Långehelg och besök


Igår var jag ledig. Det var lyxigt värre. Slippa stiga upp i ottan och bara få njuta av en ledig fredag. Det passade väldigt bra att jag var ledig för vi har besök från Linköping.
Jag och Maria spenderade dagen på stan. Åt lunch på Kitchen (som inte var någon höjdare), shoppade present till min mamma som fyllde år igår, drack en cola på Kalles.

Sen for jag hem till mamma och pappa och åt smarrig middag och en vääääldigt kladdig och söt efterrätt.

Idag har jag sovit väldigt länge, steg upp kvart över elva. Hur skönt som helst. Jonte ligger fortfarande och sover!!! Måste nog väcka honom tror jag. Jag hade ju tänkt att vi skulle fara och simma lite på Edda. Få se om vi hinner.

Idag blir det nog att kika lite hockey, sen ska vi ut på Balsac och äta middag och inta lite vin.



Ego girl


Förra helgen var vi här och käka hemmagjord pizza, såg hockey och drack vin. En trevlig kväll som var väl dokumenterad. 84 bilder från en och samma kväll där minst hälften var på mig. Stackars Samuel var the destinated fotograf.



Jonte bjöd upp till dans. Eller var det jag kanske? :P



Garderoben



Jag vill shoppa kläder. Massa vardagskläder. Hela min garderob känns trist och uttjatad. Så går det när man inte längre får ha jobb-uniformer utan ska vara stylish varje dag.
Men till problemet, jag är broke as a joke!! Har betalat av massa shit den här månaden och köpt mer shit. Eller shit och shit, en ny soffa räknas väl kanske inte dit.
Man skulle ju önska att man vore som dom flesta andra i Sverige - en lön rikare idag. Men det är jag ju inte för vi får lön på måndag när 25 är en söndag. That sucks.

Idag blir det att inta staden med J för att se på när han shoppar. Owell kan väl vara trevlig det med.

Just ja, inatt drömde jag att vi skulle på middag hos L&P och när vi kom dit var även Annah där. Höggravid! :)
Sanndröm? :P

blogg.se



Helskåta så segt blogg.se är. Sånt blir jag störd över. Fort skare gå. Fatta inte hur man pallade med att sitta och vänta tio minuter på att lunarstorms hemsida skulle öppnas när man hade modem hos föräldrarna.
Hoho tack att den tiden är förbi =)

Jag och Jonas har infört städdag på torsdagar då behöver det inte bli nå gnäll eller tjat eller sånt över städningen som det lätt kan bli i denna familj. Dock så såg jag sedan att sotaren kommer morrn. Kanske inte var ultimat att skura golven idag då. Har ingen aning om dom är grisiga av sig eller ej. Vi ser väl när vi kommer hem imorrn.

Ska bli så skönt att äntligen få fredag, särskilt med tanke på att jag hade fredag hela dagen idag så vill egentligen sova ut och ha lördag imorrn. Men tror imorgon kommer blir tipp topp. Middag hos L&P (dom lagar alltid smaskigaste maten), lite idol och kanske nåt snack. He bli grejt.

Annars har vi inte så mycket planerat faktiskt för helgen. Längar till sovmorgon =)

Är det någon som smakat de nya Marabou. Kanske blir att terra i helgen.




Las Canarias


Najs med fredag. Ikväll blir det Idol för fulla muggar. Funderar på att ta ett glas vin. Äta lite choklad och mysa.
Sova ut imorgon. Galet skönt.

För ett par år sedan bodde ju jag och Johanna ett par månader på Gran Canaria, det var minst sagt en vild tid i mitt liv och till Gran Canaria åker jag inte på semester om jag får välja :P
Men roliga och underbara minnen har man ju därifrån.

Och den här låter påminner mig om en otroligt söt tjej.









Jonas har fått sin Iphone nu, den är faktiskt rätt så cool. Svosch.





