Rensning


Idag har jag rensat. Började med att gå ut till förrådet och insåg att det var ett alldeles för stort projekt att påbörja utan att kunna he upp en massa grejer på vinden. Så jag nöjde mig med att göra ordning i klädkammaren. Hängde upp alla jackor som låg i sopsäckar och bar in en hylla som jag ställde upp alla skor på. La ner mina väskor i en stor kartong tills jag kommer på en bättre plats för dem.

Sen åkte vi till Lina och P för go-fika. Muuums!!

När jag kom hem så rensade jag alla papper och kvitton som ska in i pärmen. Bra bra!
Nu har jag just tömt(!!!) min hotmail på mail i inkorgen. Alla mail som ska sparas ligger så fint(?) i mappar och resten är borttagna!

Är det sånt här man pysslar med på söndagar när man inte slappar i soffan och är bakis? =)




Ny kusin


Så himla skoj, jag ska få en kusin och denna kusin kommer att endast vara två månader äldre än mitt eget barn! Tokigt! =)  Dom kommer kanske till och med att hamna i samma klass på Morö Backe och kanske samma förskola, vem vet?!


Häftigt


Det är nästan så man måste gå och se nästa hemmamatch bara för att få se det häftiga "isskådespelet".


29 januari


Idag har vi äntligen gjort slag i saken och beställt kakel till köket. Det blev inte riktigt som tänkt eftersom jag inte hittade något som liknade det jag hade i skallen. Jag tror ändå att detta kommer att bli fint - vitt såklart =)

Idag blev det sängkläder. Jag trodde alltid, innan jag blev gravid, att jag skulle vara en laid-back blivande morsa som köper allt man behöver i sista sekund.
Jag har dock redan nu börjat handla både det ena och det andra.
Idag köpte jag och Jonas nya sängkläder till vår dubbelsäng + extra kuddfodral. Detta gick på 496 kronor. Sen hittade vi sängkläder till spjälsängen som gick på ynka 549 kronor. Gosch! Dock så hade jag ett presentkort, annars hade jag aldrig köpt så dyra spjälsängskläder.





Piff


Jag tycker det är svårt med piff till hemmet. Det där sista som gör ett rum mysigt och hemtrevligt. Väggarna här hemma är vääääldigt vita och vääääldigt tomma.
Igår styrde vi iallafall upp en sån där tyg-tavla, det var väldigt fint. Nu ska jag försöka hitta mina vita tavellistor som borde finnas i någon av de många kartongerna ute i förrådet. En liten bit på vägen.

Idag blir det hemma-mys med Cola, Let's Dance och film.


Mesig


Jag är verkligen alldeles för mesig. Var på Coop bygg och skulla hitta hyllor. Gick fram till hon i informationsdisken och frågar: "Hej, har ni såna där hyllplan med konsoller". Hon pekar då rakt fram och säger: "Jo det ska finnas där nere i hyllorna".

Nähe tänker jag, är det sant? Hyllorna finns i gångarna under rubriken "HYLLOR" ungefär.

Men istället för att säga:"kan du visa mig vad ni har för några" lommar jag dit, går ett varv och tittar, hittar nå hyllor men inga konsoller till, går därifrån i rena ilskan och svär över att hur dålig service man får på alla affärer. Kalla mig LAT!

Imorrn tar jag med mig en bild på hyllor, åker på Beijer Bygg och ber dom plocka ihop grejerna jag behöver. Inte för att Beijer Bygg har service-minded personal (dom har verkligen sämst personal som jobbar där ute vid träavdelningen) men om jag tar mer mig en bild kan jag väl inte misslyckas?





Bada


Kom just hem från jobbet. Ska lägga mig i badet och försöka värma bort min onda ländrygg. Har dessutom ett par olästa tidningar som jag kan bläddra i =)

Jag är rätt ofta inne på Blocket och försöker hitta billiga, fina möbler eller, som nu, lite bebisgrejer. Och grejerna ska ju helst finnas i Skellefteå men när jag söker på Västerbotten så finns ju alla fina och billiga grejer i Umeå! Skellefteborna är alldeles för snåla! :P


24 januari


Jag hade planer på att bara fara hem och äta middag och sen fara ut och försöka hitta nå hyllplan att ha i datarummet. Men nu sitter jag istället i soffan och orkar inte resa mig. Kommer troligtvis att bli kvar här hela kvällen. Men det är ju inte helt fel det heller.

Det får blir lite internetshopping istället =)



Middag på Scandic


Igår avslutades jobb-veckan med middagsbuffé på Scandic med arbetskompisarna.
99 spänn betalade vi för en buffé men Scandic som alltid brukar ha så god mat hade verkligen inte lagt ner någon själ i denna middag.
De andra drack vin och öl medan jag satt med min Cola. Efter middagen gick vi tillbaka till kassan där de andra startade förfest på riktigt men efter ett tag så kände jag att jag helst ville hem. Jag vill också få drick vin och bli lull! =)

Igår deklarderade jag för Jonas att jag ska på festivalen i sommar. Robyn entrar ju Skellefteå så antingen kommer jag att stå där med stor-mage eller så får Jonas ta hand om bebin själv medan jag kikar Robyn. Jag kan lätt tänka mig att betala bara för att få se henne nån timma  eller två.

Nu ska jag surfa lite på Ikeas hemsida och göra en lista inför ett eventuellt besök här i vår. Sen blir det stan för kakel-shopping och sen ikväll blir det hockey!



Onsdag


Efter jobbet drog jag och Jonte och såg Meet the Parents: Little Fockers. Den var kul!

