mot norr

Idag pallrade jag och Jonas oss upp där vid 8 klippet. Drog på oss kläderna och styrde kosan mot Happis.
Ett pitstop i Lule där jag shoppade två tröjor och Jonas shoppade en jacka.
Sen in i Finland och en runda inne i det nya köpcentret. Jonas hittade en spelhall (som var riktigt tacky) men för att hålla honom på gott humör spelade vi bort en slant där.

Ikea var Ikea. Är jag less? Nej så kan det väl inte vara men som Jonas sa, bättre att betala en tusenlapp mer för en möbel som vi är supernöjda med än att köpa något bara för att vi är här.
Så med andra ord vart det inga vitrinskåp, ingen badrumshylla, och inte ens sidebordet fick hänga med (det sista dock för att jag glömde bort det).
Men jag är nöjd, vi kom hem med 5 stycken nya lampor, fina kuddar till soffan, delicatobollar :D  mm mm.
 

good night

Igår avverkades ännu en fredag.
Snabbt med lite tacos till middag, sen idol med kexchoklad och Cola Zero (medan Jonas slet tapeter) - kan det bli bättre.
Fick mig sen en käftsmäll dock då Anna åkte ut och Johan fortfarande är kvar - det är ett skämt. Inte just det faktum att Anna åkte ut men att Johan gång på jävla gång står på den där scenen  och sjunger tamejfan falskare än mig och håller sig kvar i tävlingen. Jag blir arg, varenda gång. Kan dock inte slita mig från att bänka mig fredagen efter och se det ännu en gång och ännu en gång blir galet irriterad på att han är kvar.
Jag kanske håller på att blir bitter? Det vill jag aldrig bli.

Jag var på Coop och handlade. Där fick jag ett leende av kassörskan - sjukt förvånad jag blev, för alla tanter som sitter i kassan är bittra. Tragiskt.

igår

Det vart ingen middag på Ballen igår då biljetterna var slutsålda. Jag och Jonas drog då istället och käkade på Larrys och mötte upp Lina, Pål och Madde på Balzac senare.
Det var en supertrevlig kväll igår. Mycket drinkar, dansande och spanade.
Mitt bankkonto mår mindre bra dock men men det är smällar man får ta ibland.

Jag gillar äpplen förresten, röda äpplen.

Jakob's creek

Japp, en vinare minus ett glas är nere i magen. Dags för mat.
Vi ses i vimlet, som min favvoflicka skriver.

go och glad

Jag har en ny favorit. Kexchoklad.

min vecka

När jag tänker tillbaka på denna vecka kan jag inte säga att det är mycket vettigt gjort. Inget i hemmet. Ingen Friskis och Svettis. Ingen storstädning. Suck.
Det är i vilket fall som helst oerhört skönt att det är helg. Har druckit en fredagsöl, det var ej så gott. Jag är ju ingen öldrickare alls. Pripps Pure som jag en gång tycks minnas smakade ok var ikväll inte så god men det var ju min fredagsöl så =)
Har sett Idol ikväll. När Johan hängde löst så hoppades jag så mycket att han skulle åka även om jag förstd att han ej skulle göra så. Tur Robin höll sig kvar iallafall.
Kevin var bäst. Han är i en klass för sig. Gillade Alice också.

Tidigare i veckan såg vi Låt den rätte komma in. Den var bra - se den!
Vi såg även den där nya filmen med Brad Pitt och George Cloney - se ej den, den var kass.

Nu sitter pojkarna små och dricker öl i köket och spelar poker. Jag är sleepy, sådär fredagstrött som man jämt är. Det är konstigt det där. Aldrig är man så trött en tisdag som man är en fredag.

Jag är pank, fattar ej var mina pengar har tagit vägen. Då får jag följa med Jonas och shoppa, det är kul, han är inte bangen på att dra kortet. =)

min dag

Jaa du Lina. Jag har jobbat.
Spelat en Age of Empires
Fixat en sallad till middag
Sett hockey
Och nu slöar jag framför datorn.
Det var min dag. Utförligt och bra eller hur =)

Har jag förresten berättat för er alla, jag har ju sagt upp mig! Yes box - jobbet på FK är mitt och jag börjar mitt nya, merbetalda jobb 1 december. PEPP! =)

hallåven

Igår efter träningen så drog jag förbi Coop för att inhandla lite godis. Ungarna skulle ju gå bus eller godis igår och man ville ju inte råka ut för bus + att jag var sugen på lite candy till Idol =)
Jag väntade och väntade på att ungarna skulle knacka på, för se ni jag har vart utan Bus eller godis flera år trots att jag alltid köpt hem. Jag är en sucker. De kom iaf det var kul, då vart jag nöjd. =)

Tänkte dela med mig av lite tjuvlyssnat från mig när jag stod och plockade godis.
Gumman: Jag vill ha de där godisarna (pekar)
Gubben: Men he ger ju till de där hallåvenbarna int till dig
(Innan denna konversation hade gubben klagat i säkert fem minuter över att de hade slut dom där godisarna med cocos på :P )

Kunde nästan inte låta blir att fnissa lite åt Hallåvenbarna!


RSS 2.0