GI

Ja, så har man ju börjat om med GI. Kanske inte stenhårt men jag ska dra ner rejält på kolhydraterna. Imorgon tänkte jag därför prova baka ett bröd eftersom det är en av sakerna jag saknar med med att äta GI Rivstart.


Kommentarer
Postat av: Mia

Jag kör åxå det nu. Inne på fjärde veckan med rivstart. Inge bröd, pasta eller .....öl!!

Går framåt men så otroligt sakta. Men nu har jag gett men f....n på detta.

Har du nått bra "schema" eller recept på rivsstarten?? Hade sånt förut men dom är borta...

Ha de bäst. Kram

2011-08-29 @ 20:39:14
URL: http://blogg.amelia.se/mia71/
Postat av: Anonym

Jag vet inte hur hårt det är med GI men på Maxi (å moröhallen) finns det low carb bröd. det är gott, enkelt när det är färdigbakat oxå=)

Både ljust och mörk, gott att äta som det är, rosta, ha som bröd till suovas, räkor osv..

Low carb heter det, och må gott tror jag det andra heter, 3,5 kolhydrater per skiva är det i det ljusa iaf!



Kram

2011-08-29 @ 22:13:59
Postat av: Karin

Det var jag som skrev=)

2011-08-29 @ 22:14:30
URL: http://karint.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0