True Blood


Vadå on Break Returns 10 juli!! Tsssss!!

Jag som var sugen på mer vampyrer.

Jag Jonte och Helle var och kikade på Eclipse idag och den var jättebra! Nu längtar jag till den sista delen!
Efter bion gjorde vi något riktigt somrigt - Jordgubbar på bryggan vid älven!! Mys!


Varmt


Vilket härligt väder det har vart idag. Jag och J hade tänkt packa picknikkorgen för en dag på stranden men eftersom det var rätt mulet så bestämde vi oss för att stanna hemma och styra upp lite ute istället.
Så medan J klippte gräset stod jag på alla fyra och rensade i rabatterna. Svetten rann vill jag lova, då var det bra med cola på kylning =)

Sen blev det Tacos hos mors-fars och sen följde dom med oss hem och medan pappa tvättade deras bil så hjälpte mamma oss att plantera lite krukor och ordna till hemma med de nyinköpta Ikea grejerna.

Jag har ju inte berättat att jag och Jonte hittat den perfekta matsalsmöbeln i torsdags som nu står i vårt hus. Den är så j*vla snygg faktiskt. Måste nog ta en bild så ni får se (har dock ännu inte lokaliserat laddaren).


Ikea och annat



Min kamera har slut batteri därav tråkiga inlägg utan bilder. Jag har verkligen ingen aning om var laddaren är. Måste nog göra en kraftansträngning och leta upp den. Men inte idag.

Igår var vi på födelsedagskalas i Boviken eftersom min kusin Evve fyll 18 bast! Där dukades det upp till buffé och jag utsågs till chaufför. Vi hade inte tänkt stanna så länge eftersom vi skulle på Ikea idag men klockan var väl vid halv tre snåret innan vi gled isäng. Det är alltid lika kul att umgås med klanen Edström. Det brukar skrattas och skojjas en hel del sådär som man bara kan göra med släkta. Igår var det dock grädden på moset när vi fick se inspelning från en uppesittarkväll när jag var ungefär 7 år gammal. MY GOD! Hur såg dom ut!! Brillorna, byxorna, frillorna. Jag trodde på riktigt jag skulle dö när jag såg min farsa i världens största glasögon!!
Det var mycket roligt iaf!


Idag har vi vart på Ikea och såklart handlat på oss alldeles för mycket junk! Men det är ju så det ska vara!
Nu känner jag mig heeelt knäckt och jävligt hungrig!!


RSS 2.0