bio

Jag och Jojje var och såg Twilight ikväll. Lina överdrev ej då hon sa att den var bäst ever.
Det var den. Se den. Så mycket kärlek.

Merry Christmas

Så var julafton över, det är synd den endast kommer en gång per år. Jag älskar julen, det är verkligen mysigt.
Vi har fått massa bra julklappar. En ryamatta, massa taklampor (så vi kan byta ut dom fula som sitter där), ljuslyktor, och en massa annat smått och gott.

Det enda dumma med julen är att man alltid bestämmer sig för att börja sitt nya liv efter nyår och eftersom man har fått en massa godis av diverse slag som man ej får äta efter nyåret så måste man ju trycka nu! Så värre svullande skådar man sällan hos mig =)

Anyway, God Jul alla och hoppas ni får ett gott nytt år! =)

överkörd

Vi har blivit påbackade!!! Traumatiskt var det!
Imorse när Jonas stannat bilen vid vägkanten började en traktor helt plötsligt backa. Jag hann stiga ur bilen med ryggen vänd mot den öppna dörren när traktorn backade in i oss. Och eftersom en traktor är stark och det var en blind jävla chaufför så smällde bildörren in i mig  och jag hamnade under bilen, min fot måste ha kommit under däcket för ont som fasen fick jag.
Bilen är halvkvaddad och jag antar att det blir skroten. Det här suger vill jag lova.

Cativaa

Idag fick jag nys om att de hade rea på Cativaa, jag laddade upp med kontanter och började plocka åt mig ett gäng plagg. 3 tröjor, 2 klänningar rikare, 700 kr fattigare men det var det värt! =)

Ikväll ska jag slappa i soffan, småstäda lite och dricka julmust. Precis som alla andra dagar denna vecka. Det är skönt.

haha


miss

Jag och Jonte satte igång med tapetseringen idag efter hockeyn. Det startade som vanligt med allmänna glåpord riktade mot varandra. Sen jag lite försiktigt: "Du Jonas, jag tror man ser bården igenom".
Tur vi bara hann två våder. Jonas som har kämpat så med slipning och spackling. Men men, från början måste vi börja igen.
Vi som skulle hinna klart innan helgen. Vi får väl försöka rymmas ändå på nåt sätt.

I veckan har jag drabbats av en trötthet utan dess like. I månags slocknade jag direkt jag la mig klockan 22:00. Visserligen skönt att sova länge men ovärt när man vaknar och det känns som att man just gått och lagt sig. Hoppas det vänder snart för jag är inte måttligt grinig.

RSS 2.0