Bosse 4,5 mån

Det händer inte ofta men ibland somnar han i famnen och det är ju så mysigt! 



Bosse har börjat vända sig från rygg till mage nu mest hela tiden. Det är ju bra han fixar det men han gillar inte att ligga på mage så efter en stund blir han sur och vill komma upp. För vända tillbaka sig det går visst inte :-)

Han har fått börja smaka lite krubb från fingret, typ avokado, yoghurt, banan, korv, smör, bröd, kaviar, potatis osv. Har gett honom lite rån att tugga på men det var ingen hit. Majskrok går an. 

Bosse somnar mellan 19:30-20:00 på kvällen och sover till någongång mellan 03:00-05:00. Vaknar då endast för käk. Brukar sedan vakna igen när brorsan vaknar vilket är mellan 06:00-07:00. Ibland kan jag söva om en stund honom genom att amma. 
Sedan tar han en tupplur vid 9-tiden, kanske 30 min. Är vaken till ca 11:30 och sover då ett lite längre pass. Sedan sover han igen vid 16:00-tiden. 





Vabumars

Jasi vi är nu inne på magsjuka nr 2 här i mars månad. Än så länge bara jag och Jonas som är drabbade men man vet ju aldrig. 

I lördags var vi i Piteå och badade och hade det gött mos. 




Sixten har börjat krama Bosse och gulla med honom mer och mer på sistone. Det är fint! 






Kräksjuka

Jag och Sixten har idag återhämtat oss från en sväng magsjuka. 
Sixten fick ett memory av Jojje från Tanzania gör ett par år sedan som legat i byrålådan fram till för ett par veckor sedan. Nu spelas tinga tinga nästan varje dag ;-)


Typ en sista sväng i pulkbacken.


Fredagsmys i form av godispärlor. 





Förtrollad

Ser på Vännernas stad bredvid brorsan! 





En härlig solig söndag

Igår spenderade vi dagen med Sandra och Mattias och barnen. Mysig utedag med skoter, klämmackor, korv och pulka. 

Följt av lite film för både stora och små och middag efter det. 





6 mars

Igår hade Bosse verkligen ingen bra dag, grinig så in i norden! Fick bära, bära, bära! Kunde knappt lägga ner honom en minut - puh! 

Så här sur var han ju såklart inte hela tiden. 



Fingrar konstant i munnen.

Riktigt skönt väder både igår och idag! 





3 mars

Det är början av mars och det droppar vatten från taken och det ligger stora vattenpölar på vägarna. Det känns som att våren är på G - inte mig emot! Herrn i huset är dock mindre nöjd, han vill ha ett par decimeter pudersnö så han kam lattja med skotern. 

Vi befinner oss nu i Emils lägenhet och bygger möbler, eller rättare sagt Jonas bygger och jag piffar :-)

Bild: lisalove





Ikea

Ojojojoj hyfsat kaos på Ikea med mamma och Emil idag! 
Bosse var med i vagnen och det gjorde att vi hade ett par armar för lite, jag och mamma kom då på den "briljanta" idéen att packa allt plock i samma vagn. Eh! Första felet! 

Sen var vi på tag-själv-lagret och jag lyckades plocks ihop ett Norden bord med heeeeelt fel delar, tre delar korrekta men det fjärde tillhör ett annat bord och är till och med en annan färg!!!! Fel nr 2. 

Sen packade vi glas i släpen. Hela när vi kom fram - eh, nej! 

Jösses amalia haha! ;-)







RSS 2.0