Lee

http://www.youtube.com/watch?v=IiwAnuXNLGA

saw

Torsdagskvällen inledde vi med att se Saw 2, för att dagen efter gå på bio och se Saw 4. Rätt blodig.

Dagen efter hade vi tänkt shoppa lite på stan. Men får vänta till lön. Vart en gåbortpresent och lite alkohol bara.

Kvällen spenderades i det pyttigaste sötaste huset jag sett. I Kåge. Mkt jobb kvar men är helt övertygd om att det kommer att bli superfint när det är omgjort lite mer.
Hade super trevligt med en massa vänner man ej träffar så ofta som man skulle vilja. Och glada bartenders blandade drinkar å shots åt oss för glatta livet på Kåffe In.

HaBegär

Åååå vad jag vill shoppa!!
Speglar, tavlor, sängöverkast, mattor, dukar, gardiner... Typ hur mkt som helst. Skulle ha haft en hemlig gömma med pengar =)

Är det ngn mer än mig som har gått förbi Doris skyltfönster och trånat efter den röda klänningen som hängder där. Oooo så läcker. Väligt Rihanna i hennes Umbrella. Har ej vågat mig in för att kika på den. Skulle tippa på att den är snuskigt dyr =(   Jag passar iofs inte så bra i halterneck, för små.. ja ni vet...för att ha det. =)

who?

Förra veckan gick jag två dagar i rad och la mig före tio. Vad händer? Jag tror jag börjar bli gammal. Så sjukt trött på kvällarna.
kanske måste börja powernapa, det gillar ju jag =) Eller så... motionera - blä!

Just sett tre avsnitt av en ny serie --> Samantha who?  Helt ok att slötitta på. Gillar Christina Applegate och Jennifer Espinosa, de är grymmanders (som en viss L brukar säga )


home again

Två dagar av skön ensamhet kändes mer ensamt än skönt. Tur jag fick en invite av LP att se idol på fredags kvällen. För trots att jag ej for så vet jag ju att de alltid är på g att hitta på saker med mig =)

Igår spenderade jag dagen med att städa upp i lägenheten, bära ner kartinger i förråder, rensa garderoberna som var proppfyllda mer sake vi ba slängt in i brist på annan plats.
Sen kom J hem, tjatade att vi skulle gå ut å äta middag å gå på bio sen men fick nöja mig med Ica Maxi följt av kebab följt av Ocean's 13 framför datorn ( J försökte tappett få igång att vi skulle se via tvn men ville seig ej) .

Idag blir det middag hos Farföräldrarna.

Ciao bellas y bellos =)

vitt

Typiskt mig. Sov lite länge. Steg upp. Upptäckte att det var helt vitt på marken, bestämde mig för att snabba mig till jobbet och lämna cykeln för att jag garanterat ej skulle hålla mig på den då det är halt ute.
Ont i svanskotan nu för jag gjorde ett platt fall på väg till jobbet ändå, mitt på rumpan landade jag. =(

Idag drar J iväg till Sundsvall för att roa sig på casino. Trist å va sj. Borde passa på å göra nå tjejjigt. Men vad ? =)

Ikea

Söndags var fullproppad med shopping på Ikea. Roligast var plockdelen då J förvandlades till ett shoppingfreak ;P
Hemma igen ngr tusen fattigare men mkt bra dag =)

IIhhh på fredag ska jag på Arbetsförmedlingen och snacka om jobbet inför arbetslösa. Blir ju lite spännande. Hoppas jag kan hålla mig från att bli kräftans tjej =)

vuxenpoäng

Har skaffat hemtelefon =)

snow

Ooooh it`s snowing i Skellefteå =)  Alldeles vitt och fint ute. Längtar lite till julafton nu,

Inga blider, ingen kamera men till julklapp tror jag tomten kommer att ge mig ngt fint. Då mina vänner kan jag börja lägga upp lite pics igen. Och då kanske även lägenhetn är ordentligt tillfixad.

Snart - plankstek =)

ensam hemma

Haft en lugn fredag kväll för mig sj. Den har spenderats i tv-soffan. Sett Idol.... Åååå Amanda du är så bra!!!

subban

Har käkat på ett ställe som jag finner mkt smarrit =) Subway!
Finns det nå godare än mackor vissa tillfällen ? Mmmmmmmums. Italian b.m.t med vitlöksdressig.

Snart blir det dags för Larrys, food och hockeytime. Vi har som halverst börja ta Larrys i tradition nu. Men gott äre =)

Snart är lght inflyttad ordentligt i. Kartonger är uppackade och allt shit man har är inställt i skåp och hyllor. Nästa vecka blir det kanske att börja kika tapeter. Min röda hall kanske är närmare än vad man tror. Hoppas!

RSS 2.0