här

Vet att jag borde uppdatera med lite Umeå skvaller men ids inte för tillfället - kommer kanske om nån dag eller två. Jag har det bra!


Boet

Så har man vart å spanat in nya stället man ska bo på de närmaste tre åren???
Vad ska jag säga.. Litet! konstig lukt! blått (såklart)! Ja ni fattar the picture, men trots alla skavanker tror jag nog ändå att jag ska kunna göra det lite hemtrevligt, mina snygga IKEA möbler, lite doftljus & ett par stora tavlor på väggarna. Blir nog bra det där!

/Em

bye varvet

Har hållit på med flytten nu i en veckas tid, lite till å från iofs men fy så trist det är. Har gått relativt smärtfritt ändå. Ska köra sista lasset imorrn kväll å sen är det hem till MB i en vecka innan det bär av till Umeå.
Tjuvtar ume en sväng imorrn för att hämta nyckeln å kolla in mitt nya hem de närmaste tre åren. Vemod.

Sa adjö till Jojjan igår, trist! - hon drar iväg till sweet thai för att plugga distans. Vill åxå åka till thailand, det är ju kanske det bästa stället som finns att besöka - vad jag vet! =)

Känns bra att flytta, sluta jobba där jag inte utvecklas eller utmanas. Kommer att få mig en riktig utmaning nu i höst. Nervös. Hoppas på att träffa trevliga personer. Få nya kompisar å knyta kontakten med de gamla. Tänk att det var ett och ett halvt år sedan vi sist sågs!!! Vänskapen som smög fram var fin. Kommer den att infinna sig igen?

Har det hänt ngt annat spännande.. ? Kanske inte spännande men otroligt gott - var hos L & P i torsdags å käkade kräftor mmmmmums. Kräftskiva för mig är höst! Gillar hösten otroligt mkt. Synd bara att det kommer en kall vinter efter den! Har börjat packa fram de varma stickade, halsdukarna, kapporna å bootsen som ska bli sköna att ta på sig i det kalla höstmörkret! I Umeå - galet!!

Det förflutna smög sig på, ett telefonsamtal. Känns bra, finns inget kvar! Ett slut!

/Em

57

Spelade golf igår... Jag, AJ, Johnsson, å Bohman! Kul - som alltid!! Gick sådär!
Nu boviken med mammsen en sväng!
Sen blir det att tagga igång för fest!! Vinaren öppnas halv sex =)
Ses på S8!!!

/em


Superman

Har spenderat de sista dagarna solandes, badandes å en tripp till Renholmen. Lata, sköna dagar. I förrgår hade jag middagsfrämmande av Lina, Pål å Jojje. Lagade till lite smarrig lax å färskpotatis men romröra, det var gott!
Lina hade med sig sommarens hit - boxvinet chapel hill!
Vi bjöd över mange å Stenberg å så lirade vi lite poker.
När boxen tagit slut å vi var extremt glada i hågen drog vi oss ut på S8, eller jag & L & P iaf + sällskap av David.
Flummade runt ett tag sen vart det max-mat. Inte riktigt redo att dra hem drog vi oss ner till manhemskajen för ett nattdopp =) Gaaaah det var galet skönt!! Hur fulla som helst å hur fnittriga som helst!!

Igår var vi å såg stålmannen, trodde den skulle vara bra - det visade sig att den var skitbra!!!!! Nu gillar jag ju iofs såna typer av filmer ,men denna var spännande från början till slutet å vad som var två å en halv timma kändes som en å en halv timma!!!!

Laddar inför lördag!

/Em


Nolia

Idag har dagen spenderats i Piteå, åkte med farmorr, farfar å farsan till Nolia! Trevligt, men ack så varmt puuuh! Strosade runt med farmor ett tag bland antikviteter å hantverk. Sen slöt vi upp med karlarna för att inta första ( å såklart inte sista ) måltiden. Vart en smarrig nudelwok, lite mesigt smaksatt dock! Gillar när det hettar lite i käften.
Hade spanat in en jävligt stor stridstank som jag ville kika in så vi begav oss ner dit å strosade runt bland JAS-plan å en massa olika militär fordon.
Men det var som en tröttande dag, det var ju sjukt varmt, så det vart en rätt så kort men lagom Nolia dag!

Åkte ut till falka för att ta oss ett dopp å såklart hälsa på valparna =)
-  Nu är dom bara fyra kvar!!!

Jag å Maggie i Falkträsket
maggie


/Em

discgolfning

Å härliga dag, hur underbart varmt har det inte vart idag. 30 grader i skuggan - inte dåligt!! =)
Har vart på stan å spenderat lite pengar!! Köpt höstens måste - en ritkigt snygg trench!! HM såklart! Sen vart det ett par skor åxå från Wedins, aningens dyra men jag överlever nog ;D  Dom var alltför perfekta för att strunta i... Skor jag kan använda til vardags, till fest, höst som vinter. Do blir perfekta att strutta runt i på universitetet i Umeå med!!

Sen drog jag å farsan till Falket för att svalka oss lite!! Härligt värre.

Igår va vi å spelade discgolf! Första gången för min del å jag sög verkligen!! Haha men det var skoj, är kanske bättre nästa gång... skarvar mig fram på banorna å höll en stadig sexa på i princip alla banor!! ;(  Fyran kom på en bana å trodde att det skulle vända men icke!!!
Den största frågan är dock : Hur faaan kunde Segen vara bättre än mig?????

Nu ska jag iväg på Isladan!!

/Em


lotta engberg

Var på Diggiloo igår, show på folkparken. Medelåldern 45+ , haha men det var skoj aif. Stod å sjöng med till varje låt hihi, glada i hågen!

Gick tillbaka till Amina sen för att fylla på bränslet inför station8, gissa om tjejer kan snacka bajs hahahhaah...till och med killarna vart chockade.... har aldrig vart med om äckligare samtalsämne - så jäkla kul, jag trodde jag skulle kissa ner mig av skratt!! =) 

Vart ingen station för min del, fastnade vid black jack bordet på Larrys, kan varafarligt sånt men slutade +- noll om jag inte minns helt galet ;D

Jag å Annah tog en liten nostalgi tripp till Vitbergs badet, badade i vågorna å allt!! =) Riktigt härligt!!
Idag har det vart lugnt, drog å fikade en räkis på Stigs, snackade lite skit!

Nä, ska slå Palle en pling å se om det blir nån BV!

/Em

Mini

Efter att ha mött den gamle vännen JR i två partier minigolf, kan jag meddela att jag är vinnaren av minigolf 2006. Än så länge... =) 

Vart i Falkan å hälsat på puppisarna nu två dagar i rad, åååå dom är ju så söta!! Nästan lika underbara som Ester =)

Händer inte så mkt, fortafarande semester!! =)

/Em


RSS 2.0