Tulips

Ledig imorgon. Jag önskar mig en mini-sovmorgon ;)


Måndagsmiddag

Chili con carne till middag. Mums sa både mamma och son. Jonas jobbar eftermiddag så då passar vi på att äta sånt som han inte gillar :)


Sleepy

Igår hälsade vi på hemma hos Tias och Sandra och just när alla barn skulle lägga sig kom Sixtens tremening Svante. Först vart Sixten livrädd för Svante (10 månader) sen vart det alldeles för spännande att sova. Han gick och la sig vid 9-tiden och vaknade dagen efter kl 06.05 till pappans försskräckelse. Detta resulterade i att han somnade sittandes i sin matstol efter lunch.
I eftemiddag har vi varit hos mamna och pappa, vi for en sväng till Nordanå och tittade på dom som åkte skridskor. Sixten ropade heja heja och klappade händerna.


Aik - luleå

Igår var jag, Jessica och Sandra på hockey och kikade. Det var mycket trevligt om än lite jobbigt att stå på ståplats.
Ont i halsen idag och det botar jag med frukt, c-vitaminbrus och kaffe.


Oxpytt

Efter en veckas intag av mackor, yoghurt, nyponsoppa och avslagen cola var jag sugen på oxpytt.
Sixten spydde igår kväll igen så blev hemma från jobbet idag med. Gode less nu.

Jag rev morötter till mig men det ratar S så han fick kokade morötter istället. Sen så vill jag ha stekt ägg till men blä det tycker inte Sixten om. Enda ägg-varianten han gillar är äggröra.
Sen blev det äpple päpple medan jag stökade undan.


Magsjuke-helg

Trist inlägg men here it goes.
 
I onsdags for vi upp med Jonte på akuten som fått njursten, där blev han drogad, blodprovad och sen hem igen. På kvällen spydde Sixten och sen på natten satte magsjukan igång. Det var verkligen synd om honom. Han förstod ju inte vad som hände och försökte stoppa kräkandet.
 
Jonas fick feber och förkylning men njurstenen gick med sig på fredagen.
På fredag natt så åkte jag dit i magsjukan, inga detaljer behövs men har nog sällan känt mig så ynklig.
 
Jonas var fortfarande däckad i förkylning men Sixten var på bättringsvägen på lördagen så mamma och pappa var änglar och kom och hämtade honom. Jag hoppas verkligen inte att dom blir sjuka.
Sen på lördag-natt så fick Jonte magsjuka och var riktigt dålig.
 
Skit-helg helt enkelt.

Resa

Jag brukar läsa Hanna Graafs blogg och just nu gör hon en av mina drömresor. Hon och familjen har bosatt sig på Koh Lanta ett pat månader. Barnen går svensk skola/förskola och har det gött.
Jag är galet avis. Det vill jag med göra. Tjänsledigt ett par månader och sen bo i Thailand och njuta av livet.


This and that

Sixten sussar sött i sängen efter lite bad på Eddahallen. Jag ska passa på att plocka undan lite och göra daimkladdkaka till senare. När han sovit klart möter vi upp lite kompisar på Leos lekland och sen tar vi med oss käk hem till oss och busar vidare med barnen.

Nu är det många veckor kvar till ledighet och det känna ganska okej ändå. Jag gillar vardag helt enkelt.

Så här trött kan man bli om man hoppar över sovningen på förskolan.


Nyårsfirande

Gott nytt år alla vänner. Vi firade in det nya året hos Lina och Pål. Lina jobbade till klockan 8 så det blev en sen middag. Men den som väntar på något gott... :)


RSS 2.0