flytt & födelsedagsfika

Halva lördagen spenderades i Umeå, för att städa ur lägenheten. Hade gruvat mig en aning, hatar att flytta!! Men på två timmar var vi klara =) Ritkigt snabbt och smidigt gick det, hur skönt som helst!
Umeå va nu lämnat!

På kvällen körde jag hem til L&P för att fira födelsedagsbarnet - fatta att vi blir 24 i år!! Där bjöds det på gott fika och nå skumme gelebröst :P  Men goda var dom och fler idéer till vår fest har dykt upp!! :P

Idag blir det att fara å kolla på en lägenhet på Getberget, en etta i andra hand. Kommer förmodligen inte att vara såå intressant men man vet ju aldrig!!
Sen blir det max hela kvällen - needar cash!!!


jobbtider

Började jobba i måndags på det beryktade Xzakt. Har spenderat de tre första dagarna ute på Skeria för att lära mig allt om Com Hem och kundtjänst, trodde inte det var mycket att lära sig.
Känns precis som tillbaka till skolbänken, föreläsning, övningsuppgifter och ett par prov :P
Men kul att göra ngt helt nytt i vilket fall som helst! Två dagar till sen på måndag börjar man "påriktigt".
+ Mötet med en tjej från a long time ago ,skitsnack om minnena om killen vi delar. Knasigt men kul =)

Har vart helt dead de här senaste dagarna, trött på skolan och trött när jag kommit hem. Hade planerat att träna en massa men ork, vilja och lust har bara inte funnits där. Ikväll känner jga dessutom ett galet stort begär efter choklad, skulle inte godissugen sluta efter 21 dagar?? Tydligen inte, aja, får ta mig lite pepsi max oh hoppas att det kan stilla det värsta.

I helgen blir det farväl till Umeå på allvar då jag och mina parentas drar ner för att packa ur lägenheten, känns bara bra. Känner redan att rätt beslut togs och det är ju inte så att inte Umeå finns kvar ifall jag skulle ändra mig.
Men, andra planer smids, känner mig optimisktisk inför det nya året, även om det kommer innehålla jobb och planeringar och inte så mycket action.

Nu mina vänner tänkte jag snöra upp lite bilder från julhelgen, bättre sent än aldig eller hur....

Innan juldagen
Just gjort oss iordning


skum bild
Tycker den vart som halvhäftig :P


drink
Massa drinkar vart det innan kvällen var över

jag å Jojje
Yeah, hur söta är vi inte på en skala?! =)

Lägger möjligtvis upp ett gäng på pixbox senare när jag fått lite fler bilder av L.


BTW!!
En galen fest håller på att planeras =) I mars då är det jag L & P som anordnar en kväll med bus!
Invites later!


kanalgatan

Lägenheten va skabbig!
Men vad ska man göra, har inte direkt 30K att trolla upp ur fickan så man kan slänga fram en handpenning på en lägenhet =(
Aja, får väl bli en temporär lösning så som alla mina andra boenden - är så less!


Uppstyrning


Jaa, uppstyrningen av mitt liv satte igång i måndags, arbetsintervjun gick bra och jag fick jobbet om jag vill ha det! Börjar på måndag i så fall - blandade känslor.
Ska på lägenhetsvisning imorgon, hoppas den är fin, fast har typ redan bestämt mig för att jag vill ha den. Då äre bara att hålla tummarna å hoppas på att man stått i kö nog länge.
Många tankar nu om framtiden, ett par lösningar, jobbidéer har dykt upp men är forfarande inte närmare mitt mål att veta vad jag ska ta mig till. Satsar i nuläget bara på att försöka reda ut min nuvarande situation jag har försatt mig i.
Men som jag alltid säger - det löser sig!! =)

Var och kikade på matchen mellan AIK och Linköping igår, det vart en välförtjänt vinst mot ett svagt bortalag. Tyvärr vart den en dyr seger, två skadade som vi inte alls vill ha borta från de kommande matcherna.
Dom spelar borta mot Modo imorrn och på lördag åker jag till Luleå för att se AIK spela skiten ur derbylaget =) Hejja hejja!!

