den lyckades jag smita ifrån) å en massa alkohol! Alla var där å det var hur skoj som helst!! Firade ju att jag gått på semester!!! Sen ut på station! Dansade loss å hade hur skoj som helst med en nyfunnen vän å den gamla trogna!!

Ikväll blir det motorcykel - gaaah sa till Jojjan att jag inte blir nervi för sånt men pirret börjar komma =) Nåväl det blir nog skoj!!

Idag kom högskolebeskedet!! Hmm säger jag bara! ^^


Saknar henne, vänskapen som vi hade kommer ej bli som förr! 

/Em


Boviken

ÅÅÅÅå vilken härlig dag det har var idag.... For med morsan å Emils tjej till boviken å har legat där å glassat i solen.... I princip hur härligt som helst!! Badade (eller rättare sagt doppade) mig massa ggr, fast det var inte särskilt varmt i vattnet!! Ytvattnet var skönt, men man förfrös typ fossingarna + att det är alldeles för långgrunt i bovvan.

Det har ju hunnit med å vara festival nu åxå, så det vart en tre-dagars för min del!! onsdag- grillfest hos törnen sen så vart det festivalområdet. hade riktigt skoj å vart rejält på lyset å det var lyckat!!

På torsdagen var det personalfest, så vi träffades ett par stycken hemma hos mig å det var trevligt, speciellt att sweet TK var med å festade till, sen så vart det tipsrunda vid manhemskajen. Sen så, hör å häpna, öppnade Jocke dörrarna till sin lägenehet å vi gick dit å festade lite till innan det var dags att käka middag inne i stan. Åt smarrig kyckling på Balzac å gick vidare in på området, ja de flesta av oss iaf ;D

Sen var det bara att rycka upp sig igen för fest på fredagen, styrde upp en förfest hemma hos mig å som vanligt kom det fler än väntat... Vi var väl kanske 20 pers ungeför som flanerade runt i lägenheten å vart fulla helt enkelt. hade ju tänkt se Lena, men vem vill gå ut redan halv nio???!!! Alldeles för tdigt, synd att jag missade henne men det är sånt som händer..... Helkul kväll iaf med mycket pissöl å härliga pratstunder.....

Ikväll blir det öl på Östgårds balkong med A¨J å Jonas... Blir nog riktigt trevlig!
Ska gå ut å njuta av min kärleksbok å solen på altanen en stund!

Ses på stan!
/Em

festival - fredagen

RSS 2.0