Treggings


Treggings måste ju ändå vara den bästa modeflugan på länge. Galet sköna att ha på sig, sitter som ett smäck och är odrägligt billiga. Idag damp guldbonusen från HM in i brevlådan, hur perfekt som helst för imorgon är det löning. Det kan hända att det blir lite shopping, det finns ju hur mycket fint som helst just nu på HM!!


Provade denna fina tunika för någon dryg vecka sedan. Den satt verkligen jättebra och jag älskar verkligen detaljerna på den. Meeeeen, som Tony Irving säger, så är den genomskinlig. Jag kan inte med det tyvärr. Jag vet inte vad jag ska ha under och tycker det är skitsvårt att få det att se classy ut och inte sheap.


Måltidsersättning


Jag är inte mycket för det här med måltidsersättningar men ibland kan det vara ganska skönt att bara ta sig en Brownie ifall man har bråttom vidare någerst efter jobbet. Som idag då jag tänkte träna klockan sex så funkar det inte att trycka in sig en portion köttfärssås just innan. Men inte fan är det gott med måltidsersättningar inte.

 

 


Vips


Det är lustigt. Igår och idag har jag tänkt endel på en tjej som jag "lekte med när jag var liten", ni vet en sån där kompis som man fick på köpet för att ens föräldrar umgicks med kompisens föräldrar. Jag vet inte varför jag funderade över henne, men tänkte lite på att jag undrade var hon höll hus åsådär eftersom jag inte sett henne på flera år.
Sen idag efter träningen for jag på Coop en tväris åså vips står hon där bland godishyllorna. Lustigt helt enkelt.

Nu har jag, lite senare än andra, upptäckt detta med ljubok. Så jag har fixat ett lånekort som jag sen använder för att låna ljudböcker på via bibblan. Enda nackdelen (en stor nackdel) är att man såklart inte kan för över dem på Ipoden utan man måste lyssna på den via datan. Jag lyssnade igår på en bok men det känns lite ovant måste jag säga. Jag störde mig lite på uppläsaren åsådär. Men annars var det rätt så schysst.



Fjärrvärme - klart


Nu är fjärrvärme installerat och klart. Det blev inte alls så fult som jag hade trott att det skulle bli. Jag trodde det skulle vara rör längs hela taken i alla rum men det är det inte. Dom har gjort ett bra jobb och relativt smärtfritt har det gått. Det enda som är jobbigt är att dom bad oss ta ur garderoben ur skrubben uppe men den gick inte rubba en millimeter så det var antingen att skruva isär den eller paja den. Det blev det senare alternativet så nu måste vi ut och jaga någon bra förvaring att ha där inne.

I badrummet uppe där varmvattenberedaren stått var det inte så lite äckligt!! Den har väl inte rubbats något sedan dessa hus byggdes kan jag tänka mig.


Huvvaligen.




Mina naglar är vita och det gillar jag. Dock så hade jag önskat att mina händer var bruna efter att ha stekts i Vegas solen =)




1,5


Iiiih vad gott det är med semlor!! Har mumsat i mig 1,5 idag, det var verkligen inte helt fel!! =)




Vårt hem ser verkligen ut som ett skithål! Det är smutsigt och stökigt och jag vet inte allt... Dom håller nämligen på med fjärrvärmeindragningen och byggjobbarna tar inte direkt av sig skorna eller damsugar efter sig så jag och Jonas har i princip släppt allt i snart två veckor. Sjukt att jag säger detta - men jag längtar tills vis ska städa! Imorgon eller på torsdag då tror vi att dom är klara!

Idag har vi ätit en väldigt god middag.
Hittade ett recept på en kycklingröra som man skulle ha i en paj så jag gjorde röran och en omelett till, det vart verkligen gott, en aning starkt kanske men...

Kyckling
Feferoni
Purjolök
Champinjoner
Philadelphiaost
Salsa (vi hade het men skulle nog ha räckt med medium)
Ost
Creme Fraiche

Receptet såg inte exakt ut så men det var vad jag hade i och det vart supergott att lägga i en omelett.




Bokat


Nu är Vegas bokat. 16 augusti can't wait!!