Nu ska jag iväg på gympa!!
3 kilo att gå ner på en och en halv månad - jobba Emeli jobba!! :P

elle-galan

Tjejer!
28 januari visas Elle-galan på kanal 5! Bara att bänka sig kl halv åtta =)

lejon

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,974963,00.html

Gulligt? Ja!!
Men våga lixom? Nej!

wiiiiiii

Har haft en mysig helg med vänner. I fredags skulle vi inta Waynes, men dom skurkarna har börjat stänga kl 18.00 på vardagar, fattar inte varför man envisas med att gå till det där stället fortfarande??? Man blir alltid besviken över ngt!! Inga sallader på helgerna, skitiga bord, nonchalant personal och en ljudnivå som gör att man i princip måste skrika till varandra.
Anyway, så gick vi till det där nattöpppnafiket vid gamla Balzac, riktigt mycigt å jättegott fika. Kommer att bli ett najs häng ett par fredagar i månaden (och ölservering har de åxå).

Igår var det hockey för fulla slanten =) AIK-Malmö - viktig match som vi lyckades knipa en tre-poängare!!
Bra jobbat AIK! Var som en rätt rolig match att se på åxå.. så allt bra!!

På kvällen drog vi hem till H&A och såg sing-a-long och spelade Wii!! Gaaaah vill typ ha det spelet, det är ju verkligen sjukt skoj!! Man knner isg verkligen som ett litet barn igen!

Har ej ätit godis sen nyår nu =) Go Emeli!!

jobb

En telefonsamtal, bättre än ingenting iaf!
Men vill att de ska höra av sig från det andra stället!!
Intervju på måndag :P

opponeringen

Jaa.... den gick fint.
Började opponera på en kille som hade skrivit en bra arbete, flummade på litegrann om olika saker och gav lite konstrukriv kritik.
MIn opponent hade missuppfattat ordningen så hon hade inte gjort ngn. Så det vart läraren som opponerade på mig. Gick bra! Inga konstigheter, lite småsaker att fixa till bara..... Blir nog bra det där, kursen är då över på fredag =)

Var hos Erik och såg hockeyn, AIK-Timrå, vi lämnar det så....
Trevligt att träffa gänget igen dock Lovisa å Vicke kom förbi och dom var mest oroade över att vi skulle få en hjärtinfarkt under hockeyn :P

Inga svar än från nån av mina jobbställen..... Inget brev från Marknadsföringskursen ännu, börjar känna mig lite stressad igen.... What to do liXom??

tillbaka i Umeå

Då var man tillbaka, lite blandade känslor!
Arbetet är inlämnat, det vart skit och imorrn ska vi ha opponeringen. Känns väl sådär, kommer att bli svårt att opponera på någons arbete. Men men, en erfarenhet rikare....
Aja ska försöka hitta på nå flum att säga imorrn! =)

jul- och nyårshelgen

Were to start!?
Nyår - kul kul. Vi startade kvällen hos L&P där vi intog en fördrink och lite minttu i sann nyårsanda, taggen var på topp och vi var extemt läckra flickor som senare tog emot folket som kom på festen :P
Bufféen gjorde succé hur mycket mat som helst pch gott vare!!
Kvällen flöt på med mer alkohol, sånglek och lite singstar (höll mig ej borta - men det vart bara typ en låt...eller två kanske :P ).
Har tyvärr inga bilder att delge mig av ännu men ska kirra ihop det senare & lägga upp på pixbox...

Veckan spenderades på hatkärleken max - där jag flippade burgare som om jag aldrig vart borta :P
Fast på lördagen kände jag mig less och bestämde mig för att gå ut istället - Balzac lockade! http://www.balzac.se/

Men först vare hockey som gällde AIK-HV71
Vinsten var real efter förlängning och en Söderberg som var kung =)
http://www.skellefteaaik.se/

Förfest hos Sara meed vin och en massa gamla bekanta och nya =)
Drog ut rätt tidigt på Ballen, där jag å Jojjan inhandlade en Staropramen, som visade sig senare vara Staroborno :P, och intog Black Jack bordet - inga vinster!
Kvällen fortsatte med mer Staroborno och lite mer skitsnack =)
Kul vare! Värt vare!

Igår mystes det hos L&P, med kladdkaka, chips och ColaLight och en bra film  Deja Vu - http://www.imdb.com/title/tt0453467/

Nu förbereder jag mig för att åka tillbaka till Umeå - med buss*suck*
Men återseendet med S är nog inte så långt borta =)


toast

This is a toast to all us beatutiful ladies of 2007! For the men who are fortunate enought to have us, the losers who had us and lost us, and the very lucky bastards who are still to meet us!"

Detta mess fick jag av en mkt söt vän på nyårs, tänkte dela med mig av det till er alla =)

RSS 2.0