feed me

Såg en sjukt äcklig film igår. Feed. Inte äcklig som i scary utan helt enkelt bara sjuk äcklig.  Den var .... .. sådär .P


Inflytten till nya läggan sker 1 november - can't wait!! En trea till oss blir perfa. Längtar inte till själva flytten kanske men längtar till att få göra om, tapetsera och göra fint =)

Elsa

Har lämnat i henne på rep. Tre jäkla veckor för en knapp!! Huga hur ska detta gå. Är ju en total datafreak. Jag säger det igen. Huga!!

Nu har vi fått oss en lägenhet. Kontrakt skrivs på onsdag. Men länge kvar innan inflyttningen. 1/11. Nåväl desto mer tid att planera tapeter =)

Sthlm

Ja eftersom ni alla i princip var där så lämnar jag Stockholmsresan rätt så osagd.
Det var skoj!! Shopping och öl var det som mestadels stod på schemat.
Kanske dyker upp ngr bilder senare.

Att hitta lägenhet var lättare sagt än gjort, köpes, hyres ? 2a eller 3a ? Markplan eller inte ? Anderstorp eller inte ?
Haha inte lätt det där! I veckan är det tre lägenhetsvisningar som står på tur om vi har tur så kanske ngn av dom faller oss i smaken och vi har tur på vår sida. Får helt enkelt se.

Idag har jag gjort föga, hade tänkt tvätta en massa kläder, vart ej av. Har sett en massa Traveler. Helt ok serie, men längtar till alla "smaskiga" serier börjar om... Desperate, Men in Trees, Prison osv.....
Nu Maxi för matshopping =)

hot

vad händer i Skell.
Varmt som tusan och jag sitter inne på ett kontor och längtar ut.
Helgen har vart lugna puckar. Såg film och käkade godis i lördag och söndagen såg likadan, ja åså jobb såklart.
Måndagen likadan. Börjar känna mig en aning uttråkad.
Tur Sthlm står på schemat om endast ett par dagar.
Då vankas det shopping, mat och ett å annat vinglas =)
Hoppas vädret håller i sig =)

Inte så mkt att rapportera. Letar fortfarande lägenhet. No luck. Men vår perfekta dyker nog snart upp.

friday night lights

Igår var det lunch på stan som gällde. Lunch på stan med två söta babes. Lite sushi till frulle för mig, sen shopping av två klänningar (fortsätter med att köra på svarta klänningar, kanske ska testa ngn annan färg, förslag ?  )  Annars vart det en ny parfym, söt lukt som jag gillar.
Sedan satte vi oss på min favorit Lilla Marie, tryckte en räkmacka och var allmänt nöjd och glad.

Åkte hem skulle städa men kände att en powernap inte skulle va helt dumt. Vaknade ab att mamm papp ringde och tyckte jag skulle komma förbi på tre kronor å käka. Så pizzan till middag var real. Men med tanke på mitt tidigare matintag under dagen orkade jag knappt en halv pizza. Så man kan säga att jag ej gjorde så mkt annat än att äta den dagen :P

Sen var det dags för discobowling. Med tanke på min senaste bowling omgång kände jag väl inte helt entusiasmen komma. Men kan ju va kul ändå.
Denna gång inledde jag dock med en strike och insåg att det förmodligen endast var en svacka jag hade sist vi spelade.
Jag. Jonas, Jojje, Lina å Pål som spelade, jämt i början men sen drog grabbsen ifrån en aning : P
Men nästa gång ska jag spöa =)

Nu sitter jag på jobbet.  *suck*  Jobbar 6 dagar i rad. Varav tre är 12 timmars pass. Blir tungt men sen är det Sthlm som gäller och en massa shopping =)

semester

Semestern kom och gick. Nu är det tillbaka till verkligheten..

Gjorde inget speciellt på semestern
Tog en liten tripp till Piteå, för att jag skulle få käka mina efterlängtade langos. Strosade runt på festivalen fredag dag, Käkade, drack en öl, eller ja Jonas å Kalle gjorde det för helt plötsligt fick jag ta över bilnycklarna. Sen bar det av till tivolideler där J köpte en massa lotter å tro ni int han vann en sån där fet j*vla chokladkaka =)
Tog bilen vidare till Dollar Store där den vanliga frasen löd Åååh det här är ju som fått. Till grabbsens stora förskräckelse.=) Shoppade en massa shit å va allmänt nöjd över min Piteå sväng =)

Dagen efter nar det party @ my place.. Govännerna dök upp och det dracks skumpa, sake, vin i massor, öl , cider å en massa mintuu + en eller ett par drinks.
Vidare ut på Ballen. Där vi fortsatte drinkandet.
Tänkte inte berätta så mkt mer om den kvällen istället demonstrera den lite mer bilder.....

jag å lina

jag å Pjonas sleepslina dave å Pjag lina å davejag å mariajag å jonas

Okej det vart lte konstigt upplagt, ni får tänka nerifrån och upp istället =)




RSS 2.0