frisk

Typ frisk igen. Förutom att jag ej kan äta. Mina kindtänder är omgivna av inflammerat kött. Ska fixa mig lite kräm.

Tur alkohol intas i flytande form. Kan hända att det slinker ner ett glas vin ikväll för att man sedan kan rumla runt på festivalområdet i bästa form. Om bara detta j*vla regn kan sluta!

Såg Hannibal rising för nån dag sedan. Tyckte den va rätt bra. Inte så äcklig, bara typ en helt ok film.

sick

Emellanåt tänker jag hur skönt det skulle va å va sjuk å få va hemma från jobbet å ba slappa. Sen när dagen kommer och jag verkligen blir sjuk så önskar jag att jag hade en pistol så jag kunde.... haha nej men så typiskt. Festivalvecka i Skell å Em har feber. Det suger hårt!!

Kl är nu 06.16 har ej sovit en blund denna natt. Så går det då man sover på dagen *suck*

Vill bli frisk, få äta langos, dricka öl ur plastmuggar, trängas i kön till bajamajjorna å va allmänt glad =)

lugna helgen

På jobbet, trött less och vill bara heeeem.
Lördag idag, inget planerat. Känns skönt. Blir nog lugn helg, va hemma å gosa med Rasmus, äta lite popcorn och se tredje Star Wars filmen kanske.

Igår var det grillning @ LIna och Ps place. gott gott och kvällen avslutades med att se första Saw filmen. Ej sett ngn tidigare. Trodde den skulle va kass å så sjukt otäck att jag skulle måsta blunda men shit, den var typ helt ok. Såg hela filmen utan att blunda, nåväl , nästan iaf =)

kli

Den efterlängtade helgen kom efter en otroligt varm och skön vecka. Fredagskvällen spenderades med en flaska vin och vänners sällskap och vidare ut på Ballen där partandet fortsatte. Var en mkt trevlig kväll , skulle avslutas på max men där var det en snoris som kastade sin cola över mig och det vart hemmagjorda hammisare istället - inte helt fel det heller.

Strålande sol på lördagen kunda man ju tänka sig att Em skulle spendera solandes, men icket sa nicket. Isolera var det som stod på tapeten. Så in i huset som sska stå klart om ngr månader för att hjälpa till med isoleringen av övervåningen. Varmt, svettigt, kliigt var det. 

Sen käkade vi lite tacos och snackade skit. Trevligt värre!  

Sitter på jobbet just nu, har dödspasset idag - 07.55- 21:05 - fy farao! Less, less, less.

Nu har vi bokat resan iaf - Finland here we come! =)  Jag är taggad! Shoppa, se hockey, va en smula onykter och såklart - bo på hotell! Sweeeeet! Längtar!

Var och såg Pirates igår, var den sämsta av dom tre men tyckte den var bra ändå. J tyckte den va kass men hade väl inte förväntat mig annat :P   Han fick helt enkelt härda.


RSS 2.0