tentafestbilder



Lite bilder från tentafesten!

http://www.pixbox.se/alb179473

the Bet

Då var man 21 minuter in i vadet - inge godis, chips & värst av allt - inga chokladbollar!
Men Erik is going down!! =)


Ny serie - Heroes
http://www.imdb.com/title/tt0813715/
Hiro Nakamura - vilken kille ;)



/Em

hm... hehe :P

Har ba en sak att säga om tentan - LOL!

Tur jag har inhandlat en ny klänning =)

hm klännsvart kl
(Glömde vända dom, ni få ha överseende med det. Det är den övre jag inhandlade idag, på HM. Den nedre köpte jag när Anna var här oc är från Vero Moda)


Nu är det Staropramen som gäller =)

/Em


tenta

Freud, Nitzsche & å alla andra gubbar, snart dax!
Ca 16 timmar kvar till tenta! Spännande.

/Em

afro

Afrodancen på Iksu var ett skönt avbrott i pluggandet! Ha nig aldri pluggat så mycket inför ett prov som nu. Så många svåra meningar, så många luddiga teorier och så många gamla gubbar!!
Ordbajsning på fredag - sen blir det en förtjänad vinflaska! =)

/Em


ett annat liv


http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=1059&a=569345&previousRenderType=3


monopol

Fredagen spenderades på Tomtebo, hos Emma. Förfest med ölspel och dans och de vanliga tjejsnacken =) Vidare ut på e-puben där det dansades en massa.
Hemgången, vart bokstavligt talat jagad av en kille - han hade fått för sig att vi skulle följas till Ålidhem, vilket jag tyckte var dumt eftesom jag cyklade och han gick, så när jag försökte cykla iväg tar han tag i min pakethållare & springer efter mig, så jag blir tvungen att skrika åt han att sluta! Helknasigt!! Fyllemänniskor  ;P

jag å lovisa pussmunn
Lovisa och jag

Mådde som man förtjänade på under lördagen.
Cyklade iväg till Mattias, en i klassen, för en kväll med monopol. Det spelet är för övrigt hur skoj som helst!! Lyckades hanka mig fram med mina hotell på dom gula gatorna. Lite fuskandes var det väl från alla, men värst var Mattias, kan ha å göra med alkoholhalten i blodet.....

Sen tog Magnus med oss till en fest på Pedagog, där vi dansade och.... jaa se bild nedan... =)

viktor och magnus sminkade

Magnus och Viktor


Nu One Tree Hill!


/Em




#9

Lite krångel med sidan, hursomhelst så kickade AIK Luleås as igår i Skellefteå Kraft arena =)
3-1 - jäkligt najs! Var dock inte där utan lyssnade på webradion
http://www.sr.se/cgi-bin/Radiosporten/nyhetssidor/index.asp?programID=2688&nyheter=1

2 av målen stod min & många andras favvis för...

wernan

Magnus Wernblom



Snön föll även imorse när ja skulle till skolan men har nu, tyvärr, övergått till regn!


första Snön

Yeeeeejj - Det snöar =)

ingen rubrik

Jag är uttåkad....
Sett DH ikväll, ätit choklad och druckit cola light =) Det hade jag förtjänat?!
Pluggat , tränat och som en äkta student - ätit havregrynsgröt ( för 1a gången på 10? år) .
Spela lite poker på SS kanske....

/Em

psykoanalysen

Gårdagen var en trött dag, seminarie på eftermiddagen gick bra men efter det var Em väldans trött....
Idag har det vart pluggning mest hela dagen, föreläsning om psykoanalysen osv... Sen har vi suttit på skolan och pluggat till den kommande tentan - som känns jobbig! - Det är väl inge som tycker tentor är kul iofs....
Såg You, me and Dupree igår - Var ok men inte mer.... Inga fnissningar framkallade den!

/Em 

Samojed

När jag blir vuxen ska jag skaffa mig en sån här sötnos....

samojed

samojedvalp

/Em

besöket

Som väntat har denna helg bestått av mestadels shopping, mat och slappning. Fick finbesök av Annah i fredags då vi spenderade dagen med att shoppa loss på HM (såklart). Slutkörda tjejer begav oss "hem" till Ålidhem för käk och tv-kväll! Kebabtallrik, hamburgare och ett antal arraksbollar och cola-light senare var vi mätta och belåtna och somnade utan besvär.
Lördagen mer shopping, eller ja, inte för min del då jag hade stått för den mesta under fredagen.... Sen var det buffén på Droskan som väntade http://www.droskan.se/index_1024.html .

Hem till Ålidhem för inhandling av mer godis och mer läsk, sen bänkade vi oss för att se the Notebook (jag för andra gången). Sjukt bra kärleksfilm och en riktig snyftare http://www.imdb.com/title/tt0332280/


Skön lugn helg + att jag sett den bästa reklamen på länge - Delicato reklamen "garanterat fullkornsfri" :P

Har just sett s3e4 av Grey's anatomy - den serien kickar verkligen!! Galet bra!
dr Karev
Dr Bailey & dr Karev


/Em


prada

Just sett Djävulen bär prada - rätt så kass film måste jag säga. Lite avigt att komma från mig då jag i vanliga fall brukar gilla ytliga, amerikanska filmer. Det enda som var värt var alla fina kläder, skor och scarfsar som var med.. =)
http://www.imdb.com/title/tt0458352/

Hade verkligen inte mycket att säga... så ska återgå till mitt OC maraton...
/Em

dagar som denna

Som student lever man ett relativt rutinmässigt liv. Sova, äta, skola, äta, serier, träna, äta, serier osv.....
Vissa dagar är värre än andra. Du vaknar gör dig klar för att ta dig till skolan, väl ute vid cykeln får du inte upp låset så du får gå till skolan. Inklampandes en kvart försent till föreläsningen, owell - no biggie! Sen så sitter du å försöker koncentrera dig på vad den oerhört tråkiga läraren säger om det oerhört tråkiga ämnet han föreläser om. Allt man kan tänka resten av dagen är - vad fan går jag den här linjen för, vilken j*vla nytta har jag av detta i arbetslivet sen??!!

