Julen 2012

Julfirandet startade lördagen den 22 december med uppesittarkväll med hela Edströms släktet + lite bihang av diverse slag. Mamma och pappa stod för kalaset detta år. Det bjöds på tilltugg, kantarellsoppa, portergryta och cheececake. Supergott alltihopa! Särskilt portergrytan, den ska jag göra någon dag framöver.
Vi lekte lekar och dansade hela natten lång och vid 4-snåret kom jag hem och däckade i sängen.
 
På söndagen firade vi hos Jonas faster och släkt. Julmat, tomte och allt som hör till.
Sen på själva julafton var vi hos farmor och farfar i sedvanlig ordning.
På juldagen var vi hemma hos oss och firade med Jonas mamma och morfar men då styrde vi upp lite icke julmatig mat. Sixten har fått helt sjukt mycket julklappar. Jag måste rensa ur hans rum någon dag framöver så han rymmer alla sina saker.
 
I mitten av december kom Jojje hem från Tanzania och det har varit kul, vi har hängt en massa. Sett film, fikat och massa annat trevligt. På juldagen gick vi ut på club en sväng och dansade loss.
 
Igår kidnappade vi Helena för att fira hennes 30-årsdag. Hon blev sjukt överraskad och glad. Vi hade hyrt Morö Backes jympasal och hade lite utmaningar och tävlingar där. Sen drog vi tjejer till Edda och var på relaxen. Helle badade både i kallpoolen och snöbad. Jag är impad!
Under tiden vi var där så styrde killarna upp middag hemma hos Joel och Helena och där landade vi sen för mer lekar och häng.
 
Idag blir det middag hemma hos mamma och pappa, handling och lite matlagning inför nyår som vi firar hos L&P.
 

6 december

Min lille kille har fått sin första lill-kompis. När vi lämnade på förskolan i måndags så möttes han i hallen av sin vän som hjälpte honom av med overallen. Sen sprang dom hand i hand in och började leka. Det var så gulligt så jag nästan dog! :)


RSS 2.0