Man måste älska...


...




Helena: Jag har aldrig bantat förr i hela mitt liv. Men. Jag tror att verkligen på att detta är ett bra sätt att gå ner i vikt.

Seeeen  -  så har jag ingen aning om detta  är e bra kosthållning!! FETT FETT FETT! NO CARBS! HM? I don't know? Viktiminskning det funkar. Men inombords, hur ser det ut? Jag är Ola's slav.



Kommentarer
Postat av: Helena

Hehe nu är jag här å kommenterar igen.

Jag tänker samma sak. Jag äter ju sjukt mkt mättat fett-vilket inte alls är bra. Men. Rivstarten är under en begränsad tid. Och tanken är ju att man ska äta nyttiga fetter-olivolja, rapsolja, avokado, nötter, frön mm men bara inte under denna första fas.

Så jag tänker att 1- 1 1/2 månad gör ingen skillnad, det är hur man äter i längden som gör skillnad. Så efter rivstarten ska du ju lägga till BRA kolhydrater och nötter och sånt (som innehåller mer karbs än vad vi ska äta nu)Så som vi äter nu- nope inte nyttigt i längden med allt mättat fett, om man äter som jag iaf. Men fas två och tre är bra kosthållning!

Vad grymt att du aldrig bantat förr-önskar jag kunde säga detsamma...=( jojohelena...=(

2010-01-09 @ 10:45:59
Postat av: Helena

red: man ska äta nyttiga fetter under rivstarten med-men nötter och frön innehåller carbs med varför de är lämpligare för fas två. Felskrivning...=) puss

2010-01-09 @ 10:47:42
Postat av: vanheden

smaken är som baken, men jag tror det finns ett enkelt sätt att gå ner i vikt:



ÄT MINDRE - MOTIONERA MER!

2010-01-10 @ 11:07:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0