Här ska vi bor: Palms




Pizzasugen


I lördags var jag så himla pizzasugen och mindes att jag sett ett recept på Tasteline där degen inte innehåller mjöl.

I smeten för 2 personer (fast det var inte en stor pizza och jag åt upp den själv)
1 ägg
salt
olivolja
0,5 dl vatten
1,5 msk fiberhusk (finns bland de glutenfria produkterna - svindyrt!)
Oregano

Det vart en väldigt skum smet, mer som en sörja haha. Sen på pizzan hade jag tomatsås, salami, oliver, fetaost och vanlig ost. Det vart faktiskt himla gott måste jag säga!




Bostad


Jag följer Helenas tankegång och önskar mig denna av tomten =)

http://www.hemnet.se/beskrivning/585824?r=2




Robinsson vs Survivor


Det svenska Robinsson går verkligen inte att jämföra med amerikanska Survivor. I Robinsson är det mest en massa jävla gnäll!! Men nu startar en ny säsong av Survivor och jag är laddad! Såg inte mer än nåt avsnitt av Robinsson men missade inte ett avsnitt av förra säsongen av Survivor.
Denna säsong av Survivor heter Villains vs Heroes, då har dom plockat ihop folk från gamla säsonger och dom som är med i Villains är så klart dom som kört med rävspel och dom som är med i Heroes är dom som spelat ärligt.




Nu väntar en skönt helg. Dock en aning trist, har inga planer och Jonas ska spendera helgen med dator hos någon polare från jobbet. Så jag flyger solo i helgen. Hör av er om det händer nå kul vettja!!

Först ut väntar Kebab hos mamma och pappa.


Stupa


Veckan har gått fort. Snart helg igen =)
Jag har mest tittat på tv och läst ett par halvdåliga böcker.

Club 27 var trevligt, men som oftast var det trevligast innan utgången. God mat fick vi också, synd bara att efterrätten glömdes bort! :P

Idag har vi varit och sett Wolfman, den var rätt så kass så ni kan ju vänta ut DVD:n om ni ens vill se den.
Däremot kan jag rekomendera filmen Brothers som jag såg igår. Den var riktigt bra faktiskt.

Vi har fått en lapp om att dom skulle börja på riktigt med fjärrvärmen idag och att elementen skulle bort. Alla gardiner och ömtåliga föremål är därför bortplockade från fönster. Det är riktigt trist + att några element är då inte bortplockade. Jag gråter iofs inte över det eftersom jag hört det ryktas om kupévärmare som ska fungera som provisoriska element. Huvvaligen, hoppas detta går fort! Jag ser fram emot att dom blir klar men jag hoppas inte att det blir så mycket förstört under processen. Det ska bli jätteskönt att bli av med beredaren i badrummet uppe.

Jag och Jonas var på stan innan bion, glada i hågen var vi på väg ut från HM DÅ JAG HELT PLÖTSLIGT STÖP I BACKEN - RAKLÅNG!!!! Jag ville bara sjunka ner i jorden så pinsamt. Tur det inte var så mycket folk som såg :P
Typiskt mig säger jag bara!!




Club 27


Den här veckan har gått ruggigt fort. Jobb och slit och inte så mycket annat. Eftersom Jonte har jobbat till 19.00 varje kväll har jag passat på att gå till mamsen och papsen ett par kvällar och blivit bjuden på middag! Inte helt fel.

Igår skulle jag fara och träna men mitt yttre fick förtur istället för mitt inre. Jag ångrar det nu. Jag provade ännu att göra naglarna efter en lång mailkontakt med en dansk brutta som sålt mig skiten. Det funkar verkligen inte bra! Gelén härdar inte och jag börjar känna att mitt tålamod tryter. Mina naglar ser nu misshandlade ut. Eftersom gelén inte torkar som den ska så när jag väl är klar med båda händerna så har det inte fastnat lite damm och hår och annat.
Nä jag ger snart upp. Har snört iväg ett sista mail till danskan så nu får vi se vad hon svarar på det.

Ikväll blir det middag med två brudar och sen är tanken att vi ska rumla vidare ut på Station 8. Kan bli kul!


So long långkalsong.




RSS 2.0