proppans

ooooh idag gick jag hem lite tidgare från jobbet, halv tre närmare bestämt. Det var najs för jag fick tillfälle att träffa två söta personer i parken som jag ej träffat på länge =) Galet så mycket William har växt på bara en månad och går gör han också!! Vilket charmtroll! ;)

Sen mötte jag och Jonte upp med L&P för en smaskig middag på Scandic, buffé stod på meny och vi åt alla så vi nästan sprack!

Nu blire filmmys och kanske man orkar en cheezeball eller två!

Btw så var Jumper asbra! Se den!

broarna

Idag skulle vi gå broarna runt efter jobb. Det vart ej riktigt så.
Krysset till middag, sen hem för film i tv-soffan. Iväg till Sun Tan och sen film strax igen.
Aja, ibland får man dega. Eller snarare jämt får man dega =)

Vi såg först Perfekt Hideout, var en triller som ej var så bra som vi trott den skulle vara.. Men ändå sevärd.
Snart ska vi kika in jumper, tror den är grym, men man vet ju aldrig.

I helgen blir det IKEA och jag taggar!
Nån som ska ha nått, säg till =)

Jonesey

Igår gick jag och Jonte och käkade middag på Mr Greek. Det var najs. Helt ok mat, käkade souvlaki. Dock så hade jag nog lite för höga förväntningar på maten så vart en smula besviken. Men men, alltid mys att gå ut och käka.

På kvällen mötte vi upp med ett biosuget gäng. Indiana Jones såg vi. Jag var den enda av 8 pers som tyckte den var bra, bedöm själva om ni vill se den =)

Idag blir det staden, trist med vädret, trodde det skulle va sol idag men icket. Typiskt när man är ledig.

snart payday

Drömmer om allt jag ska handla i helgen när lönen trillat in på kontot.
Kuddöverdrag, blommor till balkongen, klänningar á la sommar-style, en picknickkorg fina sorterings prylar mm mm.

De senaste köpet för att jag har tänkt sätta upp lackhyllan ovanför datorerna och där börja sortera papper och räkningar och allt. (Det komme rju självklarrt ej bli någon ordning på räkningarna men man kan ju få leva i tron om det)

I helgen var det party här, dock så togs det endast ett kort från kvällen så jag har ej så roliga party bilder att lägga upp. Bilden är ej heller så bra, det är på lilla Kine som tittar ner i golvet - så bra fotograf är jag, Jag har en dröm om att Jonte ska börja ta kommandot över kameran - dels för att jag ska slippa ha hand om den och dels för att det är större chans att madamen i fråga hamnar på bild =)

Handlarn

http://www.skellefteaforetagarna.se/butik_rosta.asp



Rösta på handlarn som bästa affär

stark

Idag har jag hjälp mamsen och pappsen och flytta, fy farao! Det var inte kul!
Har burit som bara den. Kan ni fatta att jag och pappa bar upp skinnsoffan uppför tre trappor. Jag - med mina svaga armar. Svetten rann vill jag lova!
Men nu sover de första natten i lägga och MB är snart ett minne blott. Vemodigt.

Lite belöning iaf i form av presenter av J, sushi middag med ett glas vitt. Mums.

vecka med bil

Att ha bil är nog det bästa som finns. Att kunna ta sig till jobbet snabbt, slippa dra på sig jympadojjor utan trippa in med highheels direkt. Att kunna fara och handla en liter mjölk när det är slut. Att kunna hälsa på utan att måsta sakffa ride. Mm me like alot.

Veckorna ser rätt likadana ut, man längtar mest till helg. För nån helg sedan var jojje-bojj på besök och chillade med oss. Det var najs, det borde göras oftare. Lördagen bjöd på utgång alá 70 tals style. Eller ja mitt hår i alla fall, flygigt och lockigt var det. Jag var fin.

I helgen blir det att vara flytt hjälp till mors fars som ska sova i sin nya lägga inatt, pusst - men jag är väl skyldig dem?? Om man räknar så tror jag faktiskt att jag är skyldig dem att flytta hela huset inklusive städningen. :P

På måndag blir det cake =)

image63

RSS 2.0