Snabba ryck!


Snart är förhoppningsvis lägenheten såld, på måndag skriver vi kontrakt om inget oförutsett händer =) Sen är det snabba ryck! Ett krav från vår köpare av lägenheten är att hon vill ha den redan den 15 juni. Oooops, mycket att hinna med på två veckor med andra ord!! Sen är vi houseowners! Känns ju helt galet =)

Igår firade vi Jonas mormors födelsedag på Viking restaurang! Det tog galet lång tid innan vi får maten. Typ Hells-Kitchen-lång-tid! Men det var värt att vänta på. Jag minns inte riktigt vad det hette som jag beställde men någonting i stil med Viking Mixad tallrik. Det var biff, kyckling och ribs med pommer och sås och sallad. Det är nog första gången jag inte orkat allt på min tallrik :D

På schemat idag: kolla på stuga med mamsen och pappsen, fara ut med Jonas och fara och kika på golv och lite annat, hem och grilla, se Schlager och dricka lite vin med Magnus och Carro!




Lately



















I brist på saker att skriva så bildar jag istället.

Muffinsbak



 

Den största frågan är hur fasen man får muffinsen att se ut som donken-muffins. Att dom bubblar upp över kanten ni vet??!!

Jag är då iaf väldigt nöjd över mitt inköp av en muffinsform. Dom blev ju en aaaaning snyggare än dom andra :P

 

 


The new member


Det här är vår nya familjemedlem. Hon heter Sindy.

 


Thai-food


Idag har vi haft middag och tackat av lite pensionärer med jobbet. Imponerande då en av dem jobbat inom kassan i 37 år. Shit-pommes frittes.
Vi åt iallafall supergod Thai-mat från nån kvinna i Boliden som har catering på Thai-Buffé. Det var verkligen hur gott som helst och det vart hur mycket mat över som helst!! Rekomenderas varmt om någon ska ha bjudning någon gång =)


So long

 

 


Hälsodag


Idag har vart en bra dag. Vi har haft hälsodag med jobbet så förmiddagen spenderades uppe på vitberget där vi delades in i lag och hade lite olika uppgifter att utföra. Självaste Hans Brettschneider(??) var där och gav oss tips hur man lättast gör upp eld. Sen på eftermiddagen slappade vi mest i relaxen på eddahallen och åt frukter i massor.
Skönt med lite omväxling istället för att sitta framför datan och knappa hela dagarna =)

Ikväll blir det partajj med brudarna. Skojigt värre!


Linne


Jag måste ju posa i det nya linnet som de flesta andra bloggerskor =)




Visning


Nu har två visningar av lägenheten varit och det är bara att hålla tummarna att få den såld. Känns skönt iaf att visningarna är över, känns som att vi är närmare hus-drömmen.

Det är så himla tomt i vårt hem sedan Rasmus, när jag vaknar på morgonen så tittar jag fortfarande på golvet innan jag sätter ner fötterna och när jag kommer hem från jobbet kikar jag in i hörnet där han brukade ha matskålarna för att kolla att det finns mat. Detta gör jag innan jag kommer på att han är borta.
I början tänkte vi att vi skulle vänta med att skaffa katt, men nu kikar vi på blocket varje dag. Så om någon vet av en långhårig blandras till salu så hojta till.

Jag skulle egentligen vilja ha en chinchilla perser men eftersom vi inte är särskilt intresserade av att ställa ut katten så känns det lite inödigt dyrt. Men nog fasen är dom söta.


RSS 2.0