Here we go again


I helgen har vi frossat i diverse onyttigheter. Trots detta så verkar dom 4 +kilona från Vegas ha ramlat bort från vågen. Skönt men jag känner ändå att brallorna sitter tajtare än innan resan :P

Imorrn kör jag därför igång igen. GI. Jag är taggad, veckomatsedeln är skriven + handlarlista till den.

I fredags var jag på Coop för att få tag på 129 kronors kycklingspetten jag sett i annons , dom var dock slut fick jag veta. Men mer skulle komma in på måndag till samma pris. Om jag ska he mig ut på Coopan igen så får jag verkligen hoppas att dom finns. Perfekt att ha i frysen. Inte för att jag smakat dom men jag hoppas dom är ok. Såg att samma spett kostade 165 kronor på Maxi så det var ju bra pris.

Vart tog sommaren vägen? Den var alldeles för kort. Nog för att jag diggar höst också.

 



Hemkommen


Nu är vi hemkomna från Vegas. Först idag känner jag mig som människa igen. Shit vilken Jet-Lag. Sist jag reste så här långt så kände jag inte alls av sådan trötthet.

Vi kom hem i tisdags klockan fyra på eftermiddagen och då skulle jag försöka härda ut för att vända dygnet, men det slutade med att jag tre timmar senare snarkade så gott i siffan. Skylla mig själv får jag såklar när jag vaknade 00.00 och var superpigg och inte så liter stressad över jobb som väntade sju timmar senare.
Men he gick ändå bra!

Nu är dygnet någorlunda ok och jag håller på att tagga inför kommande renovering med en massa inredningstidningar.

Jag ska försöka lägga upp lite bilder så ni får kika när jag ids.


RSS 2.0