Trött söndag

Vilken trött söndag vi har haft. Igår hade vi besök och när två småttingar lekte för fullt så ville Sixten inte alls gå och sova så han somnade strax efter 22.00. Detta har gjort att han har sovit väääldigt mycket idag. Men nu känner jag att vi kanske borde ta oss ut genom dörren iaf. Maxi kanske :)


Minibikini

Nu blire pressning i mini-bikini!


26 juli

Å vad härligt väder det är idag. Vi har varit på Vitbergs en sväng och är nu på väg hemöver.


i love you...

... yes i do :)

Detta trista väder

Pratade just med min far som befinner sig i Stockholms trakterna. Dom satt på klippor vid havet i 25 grader och strålande sol. Men Hello avundsjuka!!


Bishops

Mamma och pappa har varit en vecka i barcelona och är bara hemma för dagen. Vi möttes upp och käkade middag på Bishops. Mums.


Söndag, kaffe och bok

Jonte är hos Pål och kikar UFC, han blir bjuden på Pålles extremt goda Ribs och jag är sjukt avis! Jag har fått receptet och det ksn hända att jag måste tillaga lite Ribbar inom en snar framtid!! ;) Sixten slumrar sött och jag ignorerar dom skitiga golven och lägger mig istället i soffan och läser! :)


Hamock

Men hur stavas egentligen Hamock? Hammok? Hamok? Hammock? Hursomhelst så fick vi fint besök av Lina, Pål, Helle och Joel som hade med sig en 30-års present till Jonte! Hur fin som helst! :)


Poolhäng i Boviken

Idag drog vi till Jontes kusis Emelie i Boviken. Dom har ett jättefint hus med både pool och jacuzzi. Sixten ville aldrig upp ur vattnen och blev skitsur när han till sist inte fick bada längre. Jättehärlig dag och jag fick till och med gosa lite med tre-månader-Svante ;)


Falket

När pappan for och spela disc-golf for jag och Sickan en sväng till Falket! Vi plaskade runt i vattenbrynet och lekte lite med spaden! Så härligt väden -me love!


Sleeping baby

Nu väntar jag på att Sixten ska vakna så vi kan gå ut och göra detta:

Bakis

Igår låg jag däckad hela dagen. Var så sinnesjukt bakis. Men jag förtjänade det verkligen, drack nog sammanlagd minst två flaskor vin under kvällens lopp. Och inte nog med det så har jag borta mina glasögon. Dom är troligen hittade på verandan så jag ska snart dit och se om det är mina!
Nä, nu dröjer det nog ett bra tag innan jag går ut på krogen igen! :P

Sommar where are U?

Kan vi inte få ett till par sånna här dagar!?


Ett år sedan

För ett år sedan var jag mitt uppe i detta.
 
 
Även om det var mycket blod, svett och tårar så kan jag sakna tiden när han var en liten spädis! Tiden har gått så sjukt fort!

Torsdag den 12 juli

Det är grått grått grått ute. Har jobbat hela veckan och det har ju faktiskt varit helt okej, det hade nog varit tristare om det hade varit strålande sol och beach-väder.
Imorgon är sista dagen innan jag går på semester igen. Lång semester - augusti ut och sen börjar S förskola.
 
Ikväll har vi varit hos mamma och pappa och ätit Lasagne. Sixten har blivit kallad: Vovven, Benita, Lille Petter och många mer namn. Hon är för söt min moster =)
 
På lördag blir det f.e.s.t! Vi ska ut på Club - wihoo! =)

Äntligen

Men yeah! Nu är jag up and running igen och kan blogga via mobilen. Tog bara Blogg.se en månad att fixa det!


Festival

Det var ju festival här i stan för ett tag sedan. Himla skoj, dock så var jag inte ut någon kväll alls utan hängde bara där på dagen och åt en massa god mat. Nästa år tror jag att jag ska gå ut åtminstone någon av dagarna, oavsett om det är en onsdag eller en "betal-dag".
 
Sixten tyckte det var superskoj med festival, först så fick han en ballong av mig och sen på söndagen fick han två ballonger av Moffe!
 
 
Så här brukar det vääääldigt ofta se ut hemma hos oss.
Ni skymtar en liten grönklädd pajas där bakom skåpluckan.
 

Lite jobb å sånt

I veckan jobbar båda jag och Jonte så Sickan spenderar dagarna hos mormor. Jag tror min pappa blev lite avis på att morsan skulle sköta så han har kilat hem tidigare från jobbet för att också få vara med Sixten.
Jag tror S skulle kunna flytta till mamma och pappa - så mycket älskar han momme och moffe!
 
Det är rätt lugnt annars faktiskt. Nästa vecka är vi båda lediga och jag vet inte alls vad vi ska hitta på under vår semester. Men det är väl kanske inte så dumt det heller? =)  Man behöver ju faktiskt inte ha planerat så mycket!Jag hoppas dock på lite varmare väder!
 

Fredag den 6 juli

Idag har vi hängt hemma på gräsmattan. Sickan har badat och jag har solat. Passade även på att plantera lite blommor - bättre sent än aldrig hehe! =)
 
Jag hoppas det blir fint väder imorgon. Om det inte regnar drar vi till Boviken och spanar på lite fotboll och har picknick.
 
 

Sixten + Jojje


Bredskär

Idag har vi haft en underbar dag ute på Bredskär. Sickan ville bada men då termometern visade på 12 grader sa jag rätt bestämt nej. Vi grillade till lunch och åt chokladbollar rullade i strösocker till efterrätt. Sen begav vi oss direkt vidare till Stackgrönnan och åt räkmacka och gick på loppis. Äntligen sommar! :)

RSS 2.0