9 crimes


Love friday

Fredagar är en toppen dag.
Man har hela helgen framför sig.
Träning med Angelique en timma.
Äta smaskig middag.
Se Let's Dance.
Vara uppe sent för att man har sovmorgon.
Se en bra film.

Vinst

Har vart duktig och tränat i veckan. Idag råkade jag dock somna och vaknade halv åtta (skulle träna klockan åtta) så orkade inte pallra mig iväg. Istället chillade jag i soffan framför AIK-Brynäs. Vilken tragisk match och vilket tragiskt powerplay AIK har. Nog om det.
Jag vann på bomben idag! Yey! Vann 1000 kr som jag och Jonas ska dela på. Blir in på Vegas kontot direkt! Spara spara spara!


JAG ÄR SÅ SUGEN!!!



Nu ska jag se The Secret Life of the American Teenager. Dricka Loka vildäpple och chilla vidare i soffan =)

del 1

Till middag har jag och Jonte käkat Nutriletts kycklingsoppa. Rekomenderas ej. Fy farao, själva smaken var väl inte så dålig men varje tugga kändes som att man åt en del pulver, en del vatten (vilket det iofs var :P).
Ska träna idag halv sju. Bra dag.
Igår var en dålig dag. Drack en cola zero, åt en chokladboll och bara degade i soffan hela kvällen.
Jag börjar på tisdag tänkte jag då! =)

knivigt läge

Jag har vart godisfri sedan nyårs. Det har egentligen inte vart några problem alls. Det kniviga är att på bakisdag upptäcka att någon lämnat ett paket delicatobollar i kylen. Delicatos av allt som kan lämnas. Jag var ståndaktig igår men vi får väl se hur länge det håller :P

Lite pics från i lördags.










Nu

Give me sommar NU!






178

Idag har jag hunnit jobba ett par timmar - I know på en lördag det var det länge sedan man gjorde. Men bra med övertidspengar för att dryga ut shoppingkassan!

Jag och Jonte kom hem för ett tag sedan från bowlingen. Och vill ni veta vem som hamnade på topplistan - JAG!
Med makalösa 178 poäng hamnade jag på tredje plats för dagen! Jag var king - den rundan iaf =)

Sen tog vi vår fina hyrbil och körde runt lite i mitt gamla hood och spanade. Körde förbi Allväders och en vemodstår letade sig nästan fram hehe.

flower

Så vacker!



Tack Lina =)

syndat

Morotskaka och Coca cola.

mojito

Idag prommade jag och Lina in till stan för att kika på bröllopsklänningar. Inte åt någon av oss utan en madam nere i Stockholm. När vi kom till butiken blev vi dock mycket besvikna för de har ej öppet lördagar. Typiskt.

Kom hem för en stund sen från Olearys där jag och Jonas hade middagsdejt. Slog på stort och beställde först en blåbärsdrink som var supergod. Sedan en mojito, mojiton var dock väldigt stark på toppen och väldigt myntig i botten. Inte så att den smakade för mycket mynta mer det faktum att när man sög fick man mer blad i munnen än just drink. Men men det är min favvodrink så den slank ner ändå.
Nu är Jonas på party på Morö Backe, typ midsommarstigen. I ett hus. Jag är avis, vill också ha ett hus på Morö Backe. Jag måste nog joina partyt och be Regina prata om hur bra det är att bo på Morö Backe hehe :D 
Den andre hälften vill ej bo där nämligen. Inte för att jag vill bo där nu. Men om några år.

Nu då? Locka håret och dra på party eller stanna hemma och se film? Tufft val, det måste jag erkänna. Det fanns en tid där jag verkligen inte skulle ha tvekat men min kropp har blivit gammal och mitt arsle svänger inte lika galet på dansgolvet som förr!

Dance with me honey

I ett par dagar har mitt huvud kännts tungt. Som om en förkylning är på G, men ingen förkylning har ännu drabbat mig - *peppar peppar*. Kan ju iofs bero på att jag käkat apelsiner som jag lyckats stånga bort snoret =)

Har sett Let´s dance ikväll. Har ingen klar favorit förutom Laila. Kitty var en förhandsfavvis, men tyckte hon va så löjligt. Nåväl, vi får se.

Jobbvecka avklarad och i normala fall brukar sådant firas med någon sorts Cola och lite snask. Men ikväll är det Loka som gäller. The new life har börjat!

bly

Jag och Jonas har vart ute och gått. Jag invigde mina vristvikter som jag fått av Emil. Mina fötter kändes som bly, jobbigare än jag trodde det skulle vara.

these days

Det är mycket hockey dessa dagar. I lördags såg vi först AIK och sedan såg vi semifinalen i JVM. Jag hade laddat ner The Duchess för att kunna se om jag vart uttråkad i jvm matchen. Men det vart jag ej. Oj vad spännande det var. Ikväll blir det mer hockey, AIK igen och mera Tre Kronor.

DÅ mamsen och papsen spenderar två veckor i Goa, Indien så tänkte jag föda min bror med lite korv-stroganof och ris. Har även gjort en sån där en veckosallad, hoppas den vart god. Ska börja fylla ut (ersätta!?) min tallrik med sallad, det är gott + nyttigt =)

Jag längat till träning - måste kolla när nästa braiga pass är som jag kan köra =)

RSS 2.0