Teneriffa

Imorgon åker vi iväg till Teneriffa. Sååååååå härligt vi ska ha det. 
Jag, Jonte, Sixten, Lina och Pål ska lapa sol, äta gott (all-inclusive) och bara ha det skönt! =)

Är ni avis?! Jag är typ avis på mig själv. Jag har iallafall längtat ihjäl mig!

Är väldigt väldigt nervös inför flygningen med Sixten. Jag hoppas verkligen att den går bra! Visst håller ni tummarna! :)


Bild från Fritidsresor.se

lördagmorgon

Sovmorgon och smågodis till frukost! Inte illa!

Turkisk peppar muffin

Bakade muffins ikväll som ej blev som goda som jag tänkt mig.
Jag gjorde citron- och turkisk peppar-muffins. Jag hade ner alldeles för lite turkisk peppar så dom blev för mesiga. Sen så hade jag för lite florsocker hemma så jag freestylade och gjorde någon konstig frosting med vit choklad i men den vita chokladen tog över alldeles för mycket. Det spelade ingen roll hur mycket citron jag hade i. Den smakade ändå bara vit choklad. Fasen, jag hatar när bakning blir misslyckat!


Smaka

Gott med stol!


Blåbärs-killen


Masa

Igår fick jag sms av Jonte att den lille killen har börjat masa sig framåt lite smått. Det är ju kuligt med lite utveckling. Ännu går det sakta för honom och han blir fortfarande skitarg när han inte når det han vill nå.


Så här glad kan man vara efter att ha ätit blodpudding!

Kepan på plats

Tror ni den här killen kommer att steka lite på Teneriffa =) Charma alla brudarna!



Deppad

Jag har gjort något dumt. Något mycket dumt =(
Jag körde in i ena garageväggen så bilen blev uppskrapad. Eller gled in i väggen, ni vet, av snön. Varför varför varför skottade jag inte bort snön innan jag skulle in med bilen??
Självrisken är ju inte bara på en tusenlapp om man säger så. Jag har sån jävulsk ångest nu! =(

Sovmorgon för oss båda

Igår åkte vi till mamma och pappa som bjöd på taco-middag. Jonas hjälpte mamma med dator och försökte koppla in dreambox.
Sen fick Sixten stanna kvar och sova över så vi skulle få sovmorgon. Himla skönt. Nog för att jag vaknade 08.10 och var pigg men det var väldigt skönt att ligga kvar i sängen och dra sig ett tag.

Idag har vi vandrat runt på stan ett tag och varit på EM och kikat på möbler. Inte för att vi ska köpa några nya möbler men drömma om lite uppdaterat hem kan man alltid göra.

Ikväll blir det hockey och Mello hos Tina och Anders. Super!

Oxfile och semla

Ha en fin alla hjärtans dag alla :)


Apelsin


Mera tänder

När jag kom hem från jobbet byttes det vanliga stora leendet snabbt ut mot en rätt grinig kille. Jag kikade in i munnen och där var tand nummer sex på väg ut. Det har inte varit så kul för lille Sixten dom här senaste 3-4 veckorna. Fyra nya tänder där uppe har nu kommit fram.

Men söt är han, han har börjat ge ifrån sig världens grin (alltså grin som i leende).
Och nej, det är inget leende - det är ett riktigt varga-grin hehe.

Det var fint väder...

Idag hade jag, Jonas och Sixten tänkt bada på Edda. Det var dock rätt så mycket folk i barnpoolen såg vi så vi struntade i badandet. Eftersom Sixten inte är en så kaxig kille så vart vi lite nervösa att det skulle vara för stimmigt.

Istället for vi till mamma och pappa som bjöd på semlor. Mumma!
Vi gick en härlig promenad vid älven och avslutade eftermiddagen med paj-middag.
 

Ratatouille

Idag har vi varit ute och vandrat runt på morö backe, vi avslutade turen hos farmor och farfar som bjöd på smörgåstårta. Här hemma blev det kyckling, ratatouille och halloumi.


Bowling!

Nu bowlar vi och Sixten är mammans bästa supporter :)


9 februari

Jag och Sixten for till mamma och pappa direkt när jag slutade jobbet. Dom bjöd på goda biffar i sås. Sen åkte vi till Emils nya lägenhet. Han har fått tag på en etta vid folktandvården. Passar nog honom bra tillsvidare.
Skulle försöka hjälpa till lite men det är som svårt att packa upp andras grejer.

Nu har jag krypt ner under en filt och ska se Revenge.


...


Plock och jörn

Ikväll har Jonte bakat jörnskaka till mammorna imorgon. Jag är lite avis, både på att han får umgås med bebisgänget och äta jörnskaka. Under tiden "plockade" jag. Detta eviga jävla plockande. Sixten kutade runt och lekte följa John i sin gåstol och var allmänt nöjd med livet.

Godmorgon

Hallå ser ni mig? Jag vill stiga uuuupp nu.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/68149/images/2012/pic_188046805.jpg" class="image">


In Time och Footloose

In Time var väldigt bra - skönt att se en bra film för en gångs skull. Visst ser man mycket skit också?! Både jag och Jonte tyckte den var cool. Sen såg jag Footloose själv, den var i ärlighetens namn ganska töntig men ändå sevärd. Jag är lite av en sucker för dansfilmer. Tror jag ska se originalet någon kväll framöver. Jag vaknade idag halv tio och låg i sängen och drog mig till tio. Så himla skönt det var! Jonte hade gjort två brasor på morgonen så det var sinnesjukt varmt i sovrummet men jag njöt.

Red Velvet med Jontes frosting


Kall lördag

Vår största utflykt idag gick till Ica Maxi. Sixten satt som en kung i kundvagnen och oj vad vi tyckte det var skönt att slippa ta med sig vagnen in (vi har aldrig vågat oss på dom där röda barnstolarna). Vi skulle dit för att köpa välling men kom därifrån med allt annat än välling (majskrokar, rån, fruktpuréer...) Nu väntar vi på att middagen ska bli klar och till den ska vi se In Time med Justin Timberlake. Har hört att den ska vara bra. Sen ska jag se Footloose hade jag tänkt. Kanske till och med någonting mer - SOVMORGON i morgon.

Blogg.se

Det ser konstigt ut där man skriver inlägg. Jag kan inte infoga bilder, länkar eller videos eller nåt. Vet inte riktigt vad som hänt. Det är så trista att blogga om man inte kan lägga upp några bilder.

Dagens lunch

Det har varit halv-segt system på jobbet idag, man vill ju bara snöra ut datorn från andra våningen! Tur vi gick på Max och åt go'lunch! En kompis i kön klagade på att vi gamla maxare alltid ska vara så himla jobbiga när vi beställer. Vadå?! Bara för att man vill ha det precis som man vill. En supremeburgare fick blir en vanlig cheese med dressing & sallad. Det är väl inte så långt ifrån?! =)

Red Velvet

Mamma och pappa kom förbi på middag ikväll så jag passade på att baka Red Velvet Cupcakes. Trots skumma ingredienser så blev dom goda. Själva muffinsen blev väldigt saftig! Till middag blev det kyckling i cocos-curry-sås. De vuxna tyckte det var gott. Sixten var inte så superförtjust, han vägrade iofs att äta kvällsvällingen sen också så han lär väl vakna om ett par timmar och vara vrålhungrig .

RSS 2.0