Mamma vet bäst

När Sixten börjar bli trött på dagarna och ska sova så är det en ständig kamp. Sixten som gallskriker och jag som kör den där förbannade vagnen. Över trösklar, fram och tillbaka på gräsmattan eller vid sidan av trottoaren där det är gräs. Terängkörning kan vi kalla det. Varför kan han inte bara förstå att han ska sluta sin bruna och chilla?!
Eller vara som andra barn som slocknar direkt dom kommer ner i vagnen. Tips på somna på "somna på dagen" tekniker mottages tacksamt =)


Kommentarer
Postat av: Karin

Tssta lägg honom tidigare, han kanske hinner bli övertrött?

Jag brukade oxå terrängköra med Agnes när hon skulle sova, men nu har jag märkt att det är när jag sen stannar vagenen som hon somnar.

Hon sover inte så ofta nuförtiden i vagnen(hon sover i spjälsängen på dagarna oxå) men jag lägger henne i vagnen och ställer den typ i hallen, så ligger hon och pratar en stund sen blir det tyst..

Men sover han bättre i babysitter, spjälisen, eller eran säng eller nåt sånt?

2011-09-22 @ 13:01:12
URL: http://karint.blogg.se/
Postat av: Karin

Testa, det är skönt när det blir lite rutiner, men det tar ju några månader=)

Han kanske gillar spjälisen bättre på dagen oxå=)



Jaa ofta säger dom här i Skell när jag säger Mommo å sånt, "säger du det fortfarande, det sa man ju när man var liten":)

2011-09-22 @ 13:47:25
URL: http://karint.blogg.se/
Postat av: Karin

Jaa nästa gång kollar vi på den där kakan! =)



2011-09-22 @ 13:48:11
URL: http://karint.blogg.se/
Postat av: Johanna L

Jag gav upp och började ge honom välling/ersättning i vagnen då han skulle sova, fast det kanske va då han var lite äldre... från början sov han nog mest inne, vägrade att sova i vagnen, så jag vaggade honom till sömns inne... inge kul då dom inte vill sova i vagnen!

2011-09-22 @ 18:48:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0