bye varvet

Har hållit på med flytten nu i en veckas tid, lite till å från iofs men fy så trist det är. Har gått relativt smärtfritt ändå. Ska köra sista lasset imorrn kväll å sen är det hem till MB i en vecka innan det bär av till Umeå.
Tjuvtar ume en sväng imorrn för att hämta nyckeln å kolla in mitt nya hem de närmaste tre åren. Vemod.

Sa adjö till Jojjan igår, trist! - hon drar iväg till sweet thai för att plugga distans. Vill åxå åka till thailand, det är ju kanske det bästa stället som finns att besöka - vad jag vet! =)

Känns bra att flytta, sluta jobba där jag inte utvecklas eller utmanas. Kommer att få mig en riktig utmaning nu i höst. Nervös. Hoppas på att träffa trevliga personer. Få nya kompisar å knyta kontakten med de gamla. Tänk att det var ett och ett halvt år sedan vi sist sågs!!! Vänskapen som smög fram var fin. Kommer den att infinna sig igen?

Har det hänt ngt annat spännande.. ? Kanske inte spännande men otroligt gott - var hos L & P i torsdags å käkade kräftor mmmmmums. Kräftskiva för mig är höst! Gillar hösten otroligt mkt. Synd bara att det kommer en kall vinter efter den! Har börjat packa fram de varma stickade, halsdukarna, kapporna å bootsen som ska bli sköna att ta på sig i det kalla höstmörkret! I Umeå - galet!!

Det förflutna smög sig på, ett telefonsamtal. Känns bra, finns inget kvar! Ett slut!

/Em

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0