Grannarna del 2 eller nåt


Grannen på gaveln har en tonårsdotter. Denna tonårsdotter måste genomlida en helvetes pubertet.
Igår kväll/natt mellan 00:00-01:00 så skrek och och grina och smällde hon i dörrar och levde om så sjukt mycket att det inte gick att undå att höra. Jag tror inte ni riktigt greppar, en femtonåring som tokgrinar så det hörs in till oss i en kvart för att övergå till gallskrik i yttelrigare en kvart. Sen bråk men mamman eller vem det nu är hon bråkar med sen börjar det om igen.
Jasi man man ju fundera vad som händer riktigt.
Jonas fick panik och var och bankade på väggen men dom fattade tyrligen inte piken.

Jag längtar efter hus.

Mobiler och jag


Jag tycker att jag haft en aning otur gällande mobiler på sistone.
Jag har fått ärva två mobiler av Jonte sedan vi blivit ihop för att han har uppgraderat sig. Men dom verkar inte riktigt vilja hålla sig vid liv. Så då köpte jag en mobil på macken för 300 kronor. Men efter bara en månad slutade jag kunna skicka sms från den. Fick då ärva ännu en mobil av Jonas. Mycket snällt. Imorse ringde dock inte min väckare och när jag kollade på den så var den helt svart. Den gick dock gång igen efter att ha startat om den som tur var. Nu får det vara nog med mobilbyten.
Pallar inte och lära mig hur dessa jädra mobiler fungerar.


Idol 2009


Har ett par favvisar. Måste ju säga att jag skulle kunna ta en tugga av Calle. Sweet boy of mine.
Erik är ju superduktig, men jag klarar inte av honom. Grejen han gör med munnen driver mig till vansinne.
Mariette är superduper och hon Tove är ju störtskön.
Jasi, vi får se hur detta slutar.



Har glömt berätta om den roligaste kommentaren en kille kläckte ur sig till mig förra helgen.
Vi spenderade en soft kväll hemma hos Magnus och Carro, med Tacos, hockey och vin. (+ Lite Tequila). Sen vid tolv snåret får Jonas för sig att vi ska gå ut. På Balzac. Nu är det så här att jag har många gånger sagt att jag aldrig mer ska sätta min fot där. Men det var nån snubbe från jobbet som Jonas nu promt ville träffa. Så jag, Jonte och Maggan beger oss dit. Snabbspolning. Jag och Maggan befinner oss vid bron på gågatan (ni vet den där bron som befinner sig över den där äckliga bäcken på väg till Max) när en stor mörkhyad kille kommer fram till mig. Ser helt seriös ut och drar sin raggningsreplik(?!): Niggah for life. Och gör nåt konstigt tecken med handen.
Jag brister ut i total asgarv. Håller verkligen på att dö. Killen lunkar lite generat vidare och hans polare skrattar gott dem med. Men inte lika högt och glatt som jag. Ni måste helt enkelt ha vart där. För visst var det väl en helt underbar kommentar knäckt av en kille som ja... ni vet.. är niggah for life.
Magnus du måste hålla med mig om att det var kul?!



Old times



Minns ni den här gamla dängan. Lite partysugen man blir =)

Tur är väl för mig att vi är bortbjudna till Magnus och Carro för att sippa lite vin och se hockey. Jag har även hört det ryktas om Tequila :P


Jewellery


Idag spanade jag runt nätet efter ringar. Lite nyfikenhet bara.
Så kollade jag på vigselringar. Kom in på en sida där man kunde mecka ihop sin egen ring. Kul tänkte jag =)
Valde en ring i vitt guld. Gick vidare. Valde en sten. Visade Jonas medan jag sa - Fan, ringen ser lite tjock ut, jag måste nog välja en större sten!
Efter det kallade Jonas mig "Emeli never getting married". Vadå är inte jag värd 27 papp? Det tycker då jag!



Äntligen helg. Har jobbar halvdag idag och det var riktigt skönt. Sen när Jonte kom hem så hade han en bukett blommor med sig. Det gjorde inte helgen sämre vill jag lova =)


Nytt vardagsrum

Det var ett tag sen jag skrev.
Sedan sist så har vi ett nytt vardagsrum som jag lägger upp nån bild på och för er som ej vet så har jag blivit korthårig. Tänkte visa en bild på det med.








Me and Lajna efter en allnighter på S8 med 50-års fest som preparty =)

RSS 2.0