Innan dess hann vi kika lite på barnvagnar, det känns svårt. Det var iallafall tur att vi bestämt oss för en Emmaljunga innan vi gick in i butiken annars hade det varit en riktig djungel. Nu har vi lite bättre koll på läget. Vi ska dra dit med bilen nån dag och se så vi rymmer vagnen i bagaget och sen bestämma oss för vilken vi vill ha.

V.20
Ditt barn är 14-16cm långt från huvud till stjärt och väger ca 350g. Barnet är fortfarande mycket litet men växer snabbt och är nu halvvägs. Nu följer en kritisk fas i utvecklingen av sinnesorganen - hörsel, syn, känsel, smak och lukt. Äntligen kan barnet höra och känna igen din röst. De olika sinnesorganens nervceller utvecklas nu i sina specifika delar av hjärnan. Nybildande av nervceller har trappats ned något, och koncentreras istället till utveckling av komplicerade förbindelser mellan nervceller som krävs för funktioner som minne och tänkande.

Sötsugen


Jonas skulle ut med bilen på Handlar'n och frågade innan han åkte om jag ville ha något.
JA, JAG VILL HA TVÅ PACK SEMLOR, 1,5 LITER VANLIG COLA OCH MINST 5 DELICATOBOLLAR.
Istället svara jag nej tack det är bra och går till kylen och häller upp äckel-loka.


17 januari


Helgen har gått fort. I fredags var det filmmys hos T och A, vi kikade på Life as we Know it och den var bra! Charmig ni vet!
På lördag följde jag med Fredrika och barnen på Nimbus lekland i Piteå. Shit vad träningsvärk jag har i låren idag! Kuta runt där ett par timmar var som ett träningspass hehe.
På kvällen dök T och A upp för lite häng med alkohol, snacks och snack! Kvällen blev väldigt sen så jag vaknade upp vid halv ett tiden dagen efter och var fortfarande sjukt trött haha.
Söndagen spenderades i soffan med McLedod!


Tisdag


Jonas meddelade när vi kom hem att han inte var så hungrig och inte behövde käka middag, jag orkade verkligen inte ställa mig och laga nå långkok. Varma mackisar med champinjoner fick därför fylla säcken.

Sallad till med en maaaassa salladskrydda. Gott!

 

Sen blev det en liten promenix med Jonte runt MB, jag var typ slut efter 5 minuter hehe. Flåset är inte på topp + att jag fick ont i knäet igen.

De senaste två timmarna har jag spenderat på isladan där min bror fick spö mot löven lejon. Synd bara att han sitter mest i utvisningsbåset istället för att göra mål min käre bror :P

 


Lite bilder...

Bebin

Det var halvknepigt att fota av ett foto :P


Det kulinariska bakverket




Jag vill inte stöka undan julen, det är så himla mysigt med alla fina stjärnor...






Årets första


Idag har vi haft finbesök av söta Holly och mamma. Gosch vad stor hon har blivit! Lilla damen och supersnäll var hon dessutom =)

Ikväll kikar vi hockey och har ätit årets första semlor. En aning tidigt men jag kunde inte hålla mig när jag var på Ica och såg annons utanför affärn att dom hade semlor. Så sjukt gott!


Lost and found


Min kameraladdare har varit försvunnen. Försvunnen = ett annat ord för: ligger i ett skåp någonstans och jag är förlat för att leta reda på den.

Idag är jag ledig och sjukt uttåkad. Galet va?!
Så nu tänkte jag inviga matberedaren och göra ett väldigt kulinariskt bakverk :D
Någon som kan gissa vad hehe?


Ledighet igen


Skulle åter till jobbet i måndags men kände mig riktigt risig så jag har varit hemma i två dagar. Idag for jag på jobbet och jobbade halvdag och sen var det dags för ledighet igen. Jag vet att ja borde tycka det är hur skönt som helst med ledighet, men när man har varit sjuk och hemma så är det bland det värsta som finns. Då vill man bara tillbaka till jobb och rutin och pigghet.

Vi har varit på Ultraljud och det var hur coolt som helst. I början när hon la dit makapären så såg det ut som att bäbisen vaknade till liv. Den strcäkt lite på sig och vinkade lite till oss. Efter en stund frågade vi barnmorskan om hon kunde se vad det var för kön men det ville hon inte säga. Så det får bli en överraskning helt enkelt =)


Olearys


Igår sov Jonte bort mest hela dagen så idag vill jag hitta på någe kul tillsammans. Jag ska försöka lura med honom på Olearys och käka och se hockey. Det är ju inte alls särskilt fel söndagsnöje.

Jag har suttit och kikat runt lite på internet och kollat på mat-recept. Jag skulle vilja prova göra något annorlunda som vi inte brukar göra. Vi har ju ett par rätter vi varierar mellan. Den senaste tiden har det ju blivit rätt mycketjunk-food - så skulle behöva käka lite nyttigare ett tag.



Gott Nytt År


Gott nytt år mina vänner!
Vi firade in det nya året hos oss med nio rätter! Inte illa måste jag säga! Allting var så galet gott - särskilt förrätterna! Jag skulle kunna äta en buffé av förrätter en hel kväll! =)

Nu hade jag tänkt lägga mig i soffan och kanske kika lite Ivanhoe eller nåt men kom på att vi inte har något tv förtillfället. Abonnemanget hade tagit slut och vi hade glömt skicka in nå papper. J ringde då tv-bolaget och det skulle ta 9 arbetsdagar för TVn att komma igång. Jag har aldrig hört på nå sämre service!! För Comhem tar det en timma att starta upp ett abbonemang! GAAAH!


RSS 2.0