sthlm tur och retur

Jag har hört att det ska vara 30 grader varmt i helgen. Om detta kommer att ske så kommer jag att vara en superlycklig kvinna! Me love solen =)

Igår var det utbildningsdag i Stockholm. Upp klockan 5 för att hinna med planet. Utbildning fram till halv fem. Sen göra stan i snabb rask för att landa hemma igen vid elva tiden.
Ingen shopping blev det dock.
Jag gick in på Monki och skulle kolla om dom hade ett par skor där som jag hade sett i Sundsvall. Dom hade dojjerna endast i vitt så blev inget inköp. Känner ju mig själv och vet att dessa inte skulle vara så vita särskilt länge :/

Imorrn blir det lite grill med FK +  lite vin till det - tror det kommer bli en trevlig kväll.

Lördag är inget planerat förutom att vi ska försöka bli klara med altan-jobbandet.
Göra lite fint åsådär. Mamma ska komma förbi och hjälpa mig ute i rabatten och försöka flytta runt lite rabatter och grejsa på. Blir förhoppningsvis bra.

Vilka moves


härliga ledighet

Både jag och Jonte tog ut en semesterdag imorgon så vi har 4 härliga lediga dagar.
Igår kom L&P över för en spontangrill med lite vino. Crazy gott med grillat.
Vi fick en överraskning i form av en slush-görare. Jag blev överlycklig. Så vi gjorde slush på fruktvin som vi sippade på efter middagen. Tror slush-göraren kommer bli en hit i sommar så måste ladda upp med ordentligt med is =)


eurovision

Vi såg schlagern på en Irisch pub, aka Amish pub, i lördags. Inga superbra bidrag. Jag tyckte det var jättekul att Norge vann. Just för att jag gillar vårt grannland. Men låten tycker jag är rätt så töntig. Den kanske kommer att växa?!


Sundis

Sundsvall var värt. Shopping mer shopping och ännu mer shopping. Det var väl ungefär det som hände =)

Nåt som inte var värt är att min mobil tycks ha pajjat. Går inte att få igång. Så om någon vill nå mig är det via Jonte.

Idag är en smärre ångestfylld afton. Borde borde borde. Men vill inte!

Up in the sky

Lycka till 1gogoplata som ska upp i luften och spela poker =)

http://www.pokerinthesky.se/

lately

I helgen har vi jobbat på bra. Vi är nu klara med de två extra rummen och det enda som ska göras på övervåningen nu är att lägga golvet i hallen. Känns så skönt och vitt och fräscht vart det. Har tagit sin lilla tid. Men jag är ändå impad över Jonte som lyckats lägga golv och fixa och trixa på egen hand. Bra jobbat helt enkelt.

Har fått massa pengar i present som ska gå till ett tak över altanen på baksidan. Och av Emil fick jag själva jobbet. Så jag hoppas att det är klart när jag kommer hem från Sundsvall på söndag kväll ;D (Tvivlar dock starkt, han skulle göra nån altan hos nån annan innan så... :P)
Av Jonte fick jag en baden baden(?) som jag ska ligga och glassa i varma sommardagar. Fick även ett par löpardojjor som ska invigas tillsammans med Jonte runt torpet haha. Vi får se hur detta ska gå. Hatar verkligen att springa. Dom är egentligen tänkta att promenera i men kanske man ska prova sig på en löparrunda.

Igår fick jag det glädjande beskedet att jag fick fast tjänst från 1 juni. Känns verkligen jätteroligt. Skönt att slippa ställa sig som arbetslös. Har typ aldrig vart det i mitt liv, usch, det skulle inte kännas kul i dessa tider särskilt. Nu går jag utbildning för att lära mig även föräldrapenningen. Ska bli kul med lite variation men lite tufft är det när man just börjat komma in i tillfälliga föräldrapenningen. Men he bli no bra.

I helgen befinner jag mig nere i Sundsvall med tre andra chicks. Vi ska bo på hotell, gå på Ikea, shoppa från våra shoppinglistor och dricka bubbel. Jag längtar. Kanske inte mest till shoppingen men till att ha en minisemester med äta ute och ba tare lugnt. Sen är ju shoppingen ett stort plus hehe.

Ojsan, långt inlägg, har säkert stavat massa fel men det får skitas i nu för nu måste jag isäng.

RSS 2.0