Gardinlösa

Inte så lätt att somna när man varken har persienner eller gardiner att dra för. Blir att inhandla mörkläggningspersienner snarast! :)


Bästa hjälpredan....eller?



En dag i Renholmen











Fredagslyx

Igår lyxade jag och Jonte till det med lite plockmat till middag.
Sen for vi till lekparken på nordanå och njöt av att solen tittat fram.


Happy friday

Sickan sitter i sin vagn och leker med sin keps, eller sina skor eller bara surrar på. Jag sitter i en stol bredvid och bara är.


Värmen är här

Efter jag slutade jobbet så drog jag och Sickan in till stan. Där köpte vi en kebabrulle på torget som vi tog med oss ner till älven och satt där och mumsade. Sen kom moffe förbi och vi gick till nordanå-lekparken.
Vilket underbart väder!


22 maj




Ingen hall-fix

Efter att ha pratat med personal på Happy Homes så har vi tänkt avvakta med uppfräschningen av hall/toa. Budget-varianten vi hade tänkt oss skulle kosta mer än vi trott och då sparar vi hellre en extra tusenlapp och gör det ordentligt framöver. Lite trist dock, jag var som taggad. Kanske målar väggarna iallfall!

Det var himla skönt att vara tillbaka på jobbet idag och få tillbaka lite rutin. Jonte och Sickan har spenderat dagen utomhus så lite avis blev man ju när man kikade ut genom fönstret och det är strålande sol.

Film

Sett den senaste tiden. 
New Year's Eve - den var ok.  
This Means War  - den var bra.
One for the Money - den var bra.
Intouchables - den var jättebra.

Påbörjat.
John Carter - den var inte så bra trots att ett av mina frikort har huvudrollen.

Ska nu se.
21 Jump Street.

Sen så har jag sett ikapp mig på serien Game of Thrones.

Melon och våffla





Hemnet och styleroom

Jag har dom senaste dagarna spenderat mycket tid framför datan. Jag har hemnet- och styleroomknarkat.
Det är så mycket jag vill ha, möbler jag vill byta ut, rum jag vill förändra, uteplats och altan jag vill fixa till och pimpa. Men då kommer det ju till den där lilla detaljen pengar.
Sen att jag och Jonte inte riktigt är överens om vad vi ska lägga pengarna på gör det ju inte direkt lättare. Men jag har kört en kampanj om en hall-fixning-light och vi är någorlunda överens.



Man vet aldrig vem som tittar?

Jag och Sickan somnade en stund i soffan efter middagen. Sen får man höra att fastern varit och spinkat på oss genom fönstret. Det är tur att jag aldrig dreglar eller så i sömnen :P

Sjal

Vi är fortfarande sjuka här hemma. Den lille har det värst. Om han har varit vaken en timma i sträck så är det en vinst. Han somnar lutande mot en i soffan. Det säger en hel del eftersom att bara tanken på att luta bak huvudet för en sekund när han är frisk inte existerar.
Power of tanke - i helgen är vi friska!

I fredags var jag och Sixten på Leos lekland. Där var det då en tjej som hade på sig en så himla fin sjal. Den var vit och blå. Det var lite blandade mönster på den, någon stjärna och lite större ränder. Den var så himla fin. Jag hade på tungan att fråga var hon köpt den men det kom inte ut ett ljud ur min mun.
Min kära shopping-vän. Har du sett en sådan sjal? =)

Sjuka

Å så himla typiskt, solen skiner och inte ett moln så långt ögat kan nå. Sickan har fortfarande 38.8 i feber och jag har blivit dyngförkyld.


Min dag

Presenter, god mat och god tårta. Jag tog en massa bilder idag utan att upptäcka att jag ej haft minneskortet i kameran. Summa summarum - inga bilder.
Kvällsplanerna var kanske inte så storslagna (bowling) men fick ställas in då vi upptäckte att Sickan hade 39 i feber. Så kan det va'.
Vi såg istället en bra film. Jag tror den hette Intouchables.


29 år

Idag är ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag.
Jonas: tycker du att det är jobbigt när någon annan kommer att få mer uppmärksamhet än dig på din födelsedag?(syftar på sickan)
Jag: ja lite.


11 maj

Jag och Sickan har haft en bra dag idag. Vi var på stan och mötte upp mamma. Vi käkade lunch på kitchen och hann med någon affär också.
Sen bar det vidare till Leos lekland med Anette och Elliott. Sixten vart upphånglad av Elliot - gulle!

Huset har städats, tårtan är inne i ugnen och jag planerar att se the Big Bang Theory medan den gräddas.

9 maj

Sixten backade och backade och backade ner i en korg.



Vovve


Videoklipp på Sickan

Det var inte så länge sen han tog sig fram på detta sätt...



Till nu...

Ny app

Lina tipsade om en ny app och jag var ju så klart tvungen att leka lite.


Hattfest

Igår var vi på en väldigt trevlig tillställning - Hattfesten 2012. Hembygdsgården i kåge, mat från food, discodans med dj Bullen och massa skålande.


Joel 30 år

Igår firade vi Joel som fyllt 30 bast. Han fick först springa runt lite på stan och sen bar det av hem till oss, där väntade en varm bastu följt av middag.


O boy so cute


80 %

Nu går jag ner i tid. Ska vara ledig på fredagar och jonte ska jobba. Det känns toppen! Kvalitetstid med den lille - som jag längtat!!

Gå och lägga sig?

Funderar helt seriöst på att gå och lägga mig nu: 20:51. Är så himla trött.
Sen så önskar jag att det skulle sluta blåsa för då tror jag att det skulle kunna vara riktigt varmt.





Idag fick jag mig en tidig födelsedagspresent av mamma och pappa - en cykel. Den är vit och himla fin!

Middag/kvällsfika i ny kombo

Det var så himla längesedan jag åt en klämmacka och vart toksugen på en just nu. Dock så hade vi ingen skinka hemma och det är inte så gott med bara ost på.
Lite ost, senap och pesto fick därför bli kombon. Om det var gott?! Mja, man har ju smakat värre men blev kanske ingen superhit. I love mackor!

Klättra på pappa


Om jag klättar över pappan och sträcker mig riiiiktigt långt når jag nog kameran.


RSS 2.0