Happy Friday

Härligt med helg! Jag har bunkrat upp med cola och polly som ska intas framför en massa serier!

Jag har börjat inhandla julklappar, kul! jag längtar till julen! Enda nackdelen är att jag efter jul börjar om att jobba heltid.


Färgglatt papper till Sixtens paket.


Mia, visst var det ganska billig frakt för E.L.F? 40 kr typ eller?


Kommentarer
Postat av: Mia

Jo de är väldigt billigt, minns inte exakt. Lycka till med beställningen :) kram

2011-11-12 @ 08:31:11
URL: http://blogg.amelia.se/mia71/
Postat av: Anonym

Usch vad jobbigt för dig att börja om att jobba igen & så pass mycket & snabbt efter att Sixten föddes. Vad är han då, 6 mån? Skulle jag aldrig ha klarat av! Jag fick en hel del dagar utav min karl. Beundransvärt!( och ja, han har varit hemma 3 månader också )men jag kommer vara hemma totalt 16 månader. Sen kommer han börja på dagis, och vi kommer ta ut ungefär 1 dag var/vecka. Men jag ammade ju upp till 11 månader också, så hade aldrig kunnat börja om att jobba heltid. Delammade.. Men alla gör vi olika :) Däremot då jag börjar om att jobba igen kommer jag inte gå upp till heltid, många som varnat att man kan snabbt gå in i väggen då. jag kommer börja på 75 % :) Lycka till!

2011-11-12 @ 09:34:54
Postat av: Helena

Shit. jag har helt förträngt det här med julfirande. Inte en enda klapp i planeringen ännu.. Börjar ju som sagt vara dags!

2011-11-12 @ 12:44:07
Postat av: Karin

Okej men bra att det var billig frakt, då ska jag nog slå till, men får bli efter jul, nu kommer varenda krona gå till julklappar.

Hojja jag känner precis som dig inför julen, jul är ju svinmysig, MEN sen blir det ju tyvärr efter jul och man inte får vara hemma nåmer.

Trevlig helg!

Kram

2011-11-12 @ 13:15:50
URL: http://karint.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0