Sen kommer en ny dag, du stiger upp en timma innan skolan, du duschar, väljer kläder, käkar frukost osv... Du kommer till skolan åså står hon där framme, underbart intressanta Åsa, som gör det helvärt att lyssna på varje ord hon säger - och allt är glasklart!! =)



Testade på en ny träningsform idag - Afro Power Dance - lika skoj som det låter =)
Man slängde med huvudet, viftade på rumpan och stampade med fötterna till trummusik. Riktigt skoj, ett par till såna träningar och jag kommer kunna skaka rumpan bättre än de flesta :P

chips
Just ja, hade över lite klasskompisar, spelade lite poker - kul!! Jag visade såklart vart skåpet ska stå genom att kicka as :P


/Em


samtal från England



Samtal från England kom helt överraskande för en vecka sedan. Bitterljuva minnen har levt kvar i mina tankar. Vad som varit, vad som är och vad som ska komma. Insåg inte hur mycket jag saknar henne förrän samtalet. Allt vi haft, allt hon lärt mig, allt jag lärt henne och allt vi lärt oss tillsammans.
Tiden med henne var tiden med flest gråt, flest skratt, flest krossade hjärtan, flest fester, flest sena filmkvällar, flest analyser om livet.. Hon har det bra, mår bra och det är huvudsaken. Och det gör jag med =)
England lämnade hon för att söka sig till varmare klimat - Barcelona! Lite halvavis sådär!!


najsigt

Vad ska man säga, dr Karev - vilken heting!
Inte att glömma, Nathan - yummi!
Sist men inte minst - Michael Scofield! 
Vilka killar! Inte bra för oss men man kan inte sluta spana efter dom! 
 


ja så vart det

http://www.aftonbladet.se/vss/sport/story/0,2789,902694,00.html

Har spelat fotboll i en massa år. Sporten är kärlek- den är till och med hat.

/Em

löven

"Öj bara så du vet, tar du ihop det med nån löven tattare så är du inte välkommen tillbaks"

-
Hårda ord från en familjemedlem!

/Em

körsbär

Veckan har vart seg, inte så mycket skola eller plugg men har vart som trött efter förkylningen. Nu är man dock på topp igen - det är ju lördag!
Fick besök av Johan & Sandra igår, såg idol, snackade en massa strunt och åt en massa körsbärsgodis, halvofrivilligt eftesom de och mintchokladgodisar var de enda jag hade =) Mysigt med en hemmakväll.

Har suttit nu och laddat hem en masa partymusik till kvällens korridorfest, tänkte att jag tar det i egna händer så blir det bara sweet music ;P

Grymt hungrig!

/Em

det grönare gräset

Hemska tankar har börjat smyga sig in. Det hela började igår under en föreläsning om klassikerna inom sociologin, Durkheim, Weber, Marx, ingen av dom kunde fånga min uppmärksamhet. Nä, den fanns på ett helt annat håll. En helt annan utbildning. Främmande för mig eftersom jag aldrig tänkt på den förr. Aldrig velat bli Det. Nu kan jag inte tänka på annat.
/Em


Halååå där ute!



https://secure.cancerfonden.se/templates/RosaBandetFullPage.aspx?id=2524&InvolvementID=385&action=blog







/Emeli (med hänvisning till Lina)

mackan

Waza Havre med ost & saltgurka.

hostning

Vaknade lördagsmorgonen med sjukt ont i halsen. Pallrade mig upp ur sängen för att kontrollera the damage en förkylning kan göra på en kropp. Men förutom halsont, lite snuva och trötthet var jag ok. bestämde mig dock ganska snabbt för att stanna i Skellefteå å låta mamsen ta hand om mig. Är ju välldans mysigt.
Träffade Annah på stan för en given sushi lunch sen begav vi oss upp till ladan, dock ingen seger denna gång mot Frölunda trots kämparinsatser av hela AIK. Synd, för AIK spelade mkt bra hockey och var det bättre laget på plan.

Söndagen kom och förkylningen hade slagit ut på stort, hatar att vara sjuk. Inte ens köpes-pizza kunde pigga upp mig. Det var bara mina halstabletter som var ngt att ha den dagen.

Måndag tillbaka till Umeå - friskare!
Tisdag snuva det enda som återstår av gången sjukdom. Har pluggat idag. Psykologisk Socialpsykologi. Måste säga att det var riktigt knepigt - fattade typ inte vad jag läste & frågorna till var svåra å luddiga. Men det klarnar nog i morgondagens ljus.

Nu ska jag sova med regnet som ljudligt sällskap.
/Em


RSS 2.0